Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

neryte, matau uzsidejai savo nicka... tik patariu geriau det kur nors per viduri, nes pakrasti labai lengva tiesiog su paintu nutrint mirksiukas.gif
Atsakyti
labas vakaras smile.gif

Žuvytė su padažiuku pagal Oliverį 4u.gif

originale žuvį aišku reiktų kepti ant grotelių, bet kai greit tas negresia, tai aš kepiau heko filė, paprieskonuota, pavoliota miltuose ir sezamo seklose, tai šita dalis aiški smile.gif

Padažas: nedidelis gabaliukas šviežio agurko, pjaustytas smulkiai, jį pašlaksčiau pusės citrinos sultimis, druska, pipiriukai, ir pusė smulkinto čili pipiro, šaukštas alyvuogių aliejaus ir porą šaukštų natūralaus jogurto smile.gif man labai patiko, gaivus, vasariškas padažas, o citrinos sulčių skonis juk labai derinasi prie žuvies 4u.gif

user posted image

Mano vadinami teterliokai lotuliukas.gif cepelinukai be įdaro 4u.gif

visos mokam, visos žinom, tik aš laaabai retai juos gaminu, nes tingiu terliotis blush2.gif proporcijas kažkada esu skaičius SM, vienai virtai bulvei trijų žalių bulvių tarkiai, dar dedu bulvių krakmolo ir kartais kiaušinį, aišku, druska, pipirai. Padažiukui spirgučiai su grietine smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JoanaS: 11 vasario 2009 - 21:03
QUOTE(JoanaS @ 2009 02 11, 20:54)
labas vakaras  smile.gif


mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif kaip atrodo good.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 11, 21:01)
mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif kaip atrodo good.gif

čia pavadinčiau "nebuvo interneto" hihihi.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2009 02 11, 21:54)
labas vakaras  smile.gif


JoanaS, super swoon.gif essen.gif nors imk ir visa monitoriu i burna dek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2009 02 11, 22:01)
JoanaS, super  swoon.gif  essen.gif nors imk ir visa monitoriu i burna dek  lotuliukas.gif

aš dar turiu žuvytės, nereik monitoriaus kenkti bigsmile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2009 02 11, 19:54)
labas vakaras  smile.gif

Žuvytė su padažiuku pagal Oliverį  4u.gif

originale žuvį aišku reiktų kepti ant grotelių, bet kai greit tas negresia, tai aš kepiau heko filė, paprieskonuota, pavoliota miltuose ir sezamo seklose, tai šita dalis aiški  smile.gif

Padažas: nedidelis gabaliukas šviežio agurko, pjaustytas smulkiai, jį pašlaksčiau pusės citrinos sultimis, druska, pipiriukai, ir pusė smulkinto čili pipiro, šaukštas alyvuogių aliejaus ir porą šaukštų natūralaus jogurto  smile.gif man labai patiko, gaivus, vasariškas padažas, o citrinos sulčių skonis juk labai derinasi prie žuvies  4u.gif

user posted image

Mano vadinami teterliokai  lotuliukas.gif cepelinukai be įdaro  4u.gif

visos mokam, visos žinom, tik aš laaabai retai juos gaminu, nes tingiu terliotis  blush2.gif proporcijas kažkada esu skaičius SM, vienai virtai bulvei trijų žalių bulvių tarkiai, dar dedu bulvių krakmolo ir kartais kiaušinį, aišku, druska, pipirai. Padažiukui spirgučiai su grietine  smile.gif

user posted image

kaip mat sugrizau i vaikyste,mano mamyte virdavo tokius kleckiukus,o mes anus durniukais vadindavom biggrin.gif ,kaip skanu budavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 11, 22:12)
kaip mat sugrizau i vaikyste,mano mamyte virdavo tokius kleckiukus,o mes anus durniukais vadindavom biggrin.gif ,kaip skanu budavo thumbup.gif

Jolka, gausi velnių už citavimą su foto mirksiukas.gif aš nepiktai, tik žinau, kad nesi naujokė 4u.gif

įvairiai visi vadina, pas mus prigijo teterliokai, durniukų pavadinimą ir girdėjau, bet koks skirtumas, kai skonis thumbup.gif
Atsakyti
pas mus durniukai vadinami smile.gif norejau paklausti koks priedas daro juos tokius sviesuolius, nes kiek pamenu vaikystej dazniausiai durniukai budavo pilki tamsus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 02 11, 22:20)
pas mus durniukai vadinami smile.gif norejau paklausti koks priedas daro juos tokius sviesuolius, nes kiek pamenu vaikystej dazniausiai durniukai budavo pilki tamsus  g.gif

čia manęs klausėt ax.gif jei taip, tai pasakysiu, kad kai susiminkiau viską, (jau kaip ir rašiau darau pagal proporcijas 1 virta bulvė + 3 bulvių tarkiai, ir krakmolo, šiandien dariau 2 virtos ir 7 tarkuotos, tiek teturėjau hihihi.gif) dėjau šaukštą bulvių krakmolo ir nenaudojau kiaušinio, iškart fomavau ir viriau, o kur MB palikau vakarienei, gavosi margučiai tokie, pastovėję jau, skonis nesikeičia, bet išvaizda nebe ta 4u.gif
Atsakyti
tai zodziu paslaptis tame kad tiesiai i puoda smile.gif aciu 4u.gif ale man skanus ir tie papilkeje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 02 11, 23:16)
tai zodziu paslaptis tame kad tiesiai i puoda smile.gif aciu  4u.gif ale man skanus ir tie papilkeje smile.gif

tiesą sakant aš geresnę paslaptį žinau blush2.gif kai dirbau valgykloje visada labai mazame kiekyje istirpindavo vitamino c tableciu
Atsakyti