Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Vistienos kepsnys su bulvem ir salotom 4u.gif

Vistienos file siek tiek ismusiau, apibarsciau vistienos prieskoniais ir siek tiek pamarinavau majoneze. Tada apvoliojau dziuveseliuose ir keptuveje iskepiau. Padazas: sviete patroskinau svoguno laiskus, tada idejau grietines ir majonezo, bei siek tiek prieskoniu.
Bulves: bulves ismasiau su amerikietisku bulvyciu prieskoniais ir siek tiek aliejaus ir kepiau orkaiteje.
O salotos tai mano megstamiausios: pomidoras, iceberg salotos, agurkas, svogunas, feta suris, aliejus ir cirinos sultys.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justina_r: 13 vasario 2009 - 15:32
Viriau sriuba...imetusi vistu ketvircius.....salia spalvoti makaroniukai ir morku, cesnako ir majonezo salotos smile.gif

user posted image
Atsakyti
Man iki jusu kulinariniu sedevru toli kaip iki menulio, bet vis tiek pasirodysiu su vakar keptais bulviniais blynais biggrin.gif
user posted image
Bulves tarkavau per burokine tarka, imusiau kiausini, idejau druskos ir pipiru. Kepiau ikaitintame aliejuje. Ant kiekvieno blyno susukau po gabaleli lasisos. Padazas - grietine, varske ir krapai.
Skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2009 02 13, 16:59)
Man iki jusu kulinariniu sedevru toli kaip iki menulio, bet vis tiek pasirodysiu su vakar keptais bulviniais blynais  biggrin.gif
user posted image
Bulves tarkavau per burokine tarka, imusiau kiausini, idejau druskos ir pipiru. Kepiau ikaitintame aliejuje. Ant kiekvieno blyno susukau po gabaleli lasisos. Padazas - grietine, varske ir krapai.
Skanaus  4u.gif

Na, bet ir blynu skanumelis. Atrodo jie tikrai labai gerai, svarbiausia, apskrude, o ir turtingi - lasisa pagardinti.
Atsakyti
nuotraukyciu necituojam , a? o dar iskart po posto doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

blynai-puikus thumbup.gif

noriu briliantukes morku bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien as savaip interpretavau JoanaS kalafijora su farsu ir stai kas gavosi:

Mesos kukuliai su kalafijoru.

Farsui:

400 gr vistienos farso
1 kiausinis
1 v.s. dziuveseliu
1 v.s. majonezo ir garstyciu
1 svogunas
1 a.s. italisku zoleliu misinio
druskos ir pipiru
kalafijoro

Smaisiau farsa, tada supjausciau kalafijora i mazesnius gabalelius, aplipdziau farsu ir suvyniojau i folija, bei kepiau orkaiteje. Kiekviena atskirai vyniojau i folija.Kukuliai gavosi gan dideli. Na vieno tikrai uztenka vienam zmogui.

Pateikiau su darzoviu bei grietineles ir pomidoru sulciu padazu. ( Juk valentino diena arteja, tai kazkaip norisi a la ruzavo)... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Aciu JoanaS uz puikia ideja!!!!
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2009 02 13, 17:41)
Pateikiau su darzoviu bei grietineles ir pomidoru sulciu padazu

super wub.gif o kokios darzoves ieina i padaza? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2009 02 13, 19:52)
super wub.gif  o kokios darzoves ieina i padaza? ax.gif

Morkos, poras ir zalia paprika! Viska pakepinau, tada ipyliau pomidoru sulciu ir grietineles, druskos ir pipiru. Truputeli patroskinau. Siaip manau darzoves galima deti kokias norite arba kokiu siuo metu yra namuose!
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2009 02 13, 17:55)
Morkos, poras ir zalia paprika! Viska pakepinau, tada ipyliau pomidoru sulciu ir grietineles, druskos ir pipiru. Truputeli patroskinau. Siaip manau darzoves galima deti kokias norite arba kokiu siuo metu yra namuose!

