Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(indria @ 2009 02 12, 22:19)
JoanaS sake, kad tik 9bulves turejo,tai is tokio kiekio kokie gi cepai? biggrin.gif

trys mažiukai gal, tai net neverta lotuliukas.gif

čia pagal skonį, kaip kam smile.gif man kartais atrodo, kai merginos prideda šedevrų čia, kad jos ir miega virtuvėj, bet juk negaminu kasdien tokių patiekalų, kartais galima 4u.gif

greiciau isverda, nes cepuke mėsytę reikia virt ilgiau
Atsakyti
user posted image

bandau ikelti Parmos baklazanus, darytus pagal receptuka is SM...
Atsakyti
QUOTE(kvepia liepos @ 2009 02 13, 09:50)
bandau ikelti Parmos baklazanus, darytus pagal receptuka is SM...


Greitai receptuką rašyk nono.gif ,foto be recepto nepriimam biggrin.gif

Atrodo tai super skaniai essen.gif .


Neryte niam niam niam didis.gif
Atsakyti
QUOTE(kvepia liepos @ 2009 02 13, 10:50)

bandau ikelti Parmos baklazanus, darytus pagal receptuka is SM...


o tai kur tas receptukas? g.gif
Atsakyti
Sitas (Bea receptukas):

Parmos baklažanai

900 g baklažanų
2 skiltelės česnako
450 g šviežių ar konservuotų pomidorų
60 g parmezano sūrio (tinka ir Rokiškio “Parmezanas”)
450 g mozarelos sūrio
šviežių (ar džiovintų) bazilikų
druskos
alyvuogių aliejaus
šviežiai maltų pipirų



1. Baklažanus supjaustykite išilgai maždaug centimetro storio plokštelėmis. Sudėkite juos į gilų indą, gausiai pasūdykite, prispauskite nedideliu svoriu ir palikite porai valandų.
2. Kol baklažanai marinuosis, ruoškite padažą: pomidorus nulupkite ir sutrinkite, dviejuose šaukštuose alyvuogių aliejaus pakepinkite smulkintą česnaką, supilkite pomidorų tyrę bei smulkintus bazilikus. Virkite padažą, kol šis sutirštės, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
3. Sūdytų baklažanų plokšteles nuplaukite ir nusausinkite popierine servetėle. Gilioje keptuvėje gerai įkaitinkite alyvuogių aliejų ir jame iš abiejų pusių pakepinkite baklažanų puseles. Žiūrėkite, kad keptuvėje būtu pakankamai aliejaus! Pakepintus baklažanus sudėkite ant popierinių servetėlių, kad susigertų aliejaus perteklius.
4. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Kepimo formą ištepkite pomidorų padažu ir sluoksniuokite baklažanų plokšteles bei sūrį (tarkuotą parmezaną ir kubeliais pjaustytą mozarelą) pašlakstydama pomidorų padažu. Viršutinis troškinio sluoksnis turi būti iš sūrio ir padažo.
5. Kepkite 15-20 min., kol ištirps mozarela. Patiekite karštą, skaniausia – su itališka duona.

Pastaba: kad būtų aiškiau, tai čia gaunasi kaip lazanija, tik vietoj makaronų naudojame baklažaną
Atsakyti
sveikos.. nezinau i ka daugiau kreiptis.. noriu patarimo... ar nesipjaus vista su melynuoju pelesiniu suriu.. na padazas toks butu..ir dar pievagrybiai ieitu... kazkaip noriu ryt MB nustebinti..
Atsakyti
Labukas

Kaip as pasiklystu tose temukese doh.gif , gal galit padeti. Ieskau vieno receptelio : vistu sparneliai su medumi ir soju padazu. mirksiukas.gif
Atsakyti


aha, kazkaip sunku surasti... as va jau gera pusvalanduka ieskau Nerytes troskintu vistu kojyciu smile.gif na, ten kur su grietinele... atsimenu taip skaniai atrode.. niekaip nerandu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2009 02 13, 11:59)
Labukas

Kaip as pasiklystu tose temukese doh.gif , gal galit padeti. Ieskau vieno receptelio : vistu sparneliai su medumi ir soju padazu.  mirksiukas.gif

ar ne mano šitų ieškai? ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2009 02 13, 13:05)
ar ne mano šitų ieškai?  ax.gif  tongue.gif


thumbup.gif thumbup.gif šitas , dekui labai thumbup.gif . Rytoj isbamdysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reff @ 2009 02 13, 12:02)
aha, kazkaip sunku surasti... as va jau gera pusvalanduka ieskau Nerytes troskintu vistu kojyciu smile.gif na, ten kur su grietinele... atsimenu taip skaniai atrode..  niekaip nerandu.. g.gif


verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Reff @ 2009 02 13, 13:31)


ir nera prie receptu su nuotraukom nuorodu?
Atsakyti