Aciu Melynaakia uz atsakyma. Kaip jau ir po laiko, paveiksliukas priklijuotas, bet gal nulupsiu ir kita uzklijuosiu..
Is pradziu taip ir dariau su dvikomponenciu: nr 1, o ant jo nr 2 (Cracle Sottile). Bet pasidare vos keli itrukimai sunkiai iziurimi... ir nezinau kame problema..
Tada viska nuploviau ir dariau su 1komponenciu, bet paveiksliukas tada liko nesuskiles..
Ieskojau siandien informacijos, bet nesugebejau rasti
Sveikos, mielos moterys.
Turiu dabar daug laisvo laiko , tai susigalvojau kaip nors turiningai jį praleisti. Pagalvojau, kad norėčiau palankyti kokius nors kursus, pavyzdžiui dekupažo ar keramikos, o gal ką kitą į tą pusę?... Girdėjau, kad galima užsiimti įvairių indų dekoravimu... Gal kuri nors Jūsų jau kur nors esate buvusios ir galite patarti?
Turiu dabar daug laisvo laiko , tai susigalvojau kaip nors turiningai jį praleisti. Pagalvojau, kad norėčiau palankyti kokius nors kursus, pavyzdžiui dekupažo ar keramikos, o gal ką kitą į tą pusę?... Girdėjau, kad galima užsiimti įvairių indų dekoravimu... Gal kuri nors Jūsų jau kur nors esate buvusios ir galite patarti?
QUOTE(raskaa @ 2009 09 09, 19:06)
Aciu Melynaakia uz atsakyma. Kaip jau ir po laiko, paveiksliukas priklijuotas, bet gal nulupsiu ir kita uzklijuosiu..
Is pradziu taip ir dariau su dvikomponenciu: nr 1, o ant jo nr 2 (Cracle Sottile). Bet pasidare vos keli itrukimai sunkiai iziurimi... ir nezinau kame problema..
Tada viska nuploviau ir dariau su 1komponenciu, bet paveiksliukas tada liko nesuskiles..
manau, reikėjo luktelėti ilgėliau, būtų suskilę daugiau..na bet jau kad po laiko tai po laiko. Su vienkomponenčiu skeldėjimo neišgausi, nebent ant galinės paveikslėlio pusės, bet manau ne tą Tu nori padaryti. Palik taip, kaip yra, man visai neblogai jis atrodo...
Cia mano dar pernykstis darbas
Butelaicio fragmentas
Puodelis -darbinis
Butelaicio fragmentas
Puodelis -darbinis
kokia grazi lekste, 88888888!!!! ten servetele itrukinejusi? atrodo, kaip sniego gusiai
QUOTE(88888888 @ 2009 09 17, 09:43)
Cia mano dar pernykstis darbas
Labai grazus darbai O tas butelaitis ten auksiniais dazais dazytas,ar kuo?
QUOTE(88888888 @ 2009 09 17, 09:43)
Lėkštė veža juodai
Oho nesitikėjau ačiū ,merginos
Taip ,ten servetėlė įtrūko ,o kai baltai uždažiau tai persišviečia ,bet taip natūraliai išėjo sniegelis ,kad ir man patiko
O butelį dažiau su kempinėle ,už tai toks paviršius gavosi ,o paskui pirštu su metalic pasta tryniau ir viskas
Taip ,ten servetėlė įtrūko ,o kai baltai uždažiau tai persišviečia ,bet taip natūraliai išėjo sniegelis ,kad ir man patiko
O butelį dažiau su kempinėle ,už tai toks paviršius gavosi ,o paskui pirštu su metalic pasta tryniau ir viskas
Astunke,superine lekste ir butelis super ...
Na va,kai i svecius atejau,nieko nerodei...tokiu groziu prisikrovusi...
QUOTE(PACIOS @ 2009 09 17, 13:07)
Astunke,superine lekste ir butelis super ...
Sorry ,gi snarglys iki keliu ,uzkrest nenoriu ,o ir nuotaikos nedarbines .O ir islindau su savo senienom ju jau seniausiai pas mane nera
Kita karta butinai pasedesim
Gerai,atsigersim kavos is grazaus puodelio ir uzkasim pyragu nuo pasakiskos lekstes
Papildyta:
Ai,pamirsau svarbiausia...is to buteliuko gal dar ka ivarvinsi...
Papildyta:
QUOTE(PACIOS @ 2009 09 17, 14:59)
Gerai,atsigersim kavos is grazaus puodelio ir uzkasim pyragu nuo pasakiskos lekstes
Papildyta:
Papildyta:
lekste pas anyta ,buteliukas pas mociute ,o puodelis darbe