Žuvienė.Žuvienės pas mane visada tirštos,sočios,beveik kaip antras patiekalas...Turėjau dviejų rūšių žuvies, upėtakio ir menkės.Verdu sultinį su lauro lapais, pipirais,prieskoniais, dedu bulvių, daug morkų, svogūno galvą (po to išimu),žuvį.Kai žuvis išverda ištraukia,išimu kaulus, ir atgal į sultinį.Į lėkštė dedu petražolių ir grietinės
Balandėliai.Balandėlius gaminu orkaitėje.Apverdu kopūstą.Paruošiu faršą (faršą visada pati ruošiu).Į faršą dedu apvirtų ryžių, apkepintų morkų su svogūnais,prieskonių.Susuku balandėlius.Imu kepimo indą, dedu daug morkų,svogūno,lauro lapų,ant viršaus dedu balandėlius,užpilu sultinių ir į orkaitę
Čia agurkas, obuolio gabaliukas palaistytas su citrinos sultimis, suteptas majonezu ir uždėta krevetė
O čia sūdyta lašiša uždėta ant apkepinto batono
Gerumo neįmanoma atiduoti, nes jis visada sugrįžta...
Nu geros jus ziurejau koki pusvalandi ir nieko nesupratau Sitaip pasitycioti is mano kelmuciu, mylimiausiu grybuku nu tik reik visur kur tik ir matyti tik ta daikta nu palaukit
pas mus pavasarį darbe azerbaidžanietis darė iš avienos šašlykus. 6 mėnesių ėriuką buvo atsivežę, tai papjovė ir už poros valandų kepė. Jokio kvapo nesijautė, prieskonius iš savo šalies parsiveža. Čia sakė tokių neranda Nu tikrai skanu buvo
Vaisinu balandeliais tingineliais...kopusto galva apvirfiau ir supjausiau smulkiais gabaliukais, sumaisiau zalia farsa su zaliais ryziais, prieskoniais, kaiusiniu...dejau i puoda su siek tiek vandens sluoksniai skopusta ir farsa.....po 20 min idejau morku ir zirneliu saldytu.....i pabaiga ipyliau grietiens ir kecupo.....