Vistienos kepsnys su bulvem ir salotom
Vistienos file siek tiek ismusiau, apibarsciau vistienos prieskoniais ir siek tiek pamarinavau majoneze. Tada apvoliojau dziuveseliuose ir keptuveje iskepiau. Padazas: sviete patroskinau svoguno laiskus, tada idejau grietines ir majonezo, bei siek tiek prieskoniu.
Bulves: bulves ismasiau su amerikietisku bulvyciu prieskoniais ir siek tiek aliejaus ir kepiau orkaiteje.
O salotos tai mano megstamiausios: pomidoras, iceberg salotos, agurkas, svogunas, feta suris, aliejus ir cirinos sultys.
Man iki jusu kulinariniu sedevru toli kaip iki menulio, bet vis tiek pasirodysiu su vakar keptais bulviniais blynais
Bulves tarkavau per burokine tarka, imusiau kiausini, idejau druskos ir pipiru. Kepiau ikaitintame aliejuje. Ant kiekvieno blyno susukau po gabaleli lasisos. Padazas - grietine, varske ir krapai.
Skanaus
Bulves tarkavau per burokine tarka, imusiau kiausini, idejau druskos ir pipiru. Kepiau ikaitintame aliejuje. Ant kiekvieno blyno susukau po gabaleli lasisos. Padazas - grietine, varske ir krapai.
Skanaus
QUOTE(Fabiana @ 2009 02 13, 16:59)
Man iki jusu kulinariniu sedevru toli kaip iki menulio, bet vis tiek pasirodysiu su vakar keptais bulviniais blynais
Skanaus
Skanaus
Na, bet ir blynu skanumelis. Atrodo jie tikrai labai gerai, svarbiausia, apskrude, o ir turtingi - lasisa pagardinti.
nuotraukyciu necituojam , a? o dar iskart po posto
blynai-puikus
noriu briliantukes morku
blynai-puikus
noriu briliantukes morku
Siandien as savaip interpretavau JoanaS kalafijora su farsu ir stai kas gavosi:
Mesos kukuliai su kalafijoru.
Farsui:
400 gr vistienos farso
1 kiausinis
1 v.s. dziuveseliu
1 v.s. majonezo ir garstyciu
1 svogunas
1 a.s. italisku zoleliu misinio
druskos ir pipiru
kalafijoro
Smaisiau farsa, tada supjausciau kalafijora i mazesnius gabalelius, aplipdziau farsu ir suvyniojau i folija, bei kepiau orkaiteje. Kiekviena atskirai vyniojau i folija.Kukuliai gavosi gan dideli. Na vieno tikrai uztenka vienam zmogui.
Pateikiau su darzoviu bei grietineles ir pomidoru sulciu padazu. ( Juk valentino diena arteja, tai kazkaip norisi a la ruzavo)...
Aciu JoanaS uz puikia ideja!!!!
Mesos kukuliai su kalafijoru.
Farsui:
400 gr vistienos farso
1 kiausinis
1 v.s. dziuveseliu
1 v.s. majonezo ir garstyciu
1 svogunas
1 a.s. italisku zoleliu misinio
druskos ir pipiru
kalafijoro
Smaisiau farsa, tada supjausciau kalafijora i mazesnius gabalelius, aplipdziau farsu ir suvyniojau i folija, bei kepiau orkaiteje. Kiekviena atskirai vyniojau i folija.Kukuliai gavosi gan dideli. Na vieno tikrai uztenka vienam zmogui.
Pateikiau su darzoviu bei grietineles ir pomidoru sulciu padazu. ( Juk valentino diena arteja, tai kazkaip norisi a la ruzavo)...
Aciu JoanaS uz puikia ideja!!!!
QUOTE(Koruklu @ 2009 02 13, 17:41)
Pateikiau su darzoviu bei grietineles ir pomidoru sulciu padazu
super o kokios darzoves ieina i padaza?
QUOTE(indria @ 2009 02 13, 19:52)
super o kokios darzoves ieina i padaza?
Morkos, poras ir zalia paprika! Viska pakepinau, tada ipyliau pomidoru sulciu ir grietineles, druskos ir pipiru. Truputeli patroskinau. Siaip manau darzoves galima deti kokias norite arba kokiu siuo metu yra namuose!
