Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Nerytė @ 2009 02 11, 14:45)

Svediskus mesos kukulius su pievagrybiu imbiero padazu rolleyes.gif

O as pasiilgau tikru svedisku kukuliu ax.gif kuriuos Svedijoj valgem - "kotbuliaru" tik mes juos kepdavom orkaitej kartu su bulvem wub.gif
Atsakyti
[quote=Nerytė,2009 02 11, 16:45]

o as pasinaudojau kazkurios forumietes receptuka ir vakar gaminau Svediskus mesos kukulius su pievagrybiu imbiero padazu rolleyes.gif

Padazas skaniai skamba ( patiekaliukas taip pat atrodo super). Bus isbandytas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greta77: 11 vasario 2009 - 15:49
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 11, 15:45)
super  bigsmile.gif
rolleyes.gif kaip pas mociute  wub.gif

o as pasinaudojau kazkurios forumietes receptuka ir vakar gaminau Svediskus mesos kukulius su pievagrybiu imbiero padazu rolleyes.gif

thumbup.gif o bulves zalio ar virtos? 4u.gif
Atsakyti
Neryte jau abu patiekalai laabai skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2009 02 10, 16:45)

kepiau šiandien kalafiorą pagal Elenos receptuką  bigsmile.gif

Kaip sauniai atrodo ir skaniai,reikia ir man isbandyti
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif keleta ir as parodysiu patiekaliuku ax.gif
Nr.1 Kibinai
user posted image
receptas: 200gr.tikro sviesto, 200gr.grietines, 3.5 stiklines Kauno gr."Ekstros" miltu,2kiausiniai, druskytes;
idaras: riebesne kiauliena ( farsas), pipiru, druskos, prieskoniu, nepagaileti svogunu! ir vandenuko siek tiek...
Sviestuka per burokine tarka sutarkuoti sudeti likusius produktus ir 1val. pastatyti i saldytuva!
Kocioti reikia neperploniausiai mirksiukas.gif deti paruosto farso ir dar maza gabaliuka sviesto dejau i kiekviena! gerai uzlankstyti! deti i bleta ( pilti jokiu tauku nereikia, nes tesla riebi) kepti 200C temp. apie 35min.
Skanaus mirksiukas.gif
Nr.2 Vistienos blauzdeles
user posted image
Blauzdeles nuimti nuo kaulo,supjaustyti kubeliais ir priprieskoniuoti 30min.lai pastovi dar aliejuko uzpilu!
Pakepti ant sviestuko,deti daug morku, uzdengus patroskinti su trupuciu vandens ir pabaigoj deti pora,paprikos,krapu...
Bulviu kose gerai reikia sugrusti, kad gautusi pure,sviestuko druskytes,virinto pienelio rolleyes.gif ir skanaus! smile.gif
Nr.3 Svilpikai
user posted image
8 bulves su lupyne issiverdam,kai atvesta,nulupam,sutarkuojam burokine tarka,pipiriuku,druskytes,1 kiausinis,"Ekstra" miltu is akies ax.gif pasidarom norima forma ir kepam ikaitintame aliejuje, o padaziuka as is sviestuko ir grietines dariausi, galima ir su spirguciais ir t.t.
Skanaus 4u.gif
Atsakyti
dekui, kam patiko mano patiekaliukai ax.gif 4u.gif

QUOTE(Viliana @ 2009 02 11, 16:14)
thumbup.gif  o bulves zalio ar virtos?  4u.gif

virtos (man rodos rasiau, kad reikia 2 dideliu virtu bulviu) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitawhatever @ 2009 02 10, 19:19)
As tai vakar viriau labai paprasta ir labai zemaitiska sriuba.

jesssus, kaip srebciau tokia.. wub.gif

QUOTE(Nerytė @ 2009 02 11, 06:45)

ir kukuliai ir sriuba- apsivalgymas, beziurint.. blink.gif
QUOTE(Irmama @ 2009 02 11, 09:18)

blauzdeles ir shvilpikai..100 balu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2009 02 11, 18:44)

blauzdeles ir shvilpikai..100 balu 4u.gif

aciuks.gif dekoju mirksiukas.gif kibinu estetinis vaizdas gal ir ne koks ax.gif bet jau skanus buvo thumbup.gif I-ma karta dariau,negalvojau, kad pavyks rolleyes.gif tesla trapi trapi... MB per kelis kartus klause, ar cia nepirktine tongue.gif o viduje sultingi smile.gif
pamirsau pamineti, kad ju 23 vnt. gavosi! mirksiukas.gif
Atsakyti
snd visa diena buvau be kompo........tai badas.............

o kiek skanaus visoko.............vista su skrybele ir Sriuba Nerytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2009 02 11, 19:49)
aciuks.gif dekoju mirksiukas.gif kibinu estetinis vaizdas gal ir ne koks ax.gif bet jau skanus buvo thumbup.gif I-ma karta dariau,negalvojau, kad pavyks rolleyes.gif tesla trapi trapi... MB per kelis kartus klause, ar cia nepirktine  tongue.gif o viduje sultingi smile.gif
pamirsau pamineti, kad ju 23 vnt. gavosi! mirksiukas.gif

Pamenu mano mociute labai senai darydavo tokius svilpukus,tik forma kitokia , bet man rodos kepdavo orkaitej ir smile.gif padazas budavo

Reikes man bandyti pagal jusu recepta,labai skanei atrodo thumbup.gif
Nerytei ,aciu uz foto pataisyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinarija: 11 vasario 2009 - 18:59
QUOTE(Irmama @ 2009 02 11, 18:18)

Oj kaip noreciau svilpiku ir kibina mielai suvalgyciau thumbup.gif
Atsakyti