Sveikutes,
jau senokai stebiu sia tema , pasinaudoju labai gerom idejom, kadangi as virtuveje svecias, uzsuku i ja tik 1 karta i savaite , bet butent is cia as daug ko ismokau , tai gi noriu ir pademonstruoti , jeigu ne i tema smarkiai nepykit sios dienos pietus +vakariene
Klakutienos saltiena ir kibinai recepta kibinu nusiziurejau cia,o kalakutienos saltiena improvizavau: 3 val viriau kalakutienos kaklelius, kaulelius turputi krutineles, dejau morkas, svoguna , cesnaka , pipira, viska perkosiau ir ispilsciau i indelius ir stai rezultatas Viska dariau pirma karta
Papildyta:
sorry pamirsau kibinus prisegti
QUOTE(Briliantas @ 2009 02 08, 13:18)
Spageti...
super
QUOTE(aguonele @ 2009 02 08, 16:20)
As isbandziau siandien DOLMAs
idomu labai,o tie lapai nera rugstus?
Labai prašau nedėti tokio dydžio nuotraukų, kad jos iškraipo visą puslpaį, nes tokiu atveju imsiu ir trinsiu visą žinutę lauk. O būtų gaila. Be to, komentuojant, necituokite viso recepto su visa nuotrauka, apsunkinate skaitymą bei apkraunate forumą. Iš anksto ačiū.
QUOTE(Kvakuska @ 2009 02 08, 16:54)
Sveikutes,
jau senokai stebiu sia tema , pasinaudoju labai gerom idejom, kadangi as virtuveje svecias, uzsuku i ja tik 1 karta i savaite , bet butent is cia as daug ko ismokau , tai gi noriu ir pademonstruoti , jeigu ne i tema smarkiai nepykit sios dienos pietus +vakariene
Klakutienos saltiena ir kibinai recepta kibinu nusiziurejau cia,o kalakutienos saltiena improvizavau: 3 val viriau kalakutienos kaklelius, kaulelius turputi krutineles, dejau morkas, svoguna , cesnaka , pipira, viska perkosiau ir ispilsciau i indelius ir stai rezultatas Viska dariau pirma karta
Papildyta:
sorry pamirsau kibinus prisegti
jau senokai stebiu sia tema , pasinaudoju labai gerom idejom, kadangi as virtuveje svecias, uzsuku i ja tik 1 karta i savaite , bet butent is cia as daug ko ismokau , tai gi noriu ir pademonstruoti , jeigu ne i tema smarkiai nepykit sios dienos pietus +vakariene
Klakutienos saltiena ir kibinai recepta kibinu nusiziurejau cia,o kalakutienos saltiena improvizavau: 3 val viriau kalakutienos kaklelius, kaulelius turputi krutineles, dejau morkas, svoguna , cesnaka , pipira, viska perkosiau ir ispilsciau i indelius ir stai rezultatas Viska dariau pirma karta
Papildyta:
sorry pamirsau kibinus prisegti
saltiena mielai suvalgyciau jau senokai beviriau
Sveikos batareikos
Seniai buvau.Man gėda.Atgailauju.Žadu pasitaisyti
Paskaičiau čia jūsų komentarus dėl nuotraukų.Aš dalyvauju tame konkurse.Mano nuotraukų ten tikrai daug.Visos ir čia matytos.Konkursas pasibaigė.Dabar vasario 16 esam kviečiamos į restoraną, kur bus rinkimai kas laimės metų prizą.Manau labai nesąžininga naudoti kitų nuotraukas.Pamačius Srovės nuotrauką aš pagalvojau kad tai ji dalyvauja tame konkurse.Nes jos nuotrauką iš karto pažinau....Galvoju reikia parašyti portalui anonsas.lt ir viską išdėstyti Ką jus manot?
Seniai buvau.Man gėda.Atgailauju.Žadu pasitaisyti
Paskaičiau čia jūsų komentarus dėl nuotraukų.Aš dalyvauju tame konkurse.Mano nuotraukų ten tikrai daug.Visos ir čia matytos.Konkursas pasibaigė.Dabar vasario 16 esam kviečiamos į restoraną, kur bus rinkimai kas laimės metų prizą.Manau labai nesąžininga naudoti kitų nuotraukas.Pamačius Srovės nuotrauką aš pagalvojau kad tai ji dalyvauja tame konkurse.Nes jos nuotrauką iš karto pažinau....Galvoju reikia parašyti portalui anonsas.lt ir viską išdėstyti Ką jus manot?
Pasirodysiu ir aš ką šiandien prigaminau
Šviežių kopūstų sriuba.
Į nuvirtą kulšelių sultinį supjaustom kopūstą, sutarkuojam morką, svogūno truputuką ir priekonių pagal skonį...paprasčiau nebūna
Baklažanų troškinys (ar kaip čia pavadinti )
1 baklažanas, vištienos file, saliero stiebas apkepami, tada atskirai keptuvėje porą minučių pakepamas smulkintas čili pipiriukas, svogūno laiškai, česnako 3-4 smulkintos skiltelės, tada viskas sumaišoma ir užpylus 2 v. šaukštus sojos padažo, 1 v. šaukštą acto, 4 šaukštus vandens ir cukraus pagal skonį ir patroškinama. Aš dar užpilu šiek tiek sezamo sėklų ir truputį krakmolo, kad viskas "sukibtų"
Čia virtos kulšelės iš kurių sultinio vėliau viriau sriubą. Kadangi virtos jos man tokios be skonio, tai aš jas pakepinau įdėjau kepintą svoūną, įpyliau porą samčių sriubos skysčio ir pridėjus miltų ir grietinės padariau tokį padažiuką
Oi, kokia purvina lėkštė
O čia supermamos receptas . Vištienos suktinukai
Išmušiau su plaktuku vištos krūtinėlę, pridėjau druskos, prieskonių, patepiau majonezu, užbarsčiau tarkuoto sūrio, džiovintų slyvų ir graikinių riešutų, belekaip susmaigsčiau dantų krapštukais ir kokiam pusvalandžiui į orkaitę. Valgėm su virtom bulvėm ir marinuotais agurkėliais (labai gražiai paserviruoti nespėjau, nes labai jau skubėjau valgyti )
Šviežių kopūstų sriuba.
Į nuvirtą kulšelių sultinį supjaustom kopūstą, sutarkuojam morką, svogūno truputuką ir priekonių pagal skonį...paprasčiau nebūna
Baklažanų troškinys (ar kaip čia pavadinti )
1 baklažanas, vištienos file, saliero stiebas apkepami, tada atskirai keptuvėje porą minučių pakepamas smulkintas čili pipiriukas, svogūno laiškai, česnako 3-4 smulkintos skiltelės, tada viskas sumaišoma ir užpylus 2 v. šaukštus sojos padažo, 1 v. šaukštą acto, 4 šaukštus vandens ir cukraus pagal skonį ir patroškinama. Aš dar užpilu šiek tiek sezamo sėklų ir truputį krakmolo, kad viskas "sukibtų"
Čia virtos kulšelės iš kurių sultinio vėliau viriau sriubą. Kadangi virtos jos man tokios be skonio, tai aš jas pakepinau įdėjau kepintą svoūną, įpyliau porą samčių sriubos skysčio ir pridėjus miltų ir grietinės padariau tokį padažiuką
Oi, kokia purvina lėkštė
O čia supermamos receptas . Vištienos suktinukai
Išmušiau su plaktuku vištos krūtinėlę, pridėjau druskos, prieskonių, patepiau majonezu, užbarsčiau tarkuoto sūrio, džiovintų slyvų ir graikinių riešutų, belekaip susmaigsčiau dantų krapštukais ir kokiam pusvalandžiui į orkaitę. Valgėm su virtom bulvėm ir marinuotais agurkėliais (labai gražiai paserviruoti nespėjau, nes labai jau skubėjau valgyti )
QUOTE(Elena @ 2009 02 08, 19:21)
[color=purple]Sveikos batareikos
Geru zmoniu deka, surasta kaltininke, kuri atsiprase ir pazadejo pati parasyti anonsui, kad svetimas nuotraukas, kurias ji naudojo savo tikslams pasiekti, pasalintu.Bet vistiek aciu
QUOTE(aguonele @ 2009 02 08, 16:20)
Nu jau cia skanumelis ,tik kur lietuvoje gauti tu lapu
QUOTE(aguonele @ 2009 02 08, 16:20)
As isbandziau siandien DOLMAs
aguonele, o koks tu lapu skonis, turi koki specifini? nesu niekad ragavus bet patiekalas labai skaniai atrodo
uoi kaip noreciau pries nakti vistienos suktinuku
Smagu,kad del nuotrauku viska issiaiskinot
Smagu,kad del nuotrauku viska issiaiskinot
nu skoni sunku apsakyti,as buvau ragavus ju pas turkus,delto zinojau ka darau.gal sakyciau truputi rugstelna bet ne daug,as dar ir citrinos gi dadedu patinka kad ir saltus sau kramsnoji ir skanu
klausiu tų, kurios darė dešreles širdelės formos kokias geriau imt, kad neišsipūstu ir pan... ta prasme, kad širdis gautųsi nedeformuota