QUOTE(Koruklu @ 2009 02 13, 17:55)
Morkos, poras ir zalia paprika! Viska pakepinau, tada ipyliau pomidoru sulciu ir grietineles, druskos ir pipiru. Truputeli patroskinau. Siaip manau darzoves galima deti kokias norite arba kokiu siuo metu yra namuose!
QUOTE(Kvakuska @ 2009 02 08, 17:54)
Sveikutes,
jau senokai stebiu sia tema , pasinaudoju labai gerom idejom, kadangi as virtuveje svecias, uzsuku i ja tik 1 karta i savaite , bet butent is cia as daug ko ismokau , tai gi noriu ir pademonstruoti , jeigu ne i tema smarkiai nepykit sios dienos pietus +vakariene
Klakutienos saltiena ir kibinai recepta kibinu nusiziurejau cia,
kitą kartą prašom rašyti receptą nors ir nusižiūrėtas čia,jei nerašai, nedėk ir foto. jau senokai stebiu sia tema , pasinaudoju labai gerom idejom, kadangi as virtuveje svecias, uzsuku i ja tik 1 karta i savaite , bet butent is cia as daug ko ismokau , tai gi noriu ir pademonstruoti , jeigu ne i tema smarkiai nepykit sios dienos pietus +vakariene
Klakutienos saltiena ir kibinai recepta kibinu nusiziurejau cia,
QUOTE(delfinarija @ 2009 02 10, 18:24)
Kepta vistiena su bulvem http://i023.radikal....b7f8dfc422a.jpg
http://s59.radikal.r...1b8556a65eb.jpg
Cia troskinti sparnelei su ryziais http://s39.radikal.r...970b8e53f57.jpg
Gal kas galit pasakyti,kaip cia nuotraukas reikia ideti,nesigauna man
http://s59.radikal.r...1b8556a65eb.jpg
Cia troskinti sparnelei su ryziais http://s39.radikal.r...970b8e53f57.jpg
Gal kas galit pasakyti,kaip cia nuotraukas reikia ideti,nesigauna man
o kur receptai???? nekėliau į temą be receptų
QUOTE(jurguliux @ 2009 02 11, 11:52)
Kibinai
tik truputį nekibiniškos formos
QUOTE(kvepia liepos @ 2009 02 13, 08:50)
šį kart kėliau receptą nors ir jis buvo toliau, nes pasirodė įdomus, kitą kart rašyk toj pačioj žinutėj.
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 13, 14:22)
o del tu vistienos blauzdeliu tai negaliu padeti, nes ir as nemoku paieska naudotis... man neismeta to ko noriu
man per paiešką irgi ne visada išmeta, bet lengviau yra susirasti skaitant tik pavadinimus, nei kad versti kiekvienos temos psl. jei nežinai bent kuriam buvo
QUOTE(Briliantas @ 2009 02 13, 14:46)
Neryte, o per kokia programa tu rasai ant foto?
as kaip pvz imetu ir uzrasiau per Picasa 3
Ir vel apkepiau koldunus keptuveje, su grietine ir kecupu, bei prieskoniais
bet skirtumas tas, tarp tų programų, kad pas nerytę skaitos kaip vandens ženklai, ir jų nepašalinsi, o su picasa ar su paintu užrašytus užrašus gali pašalinti
antras dalykas, receptų, tokių kaip šis "pirktiniai kepti koldūnai" sorry, bet nekelsiu, nes ne pati darei
o trečia, pagirsiu ir aš,kad foto kokybė labai pagerėjo (bet praleidau, ar naujas fotikas ar kaip..? )
QUOTE(Koruklu @ 2009 02 13, 17:41)
tai kad man nėra už ką dėkot, aš nuo Elenos nusižiūrėjau
QUOTE(kvepia liepos @ 2009 02 13, 00:50)
wow, kaip skaniai
QUOTE(irute1984 @ 2009 02 13, 06:27)
superrrrr
QUOTE(Briliantas @ 2009 02 13, 07:54)
Viriau sriuba...imetusi vistu ketvircius.....salia spalvoti makaroniukai ir morku, cesnako ir majonezo salotos
paprasta ir vilioja
QUOTE(Fabiana @ 2009 02 13, 07:59)
labai dailus
QUOTE(Koruklu @ 2009 02 13, 09:41)
butinai reikes bandyt