Kepta vista su citrina ir rukyta desra pagal J.Oliveri
Reikes
apie 2 kg cielos vistos
apie 1 kg zaliu bulviu supjaustytu mazdaug bulve i 4-6dalis
4 citrinos
pagal Oliveri -reik astrios ispaniskos rukytos desros 150 gr - pjaustytos 1,5 cm plocio griezineliais (as naudojau zverienos rukyta desra ir plonesniais griezineliais dar ja apibarsciau maltais astrias pipirais -imitavau )
sauja petrazoliu
pora didesniu cesnako skilteliu
druska
malti pipirai (geriau ka tik grusti)
veiksmas
bulves ir dvi cielas citrinas sudeti i puoda, i verdanti vandeni ir virti 5 minutes. Nukosti, bulves sudeti i skarda, padruskint ir papipirint, o karstas citrinas subadyti peiliu ir jomis bei petrazoliu stiebeliais ikimsti vista. Tada vista irgi itirnt druska ir pipirais ir uzdeti ant bulviu ant vistos bei bulviu sudeti rukyta desra ir apibarstyti kapotom petrazolem. Ir kepti 200 laipniuose apie 1,20 val (as kepiau dar 20 min ilgiau -nes norejos apskrudusios labiaiu)
Kol kepa vista, supjaustyti likusiu dvieju citrinu zieveles, cesnakus ir petrazoles, sumaisyti, padruskint, papipirint, as dar citrina viena ispaudziau (nors recepte tik zieveles, bet nesuklydau ). Ir iskepus vistai, atsipjovus gabala, uzdeti tos zoleliu mases (mes tai visa vista supjaustem ir susluoksniavom su tuo misinuku )
Beprotiskai skanu man buvo
QUOTE(bonda @ 2009 02 17, 13:39)
Kepta vista su citrina ir rukyta desra pagal J.Oliveri
Reikes
apie 2 kg cielos vistos
apie 1 kg zaliu bulviu supjaustytu mazdaug bulve i 4-6dalis
4 citrinos
pagal Oliveri -reik astrios ispaniskos rukytos desros 150 gr - pjaustytos 1,5 cm plocio griezineliais (as naudojau zverienos rukyta desra ir plonesniais griezineliais dar ja apibarsciau maltais astrias pipirais -imitavau )
sauja petrazoliu
pora didesniu cesnako skilteliu
druska
malti pipirai (geriau ka tik grusti)
veiksmas
bulves ir dvi cielas citrinas sudeti i puoda, i verdanti vandeni ir virti 5 minutes. Nukosti, bulves sudeti i skarda, padruskint ir papipirint, o karstas citrinas subadyti peiliu ir jomis bei petrazoliu stiebeliais ikimsti vista. Tada vista irgi itirnt druska ir pipirais ir uzdeti ant bulviu ant vistos bei bulviu sudeti rukyta desra ir apibarstyti kapotom petrazolem. Ir kepti 200 laipniuose apie 1,20 val (as kepiau dar 20 min ilgiau -nes norejos apskrudusios labiaiu)
Kol kepa vista, supjaustyti likusiu dvieju citrinu zieveles, cesnakus ir petrazoles, sumaisyti, padruskint, papipirint, as dar citrina viena ispaudziau (nors recepte tik zieveles, bet nesuklydau ). Ir iskepus vistai, atsipjovus gabala, uzdeti tos zoleliu mases (mes tai visa vista supjaustem ir susluoksniavom su tuo misinuku )
Beprotiskai skanu man buvo
Reikes
apie 2 kg cielos vistos
apie 1 kg zaliu bulviu supjaustytu mazdaug bulve i 4-6dalis
4 citrinos
pagal Oliveri -reik astrios ispaniskos rukytos desros 150 gr - pjaustytos 1,5 cm plocio griezineliais (as naudojau zverienos rukyta desra ir plonesniais griezineliais dar ja apibarsciau maltais astrias pipirais -imitavau )