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2009 02 08, 17:54)
Sveikutes,
jau senokai stebiu sia tema , pasinaudoju labai gerom idejom, kadangi as virtuveje svecias, uzsuku i ja tik 1 karta i savaite  blush2.gif, bet butent is cia as daug ko ismokau 4u.gif , tai gi noriu ir pademonstruoti  blush2.gif, jeigu ne i tema smarkiai nepykit sios dienos pietus +vakariene
Klakutienos saltiena ir kibinai  blush2.gif recepta kibinu nusiziurejau cia,
kitą kartą prašom rašyti receptą nors ir nusižiūrėtas čia,jei nerašai, nedėk ir foto.

QUOTE(delfinarija @ 2009 02 10, 18:24)
Kepta vistiena su bulvem smile.gif http://i023.radikal....b7f8dfc422a.jpg
http://s59.radikal.r...1b8556a65eb.jpg
Cia troskinti sparnelei su ryziais http://s39.radikal.r...970b8e53f57.jpg
Gal kas galit pasakyti,kaip cia nuotraukas reikia ideti,nesigauna man  doh.gif

o kur receptai???? nekėliau į temą be receptų schmoll.gif

QUOTE(jurguliux @ 2009 02 11, 11:52)
Kibinai

user posted image

tik truputį nekibiniškos formos laugh.gif mirksiukas.gif

QUOTE(kvepia liepos @ 2009 02 13, 08:50)

bandau ikelti Parmos baklazanus, darytus pagal receptuka is SM...

šį kart kėliau receptą nors ir jis buvo toliau, nes pasirodė įdomus, kitą kart rašyk toj pačioj žinutėj.

QUOTE(Nerytė @ 2009 02 13, 14:22)

o del tu vistienos blauzdeliu tai negaliu padeti, nes ir as nemoku paieska naudotis... man neismeta to ko noriu smile.gif

man per paiešką irgi ne visada išmeta, bet lengviau yra susirasti skaitant tik pavadinimus, nei kad versti kiekvienos temos psl. jei nežinai bent kuriam buvo smile.gif

QUOTE(Briliantas @ 2009 02 13, 14:46)
drinks_cheers.gif
Neryte, o per kokia programa tu rasai ant foto?
as kaip pvz imetu ir uzrasiau per Picasa 3 smile.gif

Ir vel apkepiau koldunus keptuveje, su grietine ir kecupu, bei prieskoniais smile.gif

bet skirtumas tas, tarp tų programų, kad pas nerytę skaitos kaip vandens ženklai, ir jų nepašalinsi, o su picasa ar su paintu užrašytus užrašus gali pašalinti 4u.gif

antras dalykas, receptų, tokių kaip šis "pirktiniai kepti koldūnai" sorry, bet nekelsiu, nes ne pati darei smile.gif

o trečia, pagirsiu ir aš,kad foto kokybė labai pagerėjo (bet praleidau, ar naujas fotikas ar kaip..? smile.gif )

Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2009 02 13, 17:41)
Aciu JoanaS uz puikia ideja!!!!

tai kad man nėra už ką dėkot, aš nuo Elenos nusižiūrėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kvepia liepos @ 2009 02 13, 00:50)

wow, kaip skaniai blink.gif
QUOTE(irute1984 @ 2009 02 13, 06:27)

superrrrr 4u.gif
QUOTE(Briliantas @ 2009 02 13, 07:54)
Viriau sriuba...imetusi vistu ketvircius.....salia spalvoti makaroniukai ir morku, cesnako ir majonezo salotos smile.gif

paprasta ir vilioja 4u.gif

QUOTE(Fabiana @ 2009 02 13, 07:59)

labai dailus 4u.gif
QUOTE(Koruklu @ 2009 02 13, 09:41)

butinai reikes bandyt wub.gif
Atsakyti