Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas ant stiklo

Aciu Melynaakia uz atsakyma. Kaip jau ir po laiko, paveiksliukas priklijuotas, bet gal nulupsiu ir kita uzklijuosiu.. doh.gif
Is pradziu taip ir dariau su dvikomponenciu: nr 1, o ant jo nr 2 (Cracle Sottile). Bet pasidare vos keli itrukimai sunkiai iziurimi... ir nezinau kame problema..
Tada viska nuploviau ir dariau su 1komponenciu, bet paveiksliukas tada liko nesuskiles..
Ieskojau siandien informacijos, bet nesugebejau rasti doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mielos moterys.

Turiu dabar daug laisvo laiko , tai susigalvojau kaip nors turiningai jį praleisti. Pagalvojau, kad norėčiau palankyti kokius nors kursus, pavyzdžiui dekupažo ar keramikos, o gal ką kitą į tą pusę?... Girdėjau, kad galima užsiimti įvairių indų dekoravimu... Gal kuri nors Jūsų jau kur nors esate buvusios ir galite patarti?
Atsakyti
QUOTE(raskaa @ 2009 09 09, 19:06)
Aciu Melynaakia uz atsakyma. Kaip jau ir po laiko, paveiksliukas priklijuotas, bet gal nulupsiu ir kita uzklijuosiu..  doh.gif
Is pradziu taip ir dariau su dvikomponenciu: nr 1, o ant jo nr 2 (Cracle Sottile). Bet pasidare vos keli itrukimai sunkiai iziurimi... ir nezinau kame problema..
Tada viska nuploviau ir dariau su 1komponenciu, bet paveiksliukas tada liko nesuskiles..
Ieskojau siandien informacijos, bet nesugebejau rasti doh.gif

manau, reikėjo luktelėti ilgėliau, būtų suskilę daugiau..na bet jau kad po laiko tai po laiko. Su vienkomponenčiu skeldėjimo neišgausi, nebent ant galinės paveikslėlio pusės, bet manau ne tą Tu nori padaryti. smile.gif Palik taip, kaip yra, man visai neblogai jis atrodo... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cia mano dar pernykstis darbas blush2.gif
user posted image
Butelaicio fragmentas
user posted image
Puodelis -darbinis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
kokia grazi lekste, 88888888!!!! ten servetele itrukinejusi? atrodo, kaip sniego gusiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2009 09 17, 09:43)
Cia mano dar pernykstis darbas  blush2.gif

Labai grazus darbai wub.gif O tas butelaitis ten auksiniais dazais dazytas,ar kuo?
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2009 09 17, 09:43)
Cia mano dar pernykstis darbas  blush2.gif

Lėkštė veža juodai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oho blink.gif nesitikėjau blush2.gif ačiū ,merginos aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Taip ,ten servetėlė įtrūko ,o kai baltai uždažiau tai persišviečia ,bet taip natūraliai išėjo sniegelis ,kad ir man patiko ax.gif
O butelį dažiau su kempinėle ,už tai toks paviršius gavosi ,o paskui pirštu su metalic pasta tryniau ir viskas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 17 rugsėjo 2009 - 10:18
Astunke,superine lekste thumbup.gif ir butelis super thumbup.gif ...
Na va,kai i svecius atejau,nieko nerodei...tokiu groziu prisikrovusi... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 09 17, 13:07)
Astunke,superine lekste  thumbup.gif ir butelis super thumbup.gif ...
Na va,kai i svecius atejau,nieko nerodei...tokiu groziu prisikrovusi... lotuliukas.gif

aciuks.gif
Sorry ,gi snarglys iki keliu ,uzkrest nenoriu ,o ir nuotaikos nedarbines .O ir islindau su savo senienom lotuliukas.gif ju jau seniausiai pas mane nera mirksiukas.gif
Kita karta butinai pasedesim gathering.gif friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 17 rugsėjo 2009 - 12:21
Gerai,atsigersim kavos is grazaus puodelio ir uzkasim pyragu nuo pasakiskos lekstes lotuliukas.gif
Papildyta:
Ai,pamirsau svarbiausia...is to buteliuko gal dar ka ivarvinsi...
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 09 17, 14:59)
Gerai,atsigersim kavos is grazaus puodelio ir uzkasim pyragu nuo pasakiskos lekstes lotuliukas.gif
Papildyta:
Ai,pamirsau svarbiausia...is to buteliuko gal dar ka ivarvinsi...

doh.gif lekste pas anyta ,buteliukas pas mociute ,o puodelis darbe doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti