Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Srove @ 2009 02 15, 21:42)


bet tie grybukai labai jau pošlai atrodė doh.gif doh.gif doh.gif laugh.gif

kokius prieskonius naudojat avienai,kad kvapo nesijaustų, nu negaliu gamint,kai kvapą jaučiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 02 17, 00:29)
bet tie grybukai labai jau pošlai atrodė  doh.gif  doh.gif  doh.gif laugh.gif


lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2009 02 16, 14:37)
Ipatingas grynakraujis italiskas patiekalas, kuri vyras ruose  Valentino dienai  wub.gif


ech..ir makaronai..ir vyras..
beliak tik padusaut.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 02 17, 01:45)


thumbup.gif lotuliukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2009 02 16, 23:37)
Ipatingas grynakraujis italiskas patiekalas, kuri vyras ruose  Valentino dienai  wub.gif

Šaunuolis,pagyras perduok 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(grange @ 2009 02 17, 00:29)
bet tie grybukai labai jau pošlai atrodė  doh.gif  doh.gif  doh.gif laugh.gif

kokius prieskonius naudojat avienai,kad kvapo nesijaustų, nu negaliu gamint,kai kvapą jaučiu  doh.gif

hihihi.gif man ir taip sexsovai pasirodė,bet patylėjau hihihi.gif

Atsakyti
Žuvienė.Žuvienės pas mane visada tirštos,sočios,beveik kaip antras patiekalas...Turėjau dviejų rūšių žuvies, upėtakio ir menkės.Verdu sultinį su lauro lapais, pipirais,prieskoniais, dedu bulvių, daug morkų, svogūno galvą (po to išimu),žuvį.Kai žuvis išverda ištraukia,išimu kaulus, ir atgal į sultinį.Į lėkštė dedu petražolių ir grietinės 4u.gif

user posted image

Balandėliai.Balandėlius gaminu orkaitėje.Apverdu kopūstą.Paruošiu faršą (faršą visada pati ruošiu).Į faršą dedu apvirtų ryžių, apkepintų morkų su svogūnais,prieskonių.Susuku balandėlius.Imu kepimo indą, dedu daug morkų,svogūno,lauro lapų,ant viršaus dedu balandėlius,užpilu sultinių ir į orkaitę smile.gif

user posted image

Čia agurkas, obuolio gabaliukas palaistytas su citrinos sultimis, suteptas majonezu ir uždėta krevetė smile.gif

user posted image

O čia sūdyta lašiša uždėta ant apkepinto batono 4u.gif

user posted image



Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 17 vasario 2009 - 09:33
QUOTE(Elena @ 2009 02 17, 09:32)

Balandėliai.Balandėlius gaminu orkaitėje.Apverdu kopūstą.Paruošiu faršą (faršą visada pati ruošiu).Į faršą dedu apvirtų ryžių, apkepintų morkų su svogūnais,prieskonių.Susuku balandėlius.Imu kepimo indą, dedu daug morkų,svogūno,lauro lapų,ant viršaus dedu balandėlius,užpilu sultinių ir į orkaitę  smile.gif

kaip visuomet -fantastiskai wub.gif thumbup.gif o kiek laiko balandizus orkaitej kepi? mirksiukas.gif ir kiek sultinio uzpili -kad semtu? blush2.gif
Atsakyti
Nu geros jus lotuliukas.gif ziurejau koki pusvalandi ir nieko nesupratau doh.gif
Sitaip pasitycioti is mano kelmuciu, mylimiausiu grybuku bigsmile.gif nu tik reik visur kur tik ir matyti tik ta daikta hihihi.gif nu palaukit bebe.gif

Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2009 02 16, 22:37)
Ipatingas grynakraujis italiskas patiekalas, kuri vyras ruose  Valentino dienai  wub.gif



Kad mane, kas nustebintų su tokiu patiekalu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 02 16, 23:29)

kokius prieskonius naudojat avienai,kad kvapo nesijaustų, nu negaliu gamint,kai kvapą jaučiu  doh.gif

as aviena pamirkau vandenyje su citrina, numusa visa kvapa mirksiukas.gif

QUOTE(mammka @ 2009 02 17, 09:31)
Šaunuolis,pagyras perduok  4u.gif  biggrin.gif

butinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 02 16, 23:29)
bet tie grybukai labai jau pošlai atrodė  doh.gif  doh.gif  doh.gif laugh.gif

kokius prieskonius naudojat avienai,kad kvapo nesijaustų, nu negaliu gamint,kai kvapą jaučiu  doh.gif

pas mus pavasarį darbe azerbaidžanietis darė iš avienos šašlykus. 6 mėnesių ėriuką buvo atsivežę, tai papjovė ir už poros valandų kepė. Jokio kvapo nesijautė, prieskonius iš savo šalies parsiveža. Čia sakė tokių neranda Nu tikrai skanu buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Vaisinu balandeliais tingineliais...kopusto galva apvirfiau ir supjausiau smulkiais gabaliukais, sumaisiau zalia farsa su zaliais ryziais, prieskoniais, kaiusiniu...dejau i puoda su siek tiek vandens sluoksniai skopusta ir farsa.....po 20 min idejau morku ir zirneliu saldytu.....i pabaiga ipyliau grietiens ir kecupo.....

user posted image
Atsakyti