neryte, matau uzsidejai savo nicka... tik patariu geriau det kur nors per viduri, nes pakrasti labai lengva tiesiog su paintu nutrint
labas vakaras
Žuvytė su padažiuku pagal Oliverį
originale žuvį aišku reiktų kepti ant grotelių, bet kai greit tas negresia, tai aš kepiau heko filė, paprieskonuota, pavoliota miltuose ir sezamo seklose, tai šita dalis aiški
Padažas: nedidelis gabaliukas šviežio agurko, pjaustytas smulkiai, jį pašlaksčiau pusės citrinos sultimis, druska, pipiriukai, ir pusė smulkinto čili pipiro, šaukštas alyvuogių aliejaus ir porą šaukštų natūralaus jogurto man labai patiko, gaivus, vasariškas padažas, o citrinos sulčių skonis juk labai derinasi prie žuvies
Mano vadinami teterliokai cepelinukai be įdaro
visos mokam, visos žinom, tik aš laaabai retai juos gaminu, nes tingiu terliotis proporcijas kažkada esu skaičius SM, vienai virtai bulvei trijų žalių bulvių tarkiai, dar dedu bulvių krakmolo ir kartais kiaušinį, aišku, druska, pipirai. Padažiukui spirgučiai su grietine
Žuvytė su padažiuku pagal Oliverį
originale žuvį aišku reiktų kepti ant grotelių, bet kai greit tas negresia, tai aš kepiau heko filė, paprieskonuota, pavoliota miltuose ir sezamo seklose, tai šita dalis aiški
Padažas: nedidelis gabaliukas šviežio agurko, pjaustytas smulkiai, jį pašlaksčiau pusės citrinos sultimis, druska, pipiriukai, ir pusė smulkinto čili pipiro, šaukštas alyvuogių aliejaus ir porą šaukštų natūralaus jogurto man labai patiko, gaivus, vasariškas padažas, o citrinos sulčių skonis juk labai derinasi prie žuvies
Mano vadinami teterliokai cepelinukai be įdaro
visos mokam, visos žinom, tik aš laaabai retai juos gaminu, nes tingiu terliotis proporcijas kažkada esu skaičius SM, vienai virtai bulvei trijų žalių bulvių tarkiai, dar dedu bulvių krakmolo ir kartais kiaušinį, aišku, druska, pipirai. Padažiukui spirgučiai su grietine
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 11, 21:01)
kaip atrodo
čia pavadinčiau "nebuvo interneto"
ačiū
QUOTE(JoanaS @ 2009 02 11, 21:54)
labas vakaras
JoanaS, super nors imk ir visa monitoriu i burna dek
QUOTE(justina_r @ 2009 02 11, 22:01)
JoanaS, super nors imk ir visa monitoriu i burna dek
aš dar turiu žuvytės, nereik monitoriaus kenkti ačiū
QUOTE(JoanaS @ 2009 02 11, 19:54)
labas vakaras
Žuvytė su padažiuku pagal Oliverį
originale žuvį aišku reiktų kepti ant grotelių, bet kai greit tas negresia, tai aš kepiau heko filė, paprieskonuota, pavoliota miltuose ir sezamo seklose, tai šita dalis aiški
Padažas: nedidelis gabaliukas šviežio agurko, pjaustytas smulkiai, jį pašlaksčiau pusės citrinos sultimis, druska, pipiriukai, ir pusė smulkinto čili pipiro, šaukštas alyvuogių aliejaus ir porą šaukštų natūralaus jogurto man labai patiko, gaivus, vasariškas padažas, o citrinos sulčių skonis juk labai derinasi prie žuvies
Mano vadinami teterliokai cepelinukai be įdaro
visos mokam, visos žinom, tik aš laaabai retai juos gaminu, nes tingiu terliotis proporcijas kažkada esu skaičius SM, vienai virtai bulvei trijų žalių bulvių tarkiai, dar dedu bulvių krakmolo ir kartais kiaušinį, aišku, druska, pipirai. Padažiukui spirgučiai su grietine
Žuvytė su padažiuku pagal Oliverį
originale žuvį aišku reiktų kepti ant grotelių, bet kai greit tas negresia, tai aš kepiau heko filė, paprieskonuota, pavoliota miltuose ir sezamo seklose, tai šita dalis aiški
Padažas: nedidelis gabaliukas šviežio agurko, pjaustytas smulkiai, jį pašlaksčiau pusės citrinos sultimis, druska, pipiriukai, ir pusė smulkinto čili pipiro, šaukštas alyvuogių aliejaus ir porą šaukštų natūralaus jogurto man labai patiko, gaivus, vasariškas padažas, o citrinos sulčių skonis juk labai derinasi prie žuvies
Mano vadinami teterliokai cepelinukai be įdaro
visos mokam, visos žinom, tik aš laaabai retai juos gaminu, nes tingiu terliotis proporcijas kažkada esu skaičius SM, vienai virtai bulvei trijų žalių bulvių tarkiai, dar dedu bulvių krakmolo ir kartais kiaušinį, aišku, druska, pipirai. Padažiukui spirgučiai su grietine
kaip mat sugrizau i vaikyste,mano mamyte virdavo tokius kleckiukus,o mes anus durniukais vadindavom ,kaip skanu budavo
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 02 11, 22:12)
kaip mat sugrizau i vaikyste,mano mamyte virdavo tokius kleckiukus,o mes anus durniukais vadindavom ,kaip skanu budavo
Jolka, gausi velnių už citavimą su foto aš nepiktai, tik žinau, kad nesi naujokė
įvairiai visi vadina, pas mus prigijo teterliokai, durniukų pavadinimą ir girdėjau, bet koks skirtumas, kai skonis
pas mus durniukai vadinami norejau paklausti koks priedas daro juos tokius sviesuolius, nes kiek pamenu vaikystej dazniausiai durniukai budavo pilki tamsus
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 02 11, 22:20)
pas mus durniukai vadinami norejau paklausti koks priedas daro juos tokius sviesuolius, nes kiek pamenu vaikystej dazniausiai durniukai budavo pilki tamsus
čia manęs klausėt jei taip, tai pasakysiu, kad kai susiminkiau viską, (jau kaip ir rašiau darau pagal proporcijas 1 virta bulvė + 3 bulvių tarkiai, ir krakmolo, šiandien dariau 2 virtos ir 7 tarkuotos, tiek teturėjau ) dėjau šaukštą bulvių krakmolo ir nenaudojau kiaušinio, iškart fomavau ir viriau, o kur MB palikau vakarienei, gavosi margučiai tokie, pastovėję jau, skonis nesikeičia, bet išvaizda nebe ta
tai zodziu paslaptis tame kad tiesiai i puoda aciu ale man skanus ir tie papilkeje
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 02 11, 23:16)
tai zodziu paslaptis tame kad tiesiai i puoda aciu ale man skanus ir tie papilkeje
tiesą sakant aš geresnę paslaptį žinau kai dirbau valgykloje visada labai mazame kiekyje istirpindavo vitamino c tableciu