Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(astiti @ 2009 02 17, 19:57)
Mano MB megstamiausias valgis, tik nesuprantu kaip galima krevetes su bulvemis valgyti blush2.gif

nu kreveciu pasityciojimas biggrin.gif nesugalvociau taip valgyti, bet ko tie vyrai neprisigalvoja lotuliukas.gif

QUOTE(TUSINA @ 2009 02 17, 20:19)
kemsu blynus jau.  thumbup.gif  labai skanu. Tik biski subirejo jie man  ax.gif  keptuveje bevartant

oho kokia greita smile.gif

stai cia vistyte
http://www.supermama...?...&p=24123751
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 02 17, 20:19)
kemsu blynus jau.  thumbup.gif  labai skanu. Tik biski subirejo jie man  ax.gif  keptuveje bevartant

thumbup.gif
Gal bulves buvo krakmolingos labai? g.gif
Prie viso to, pamirsau pamineti, kad dar blynelius pavarciau pries kepant i dziuveselius.
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 02 17, 19:28)
6663 tai vis mises renka  lotuliukas.gif  tas oliverio viscius tai jegiskai atrodo, bet ta trecia nuotrauka topine  lotuliukas.gif  thumbup.gif (kazkaip su gimdymu asociacija )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o fotkinau spec. ten, kad matytus ta ciela citrina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet vaizdelis -jooo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

isbandykit -verta bigsmile.gif kita syki bandysiu pagal kita oliverio recepta blush2.gif biggrin.gif mano vyras fanas jo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2009 02 17, 19:57)
Mano MB megstamiausias valgis, tik nesuprantu kaip galima krevetes su bulvemis valgyti blush2.gif

Apvirtos krevetes, pakeptos su morkomis, porais. Truputis prieskoniu ir grietineles.
Valgom su virtom bulvem thumbup.gif  thumbup.gif

blink.gif Nu nieko sau, negirdejau dar kad kas nors krevetes su bulvem valgytu doh.gif lotuliukas.gif Bet teisingai merginos sako: vyrai yra vyrai, visko prisigalvoti sugeba lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokia sauni vistyte Bonda thumbup.gif 4u.gif Noreciau to vaikiuko paragauti biggrin.gif

Pengasijos file.Zuvi supjausciau gabalais, isplakiau 2 kiausinius su sumaltu svogunu, pipirais, druska ir uzmerkiau zuvi trejetui valandu.Istraukiau, apvoliojau i miltus ir iskepiau aliejuje.
Bulviniai blynai (kilas tarkuotu bulviu, kiausinis, 2 saukstai miltu, druskos).Padazas-3svogunai, supjaustyti pusziedziais, iskepti truputyje aliejaus, truputis miltu, pieno ir grietines.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 02 17, 14:43)

kaip ir nieko nebepridursi cia..ir akis paganyt gerai, ir liezuvis nutirpsta..
ech.. rolleyes.gif
Atsakyti
nzn ar galiu uzmigt prisiziurejus sroves zuvelioku, jau noriu, negaliu...blynuku irgi doh.gif

pas mus siandie tinginiu diena, toliau tikiuosi neuzkaposit, nes siulau jums tik kaip ideja...
bandeles su sezamu pirktines,
farso jusu megstamo su megstamais prieskoniais, iskepam burgeriukus-kotletukus,
surio fermentinio tarkuoto,
salota, kokios turim, si kart aisbergas
raudonas svogunas, puikiai tinka ir baltas,
ridikeliai
pomidorai
ir padaziukas, majonezas - helmanns lygiom dalim su pomidoru padazu, kedainiu, laselis cesnako, isspausta, kad mb nepastebetu bo nemegsta rolleyes.gif, bandeles perpjaunu ir kisu i orkaite, dedu suriuka ir pasyla ir issilydo...
mesyte keptuvej pakepu, viska ka turim susidedam ir skanaus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 02 17, 17:05)

mb pasakytu: niammmmm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2009 02 17, 21:30)
TUSINA:  mes perkam sitas,  siaip jos pobranges, bet visada laukiam akciju, kartais maximoj buna ju nuolaida, tai tada uzsiperkam nemazai  lotuliukas.gif
tikiuos merginos nesupyks, kad as ne i tema su tom krevetem blush2.gif

aciu 4u.gif Bandysiu sitas. Sviezios skaniausios, bet gi kaina doh.gif
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 17, 21:55)

oho kokia greita smile.gif

kaip tik bulviu buvau issivirus ir ieskojau Zemaiciu blynu recepto, o cia Zemuogele toki recepta ikele thumbup.gif Kaip aklai vistai grudas lotuliukas.gif
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 02 17, 21:59)
thumbup.gif
Gal bulves buvo krakmolingos labai? g.gif
Prie viso to, pamirsau pamineti, kad dar blynelius pavarciau pries kepant i dziuveselius.

dar kepsiu juos ne viena karta mirksiukas.gif tada ir pavoliosiu. O bulves pirkau IKI tipo lietuviskas g.gif
Atsakyti
Vaisinu zuviene - i verdanti vandenuka sumeciau 4 bulves, keles skilteles cesnako, sauja zirneliu ir morku..... viena supjaustyta nedideli gabaliuka lydekos file.... pridejau zuvies prieskoniu, darzoviu sultinio kubeliu, oregono ir skanaus smile.gif

user posted image
Atsakyti
Srove jau zuvies dailumas, o itariu ir skanumas mmm...
Atsakyti
as pagavau save labai sociaaaaa nuo jusugraziu nuotraukyciu ir skaniu patiekalu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti