blynai superiniai,paprasta ir skanu
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 02 17, 18:58)
Virtu bulviu blyneliai su zalumynu padazu
laaabai noreciau blyneliu
Merginos o kaip tas padažas su varške daromas (niekad tokio nei valgiau ,nei dariau ,o taip skaniai atrodo prie tų blynų )
Mano MB megstamiausias valgis, tik nesuprantu kaip galima krevetes su bulvemis valgyti
Apvirtos krevetes, pakeptos su morkomis, porais. Truputis prieskoniu ir grietineles.
Valgom su virtom bulvem
QUOTE(PONIA BĖ @ 2009 02 17, 19:52)
Merginos o kaip tas padažas su varške daromas (niekad tokio nei valgiau ,nei dariau ,o taip skaniai atrodo prie tų blynų )
ACIU merginos kad patiko mano blyneliai
O ta padaza reikia daryti taip: varske pertrint su pienu, su berti supjaustytus svogunus ir krapus bei druska ir galiausiai supilti kepinta sonine
ačiū
QUOTE(astiti @ 2009 02 17, 11:57)
Mano MB megstamiausias valgis, tik nesuprantu kaip galima krevetes su bulvemis valgyti
Apvirtos krevetes, pakeptos su morkomis, porais. Truputis prieskoniu ir grietineles.
Valgom su virtom bulvem
Valgom su virtom bulvem
ish ties linksmuolis tb ..labiau tiktu su ryziais:)..bet tie vyrai..
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 02 17, 19:58)
Virtu bulviu blyneliai su zalumynu padazu
Blyneliai:
1kg virtu sumaltu bulviu
1 saukstas miltu
1 saukstas krakmolo
1 kiausinis
druska
Padazas:
2 pak. varskes
250ml pieno
svogunu laisku
krapu
druskos
kepintos sonines
SKANAUS
Blyneliai:
1kg virtu sumaltu bulviu
1 saukstas miltu
1 saukstas krakmolo
1 kiausinis
druska
Padazas:
2 pak. varskes
250ml pieno
svogunu laisku
krapu
druskos
kepintos sonines
SKANAUS
kemsu blynus jau. labai skanu. Tik biski subirejo jie man keptuveje bevartant
QUOTE(astiti @ 2009 02 17, 20:57)
Valgom su virtom bulvem
Valgom su virtom bulvem
gal kokia nuoroda pakuotes galetumet imesti Nes niekaip nerandu normaliu kreveciu-arba labai brangios, arba prekine isvaizda prarade po visu uzsaldymu-atsildymu
TUSINA: mes perkam sitas, siaip jos pobranges, bet visada laukiam akciju, kartais maximoj buna ju nuolaida, tai tada uzsiperkam nemazai
tikiuos merginos nesupyks, kad as ne i tema su tom krevetem
tikiuos merginos nesupyks, kad as ne i tema su tom krevetem
QUOTE(astiti @ 2009 02 17, 19:57)
Sulietuvino TB krevetes
Gal kas gali įmesti nuorodėlę į Bondos vištą su dešra - pas mane net nerodo tokios žinutės, o aš taip noriu pažiūrėt kaip atrodo Ačiū