Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(JoanaS @ 2009 02 11, 12:54)

wow- zuvies padazas ish ties viliojantis wub.gif
o tie terlos- nors liezuvi praryk wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 02 11, 22:20)
pas mus durniukai vadinami smile.gif norejau paklausti koks priedas daro juos tokius sviesuolius, nes kiek pamenu vaikystej dazniausiai durniukai budavo pilki tamsus  g.gif

mano draugo mama deda vit C tabletę, kai bulvės senos ir pan, kad nebūtų pilki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 02 12, 00:22)
tiesą sakant aš geresnę paslaptį žinau  blush2.gif  kai dirbau valgykloje visada labai mazame kiekyje istirpindavo vitamino c tableciu

QUOTE(Mazoji_s @ 2009 02 12, 00:30)
mano draugo mama deda vit C tabletę, kai bulvės senos ir pan, kad nebūtų pilki  4u.gif

ir sviesesni ir sveikesni thumbup.gif
Atsakyti
Kad ne sveikesni, tai faktas, nes C vitaminas suskyla 80 laipsniu temperaturoje, taip,kad cepeline tokio kaip C vitamino nebelieka wink.gif
Todel ir arbata geriant su citrina, negalima iskart su verdanciu vandeniu pilti ant citrinos wink.gif
Bet mano mama irgi dedavo c vitamino i bulviu patiekalus,kad pasviesinti smile.gif
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 02 12, 00:53)
ir sviesesni ir sveikesni  thumbup.gif

Atsakyti
ax.gif as bulvinius blynus kepdama ir kaip pridejau, to vit.C , paskui buvo neimanoma valgyti, nes buvo rugstus unsure.gif o grazus, sviesus thumbup.gif ir atrodo nedaug dejau...
Atsakyti
Mama 1 tabletę vit.C dėdavo kibirui bulvių, nesijautė jokio rūgštumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2009 02 11, 21:54)

Kaip skanu
Atsakyti
dekui, kam patiko mano patiekaliukai 4u.gif

QUOTE(indria @ 2009 02 11, 20:44)
neryte, matau uzsidejai savo nicka... tik patariu geriau det kur nors per viduri, nes pakrasti labai lengva tiesiog su paintu nutrint mirksiukas.gif

4u.gif pasitaisysiu, ka nors sumastysiu, nes vandens zenklu nemoku uzdeti ant nuotraukos sad.gif

QUOTE(JoanaS @ 2009 02 11, 20:54)
Žuvytė su padažiuku pagal Oliverį  4u.gif

Mano vadinami teterliokai  lotuliukas.gif cepelinukai be įdaro  4u.gif

kaip skanu bigsmile.gif
Atsakyti
Nerytė
JoanaS

Puikūs patiekaliukai 4u.gif
Mes ir "durniukais" vadindavom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2009 02 11, 20:54)

essen.gif , net seile nutyso
Atsakyti
Joana,nu kaip viskas skaniai atrodo,ypac tie dundukai,megstu tokius,mamo mama irgi vit C dedavo,1 tabletuke kibirui bulvikiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 02 12, 16:37)
Joana,nu kaip viskas skaniai atrodo,ypac tie dundukai,megstu tokius,mamo mama irgi vit C dedavo,1 tabletuke kibirui bulvikiu lotuliukas.gif

kibirui, aš vakar žinot su kiek žaidžiau doh.gif su 9 bulvėm, gerai, kad vaikas nevalgė, vyrui pakako, man tik 3 liko lotuliukas.gif
Atsakyti