Senokai bebuvau, tiek skanumu priruosusios Neryte eilini karta vercia is padu , o ir kitos neatsilieka.Smagu
Mano toks netikras patiekalas- keisti blynai, todel, kad, kai i kose imusiau kiausa, pamaciau, kad krakmolo visai mazai, na tai ka sugriebiau, ta imeciau ir zinokit visai skanus blynai isejo ir netgi labai skanus
Tai koses bulviu 400 gr.
2 saukstai pieno
1saukstas bulviu krakmolo
1 saukstas kukuruzu krakmolo
1 saukstas miltu
1 kiausinis
druskos puse arb. sauksciuko
Viska isminkyti ir aliejuje iskepti.Padazas sonines s.r. pakepti, svoguniuka arb. sauksteli miltu uzbarstyti ir stikline pienuko, siek tiek grietineles.
Suktinukai, su s.r. sonine ir farsu.
0,5kg.kiaul. nugarines
250 gr.farso(kiausinis mazytis, aliejaus saukstas, svoguniukas, prieskoniai, saukstas miltu)
150gr.s.r. sonines
arb. saukstelis garstyciu
pipiru
aliejaus kepimui trejeta saukstu
grybu bet kokiu 200gr.
grietineles pagal nora
Nugarine supjaustyti nestorai ir plonai ismusti.S. r. sonines juostele irgi labai plonai pamusti.Ja patepti garstyciomis, pabarstyti pipirais ir susukti i ruliuka.Ji apspausti farsu ir susukti i ismusta nugarine, sutvirtinti smeigtukais.I keptuve ipilti alieju, puse stiklines sultinio, sudeti suktinukus ir uzdengus troskinti, pavartant, kol tik iskeps visas skystis.Tada, kai truputi apskrus, imesti svoguniuko truputi ir turimu grybu, uzpilti grietinele ir trumpai pavirti.Skanu.
seile istyso....kaip skanu..
QUOTE(Auksutis @ 2009 02 14, 16:49)
Jau sparneliu skonis tai neapsakomas
malonu,kad patiko
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 15, 17:50)
Krevetes kokosu pieno padaze
QUOTE(Srove @ 2009 02 15, 21:42)
kaip skaniai atrodo
Srove, suktinukai super, as ir snd planuoju suktinukus
Suktinukai
Ismusiau kiaulienos nugarine, supreiskoniavau, i vidu idejau tarkuoto surio ir po juostele rukyto kumpio...viska susukau, apvoliojai kiausinio plakiny ir dziuveseliuose ir i puoda viska....pripyliau aliejaus iki puses suktinuku, tada dar siek tiek vandens ir dar prieskoniu ant virsaus - mesos prieskoniu, pipiru, rudonelio ir uzdejau troskintis....tada dar idejau pora saukstu grietines, ir pabaigai uzpyliau likusiu tarkuotu suriu...salia keptos bulves ir agurkeliai...
Ismusiau kiaulienos nugarine, supreiskoniavau, i vidu idejau tarkuoto surio ir po juostele rukyto kumpio...viska susukau, apvoliojai kiausinio plakiny ir dziuveseliuose ir i puoda viska....pripyliau aliejaus iki puses suktinuku, tada dar siek tiek vandens ir dar prieskoniu ant virsaus - mesos prieskoniu, pipiru, rudonelio ir uzdejau troskintis....tada dar idejau pora saukstu grietines, ir pabaigai uzpyliau likusiu tarkuotu suriu...salia keptos bulves ir agurkeliai...
Kaip cia pas jus viskas skanu, viskas grazu niam niam visad kai paskaitineju sia tema, lekiu i saldytuva, labiau jau apetitas sukyla
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 15, 19:50)
Krevetes kokosu pieno padaze
NUostabus patiekalas!!! Butent taip ir noreciau gauti restorane!!! Ar tikrai neturi darbo restorane patirties?
Beja kur gaunate LT tu rytietisku ingridientu? Na kokoso piena esu macius, bet ryziu makaronu - ne! Beto, tokie grazus indai!! As va kai grisiu i LT Velykoms, tai labai noreciau apsilankyti tokiose parduotuvese ir isigyti kazka idomesnio! Nes kur gyvenu, tai su padazais problemu nera, kalendros gana sunkoka gauti, bet visa kita ir aisku tokiu graziu indu nei su ziburiu nerasi!!!
QUOTE(Koruklu @ 2009 02 16, 11:46)
NUostabus patiekalas!!! Butent taip ir noreciau gauti restorane!!! Ar tikrai neturi darbo restorane patirties?
Beja kur gaunate LT tu rytietisku ingridientu? Na kokoso piena esu macius, bet ryziu makaronu - ne! Beto, tokie grazus indai!! As va kai grisiu i LT Velykoms, tai labai noreciau apsilankyti tokiose parduotuvese ir isigyti kazka idomesnio! Nes kur gyvenu, tai su padazais problemu nera, kalendros gana sunkoka gauti, bet visa kita ir aisku tokiu graziu indu nei su ziburiu nerasi!!!
dekui, o su kavinem, restoranais neturiu nieko bendra tiesiog tai mano pomegis
beja, as irgi ne LT gyvenu. Bet paskutini karta kai buvau LT (pries koki menesi) tai tikrai yra didelis pasirinkimas visko (bent Kauno didesnese parduotuvese), sekmes beieskant