sauja petrazoliu
pora didesniu cesnako skilteliu
druska
malti pipirai (geriau ka tik grusti)
veiksmas
bulves ir dvi cielas citrinas sudeti i puoda, i verdanti vandeni ir virti 5 minutes. Nukosti, bulves sudeti i skarda, padruskint ir papipirint, o karstas citrinas subadyti peiliu ir jomis bei petrazoliu stiebeliais ikimsti vista. Tada vista irgi itirnt druska ir pipirais ir uzdeti ant bulviu ant vistos bei bulviu sudeti rukyta desra ir apibarstyti kapotom petrazolem. Ir kepti 200 laipniuose apie 1,20 val (as kepiau dar 20 min ilgiau -nes norejos apskrudusios labiaiu)
Kol kepa vista, supjaustyti likusiu dvieju citrinu zieveles, cesnakus ir petrazoles, sumaisyti, padruskint, papipirint, as dar citrina viena ispaudziau (nors recepte tik zieveles, bet nesuklydau ). Ir iskepus vistai, atsipjovus gabala, uzdeti tos zoleliu mases (mes tai visa vista supjaustem ir susluoksniavom su tuo misinuku )
Beprotiskai skanu man buvo
gerai kad sedejau kai nuotrauka pamaciau na super atrodo
Bonda super, nerealiai
QUOTE(drugelis. @ 2009 02 16, 21:51)
Nerytes patiekalai - kaip visada apstulbina Kitos mergaitės irgi šaunuolės.
dekui
QUOTE(balanduke @ 2009 02 16, 22:37)
Ipatingas grynakraujis italiskas patiekalas, kuri vyras ruose Valentino dienai
pasaka
QUOTE(Elena @ 2009 02 17, 09:32)
super viskas atrodo
Bonda, nu tavo kurica Laisvai gali dalyvauti grožio konkurse
Kepiau kažkur 40 minučių.Sultinio ..na beveik apsemia...
QUOTE(bonda @ 2009 02 17, 10:48)
kaip visuomet -fantastiskai o kiek laiko balandizus orkaitej kepi? ir kiek sultinio uzpili -kad semtu?
Kepiau kažkur 40 minučių.Sultinio ..na beveik apsemia...
Bonda, tik dabar pamaciau tavo vista labai skaniai atrodo
aciu zinokit, tikrai skani ta vista ir lengvai padaroma, ir dar be mandru ingridientu skaniausia, aisku, karsta, to misinio vos uzsimetus paskui atsalus ir pabuvusu su juo -siek tiek paaitreja skonis nuo citrinu zieveliu -bet man vis tiek skani buvo ir salta
Bonda, kokia foto super
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 17, 16:49)
Kukuliai Sitie kukuliai tik as neturejau jautienos, tai vien is kiaulienos padariau, bet vistiek
man ir labai idomus ju receptukas,idomu koks skonis ka duoda tos idetos virtos bulves na, reikes pabandyti...
QUOTE(Irmama @ 2009 02 17, 17:19)
man ir labai idomus ju receptukas,idomu koks skonis ka duoda tos idetos virtos bulves na, reikes pabandyti...
Siaip as tu bulviu kaip ir nepajauciau gal jos tieisog dedasi del to, kad minkstesnis kukulis butu.. na kaip i kotletus batonas jauciu nusisnekejau
QUOTE(Briliantas @ 2009 02 17, 14:34)
Vaisinu balandeliais tingineliais...kopusto galva apvirfiau ir supjausiau smulkiais gabaliukais, sumaisiau zalia farsa su zaliais ryziais, prieskoniais, kaiusiniu...dejau i puoda su siek tiek vandens sluoksniai skopusta ir farsa.....po 20 min idejau morku ir zirneliu saldytu.....i pabaiga ipyliau grietiens ir kecupo.....
beprotiskai skaniai atrodo jusu tinginiukia