brashke77 nu tu visai sazines neturi butum po ranka tai kaip skelciau sprandan sitokius gardumynus rodai net apsiseilejau kaip kokia...neveksla
Lietiniai
Tešlai:
1,5 stiklinės miltų
1 stiklinė pieno
1 stiklinė vandens
2 kiaušiniai
1 šaukštas druskos
0,125 stiklinės aliejaus keptuvei patepti
cukraus
Į dubenį suberti miltus, druską, cukrų, įmušt kiaušinius ir, visą laiką maišydami mikseriu, pilti vandens ir pieno mišinį.
Tešlą palaikyt, kad išbrinktų.
Įdarui: Varškė su kaiušinio tryniu ir trupučiu druskos
Ant viršaus uždėjau ledų, pabarsčiau šokoladu tarkuotu, ir aguonų patrupinau
Tešlai:
1,5 stiklinės miltų
1 stiklinė pieno
1 stiklinė vandens
2 kiaušiniai
1 šaukštas druskos
0,125 stiklinės aliejaus keptuvei patepti
cukraus
Į dubenį suberti miltus, druską, cukrų, įmušt kiaušinius ir, visą laiką maišydami mikseriu, pilti vandens ir pieno mišinį.
Tešlą palaikyt, kad išbrinktų.
Įdarui: Varškė su kaiušinio tryniu ir trupučiu druskos
Ant viršaus uždėjau ledų, pabarsčiau šokoladu tarkuotu, ir aguonų patrupinau
kaip noreciau saslyko,atrodo
QUOTE(brashke77 @ 2009 02 18, 15:08)
Labai geras pavyko šašlykų marinatas, tai pasidalinsiu ir su jumis
Marinuoti reikia pora naktelių...
ŠAŠLYKAS SU BALZAMIKO ACTU
Marinuoti reikia pora naktelių...
ŠAŠLYKAS SU BALZAMIKO ACTU
isprotet galima
pas mane vista su citrinom kepa,bet vistiek saslu noriu
Vištienos piršteliai
Vištienos krūtinė,
citrinos sulčių,
sojų padažo,
juodųjų ir baltųjų pipirų,
2 -3 kiaušiniai apvoliojimui,
sezamo sėklų,
2 šaukštai džiūvėsių.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti juostelėmis ( kaip pirštelius ). Iš citrinos sulčių, sojos padažo, pipirų ir šlakelio aliejaus padaryti marinatą ir palaikyti pirštelius apie val. ( galima ir ilgiau). Tada pirštelius voliojame miltuose - kiaušiniuose - džiūvėsiuose, sumaišytuose su sezamais. kepame aliejuje.
Tinka ir kaip karštas, ir kaip šaltas patiekalas.
Vištienos krūtinė,
citrinos sulčių,
sojų padažo,
juodųjų ir baltųjų pipirų,
2 -3 kiaušiniai apvoliojimui,
sezamo sėklų,
2 šaukštai džiūvėsių.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti juostelėmis ( kaip pirštelius ). Iš citrinos sulčių, sojos padažo, pipirų ir šlakelio aliejaus padaryti marinatą ir palaikyti pirštelius apie val. ( galima ir ilgiau). Tada pirštelius voliojame miltuose - kiaušiniuose - džiūvėsiuose, sumaišytuose su sezamais. kepame aliejuje.
Tinka ir kaip karštas, ir kaip šaltas patiekalas.
ech, greiciau pavasaris....saslai
QUOTE(Bitulka @ 2009 02 18, 17:20)
brashke77 nu tu visai sazines neturi butum po ranka tai kaip skelciau sprandan sitokius gardumynus rodai net apsiseilejau kaip kokia...neveksla
geriau jau i svecius atvaryk ir duosim tiems saslykams garo!
aciu , merginos, uz pagyras
Ledas, patiekaliukai- lediniai tavo
QUOTE(brashke77 @ 2009 02 18, 15:58)
ačiū na nesudėtingi jie. Šiaip papuošt nemoku visai
QUOTE(brashke77 @ 2009 02 18, 16:08)
Kaip skanu
Papildyta:
QUOTE(Ledas @ 2009 02 18, 16:42)
Kaip noriu blynu
QUOTE(brashke77 @ 2009 02 18, 15:08)
mmmm kaip skanu
QUOTE(Ledas @ 2009 02 18, 15:27)
Lietiniai
oj, kaip noreciau