VILNIUS

Deja, visi tušti

Džiuga+, 10 Geg 2012 - 16:42, paraÅ�Ä—:
Džiuga+, 10 Geg 2012 - 16:42, paraÅ�Ä—: ![]()
Ačiū Alexi9
, jau seniai tokias bedariau, kažin ar bedarysiu
![]()
Stiklinis laikrodis, atvirkštinis dekupažas.

Stiklinis laikrodis, atvirkštinis dekupažas.
Nuostabus laikrodis, kiek toks kainuotu?

noriu dekoruot siaurute stikline vaza is isores.
ar butini yra spec akriliniai dazai stiklui? jei pradzioj vaza padengsiu stiklo gruntu
ar geriau naudoti mediuma stiklui? jei taip ar tinka paprasti akriliniai dazai, ar butinai stiklui dazu reik?
koks lakas tinkamiausias? manau purskiamas? bet ar vandens pagrindu? alkoholinis?
zodziu, skaitinejausi daug kur, bet taip ir nzn ka man reiktu isigyti? vienur raso kad butini stiklo dazai, kitur, kad nebutini. noriu kad daiktas butu kokybiskai nudekoruotas, o ne belekaip....
Prasau apsvieskit, buciau labai dekinga

Mamule13, 29 Spa 2012 - 21:57, para�ė:
Mamule13, 29 Spa 2012 - 21:57, para�ė: ![]()
sveikos, reikia jusu pagalbos
![]()
ar butini yra spec akriliniai dazai stiklui? jei pradzioj vaza padengsiu stiklo gruntu
ar geriau naudoti mediuma stiklui? jei taip ar tinka paprasti akriliniai dazai, ar butinai stiklui dazu reik?
koks lakas tinkamiausias? manau purskiamas? bet ar vandens pagrindu? alkoholinis?
zodziu, skaitinejausi daug kur, bet taip ir nzn ka man reiktu isigyti? vienur raso kad butini stiklo dazai, kitur, kad nebutini. noriu kad daiktas butu kokybiskai nudekoruotas, o ne belekaip....
Prasau apsvieskit, buciau labai dekinga![]()
![]()

Prasau apsvieskit, buciau labai dekinga

kuku.... ar pagelbes kas?

Butelys Angeliukai
Mano naujausias buteliukas vyno

Buteliukas Vyno "Geles"