Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(JoanaS @ 2009 02 12, 15:01)
kibirui, aš vakar žinot su kiek žaidžiau  doh.gif su 9 bulvėm, gerai, kad vaikas nevalgė, vyrui pakako, man tik 3 liko  lotuliukas.gif

Matai,reikia kibiro bulviu,kad visiems uztektu,musu seima buvo edri lotuliukas.gif
Atsakyti
ale lečo (vengru patiekalas)

reikia: parukytu desreliu, geltonosios ir raudonosios paprikos, puse cili pipiriuko, pomidoru padazo su cesnakais, druska, pipirai.

Pakepinti griezineliais supjaustytas desreles, sudeti kubeliais pjaustytas paprikas, pakepinti, o po to patroskinti savo sultyse, kol suminkstes, tada sudeti cili pipira, pomidoru padaza, prieskonius ir dar kelias min. pakepinti.

user posted image

paprasta, greita ir skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2009 02 11, 22:54)

Mano vadinami teterliokai  lotuliukas.gif cepelinukai be įdaro  4u.gif

visos mokam, visos žinom, tik aš laaabai retai juos gaminu, nes tingiu terliotis  blush2.gif proporcijas kažkada esu skaičius SM, vienai virtai bulvei trijų žalių bulvių tarkiai, dar dedu bulvių krakmolo ir kartais kiaušinį, aišku, druska, pipirai. Padažiukui spirgučiai su grietine  smile.gif

nors esu persivalgiusi, bet tokio skanumo noreciau baisiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 12, 10:07)
ale lečo (vengru patiekalas)

nuostabus receptukas..man labai patiktu..nezinau, kodel niekad nepasigaminu g.gif
4u.gif
Atsakyti
Neryte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2009 02 12, 18:42)
nuostabus receptukas..man labai patiktu..nezinau, kodel niekad nepasigaminu g.gif
4u.gif

tingi biggrin.gif

QUOTE(Briliantas @ 2009 02 12, 18:45)

aciu 4u.gif
Atsakyti
JoanaS i tuos "durniukus" mes taip juos vadiname as dedu varskes, buna sviesus ir niekada nesuyra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2009 02 11, 20:54)
labas vakaras  smile.gif

[/img]

Mano vadinami teterliokai  lotuliukas.gif cepelinukai be įdaro  4u.gif

visos mokam, visos žinom, tik aš laaabai retai juos gaminu, nes tingiu terliotis  blush2.gif proporcijas kažkada esu skaičius SM, vienai virtai bulvei trijų žalių bulvių tarkiai, dar dedu bulvių krakmolo ir kartais kiaušinį, aišku, druska, pipirai. Padažiukui spirgučiai su grietine  smile.gif

na jus man paaiskinkit ax.gif na labai grazu,labai skanu..bet vargelio gi tiek pat beveik kaip prie cepu- ir buves virk ir zalias bulves tarkuok doh.gif o farso nusipirkai maximkoj-viens du ir jau -cepelinai ir sociau, ir vistiek skaniau,na ir siaip jei mb ne vegetaras-tai manau balsuos uz cepus labiau,na cia ne priekaistas joks,tik pastebejimas ,sorry,sakau,vargo daug,o rezultatas kaip ir ciapu be mesos cool.gif
Atsakyti
Neryte puikus patiekaliukas thumbup.gif ir labai greitai pagaminamas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melody:) @ 2009 02 12, 22:12)
na jus man paaiskinkit  ax.gif

JoanaS sake, kad tik 9bulves turejo,tai is tokio kiekio kokie gi cepai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melody:) @ 2009 02 12, 22:12)
na jus man paaiskinkit  ax.gif na labai grazu,labai skanu..bet vargelio gi tiek pat beveik kaip prie cepu- ir buves virk ir zalias bulves tarkuok doh.gif o farso nusipirkai maximkoj-viens du ir jau -cepelinai ir sociau, ir vistiek skaniau,na ir siaip jei mb ne vegetaras-tai manau balsuos uz cepus labiau,na cia ne priekaistas joks,tik pastebejimas ,sorry,sakau,vargo daug,o rezultatas kaip ir ciapu be mesos cool.gif

nusilupi bulves, kelias į puodą, kol verda, susitarkuoji likusias, juk ne rankom, ras ras ir baigta, išvirusias paaušini, sutrini, suverti į nusunktus tarkius, priedai, kas kaip deda ir kotletukus suformuoji, per tą laiką ir vanduo užverda, nu maximum valanda, su virimais bulvių bigsmile.gif mes su vuru kaip tik labiau mėgstam tokius, nes vyras nuo pat vaikystės išrinkdavo mėsą iš cepų, man ir nelabai, nors kartais gerai ir cepelinai smile.gif
Atsakyti
ir bijau pameluoti bet ar ne greiciau isverda? ir gali nebijot kad suplys thumbup.gif
Atsakyti