Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

blynai superiniai,paprasta ir skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 02 17, 18:58)
Virtu bulviu blyneliai su zalumynu padazu

laaabai noreciau blyneliu wub.gif
Atsakyti
4u.gif Merginos o kaip tas padažas su varške daromas blush2.gif (niekad tokio nei valgiau ,nei dariau blush2.gif ,o taip skaniai atrodo prie tų blynų wub.gif )
Atsakyti

Mano MB megstamiausias valgis, tik nesuprantu kaip galima krevetes su bulvemis valgyti blush2.gif

Apvirtos krevetes, pakeptos su morkomis, porais. Truputis prieskoniu ir grietineles.
Valgom su virtom bulvem thumbup.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(PONIA BĖ @ 2009 02 17, 19:52)
4u.gif Merginos o kaip tas padažas su varške daromas blush2.gif (niekad tokio nei valgiau ,nei dariau blush2.gif ,o taip skaniai atrodo prie tų blynų wub.gif )

ACIU merginos kad patiko mano blyneliai blush2.gif 4u.gif

O ta padaza reikia daryti taip: varske pertrint su pienu, su berti supjaustytus svogunus ir krapus bei druska ir galiausiai supilti kepinta sonine smile.gif
Atsakyti
ačiū drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2009 02 17, 11:57)
Mano MB megstamiausias valgis, tik nesuprantu kaip galima krevetes su bulvemis valgyti blush2.gif

Apvirtos krevetes, pakeptos su morkomis, porais. Truputis prieskoniu ir grietineles.
Valgom su virtom bulvem thumbup.gif  thumbup.gif

ish ties linksmuolis tb biggrin.gif ..labiau tiktu su ryziais:)..bet tie vyrai.. doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 02 17, 19:58)
Virtu bulviu blyneliai su zalumynu padazu

Blyneliai:
1kg virtu sumaltu bulviu
1 saukstas miltu
1 saukstas krakmolo
1 kiausinis
druska

Padazas:
2 pak. varskes
250ml pieno
svogunu laisku
krapu
druskos
kepintos sonines

SKANAUS mirksiukas.gif

kemsu blynus jau. thumbup.gif labai skanu. Tik biski subirejo jie man ax.gif keptuveje bevartant

QUOTE(astiti @ 2009 02 17, 20:57)

Valgom su virtom bulvem thumbup.gif  thumbup.gif

gal kokia nuoroda pakuotes galetumet imesti 4u.gif Nes niekaip nerandu normaliu kreveciu-arba labai brangios, arba prekine isvaizda prarade po visu uzsaldymu-atsildymu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 17 vasario 2009 - 20:20
TUSINA: mes perkam sitas, siaip jos pobranges, bet visada laukiam akciju, kartais maximoj buna ju nuolaida, tai tada uzsiperkam nemazai lotuliukas.gif

tikiuos merginos nesupyks, kad as ne i tema su tom krevetem blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2009 02 17, 19:57)

Sulietuvino TB krevetes biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas gali įmesti nuorodėlę į Bondos vištą su dešra - pas mane net nerodo tokios žinutės, o aš taip noriu pažiūrėt kaip atrodo ax.gif verysad.gif Ačiū
Atsakyti
Va cia ta vistyte
Atsakyti