Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas ant stiklo

QUOTE(Gintarine Ledi @ 2011 03 29, 08:03)
biggrin.gif taip, taip, su tuo kamštuku tai čia dar nebaigta biggrin.gif patiko komentaras biggrin.gif darykit ką nors...biggrin.gif
servetėlė susigarankščiavo, tiesa bado akis, net nz, pasidalinkit patarimais, kaip geriau pradėti ją klijuoti? išpradžių su vandeniu sudrėkinau, o paskui klijus tepiau, bet per paveiksliuko dydi to tiesumo nepavyko išgauti.. verysad.gif

būtinai parodykit,kai jau ir kamštis bus paslėptas (man butelio forma labai patiko mirksiukas.gif )
raukšleles šiek tiek sumažinti galima patrinant švitriniu popieriumi...aš klijuodama didesnius plotus servetėlę keliose vietose įplėšiu (pagal piešinio linijas), žodžiu naudoju tą patį būdą kaip klijuojant ant kalėdinių burbulų ar kiaušinių ax.gif
Atsakyti
smile.gif va, tikrai, koks geras patarimas, net nepagalvojau iplesyti...reiks pasiskaityti kaip ant gaubtu pavirsiu klijuoti, cia toks ekspromtu buvo, reikia, tuoj bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 06 24, 00:25)
pagaliau sulaukiau nuotrauku is nesenai vykusiu vestuviu wink.gif kaip ir sakiau, dekoravau taures tai progai wink.gif
user posted image
user posted image
naudojau ryzini popieriu, dariau is modelino mazytes gelytes, dar su perlo ir aukso spalvos konturais pripiesiau paraitymu ir dar mazesniu gelyciu ir ant kojeles isplatejimo dejau stambuji, granuliuota serksna(nors nuotraukose nelabai galima ji iziureti). ai dar naudojau skysta serksna perejimui nuo ppieriaus i stikla.

Sveika gal jus ir pagal uzsakymus ekoruojate taures vestuvems? labai laukiu atsakymo i az.

arba gal yra ir kitu paneliu kurios dekoruoja taures labai lauksiu jusu zinuciu
Atsakyti
O tauriu grozis, suzaveta wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristianija @ 2011 06 11, 21:50)
O tauriu grozis, suzaveta wub.gif  thumbup.gif

jei cia skirta mano taurem, tai nuosirdziai dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2010 09 20, 19:24)
niu ir as pasirodau su buteliukais  brendzio saugojimui  biggrin.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Sveiki,gal pardavimui toki butelaiti pagaminumet? Man krikstynom reiketu thumbup.gif
Atsakyti
labutis

nuo to laiko kaip susipazinau su dekupazu ax.gif visi buteliai yra grazinami wub.gif jau kitaip turbut net nebeisivaizduoju ju blush2.gif

kelius sventinius butelaicius ir jums noreciau parodyti smile.gif

Krikstynu sveikinimo sampanas

user posted image

prazydes aguonomis sampaniukas bigsmile.gif

user posted image

Rozinis sampanas

user posted image

Atsakyti
Man taurės be galo gražios.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 08 29, 12:47)
Man taurės be galo gražios.

apie mano taures kalbat? bigsmile.gif tada labai labai ačiū 4u.gif

ta proga įkelsiu dar vieną porą vestuvinių (tik nuotrauka nelabai ryški, nes ne pati fotkinau..)

user posted image

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 29 rugpjūčio 2011 - 13:27
efauto, labai gražu 4u.gif Ta proga ir aš pasirodysiu... Dariau draugės vestuvėms, norėjo kuklių. Motyvą derinau prie nuotakos puokštės, kurioje dominuos rugiai
user posted image
Atsakyti
Taip, tos. Man taur4s apskritai atrodo be galo tinkamos puo6ybai. Originalu, švelnu, gražu. Pasakiška. Elijos taip pat labai patiko. Naudingi daiktai puošiami.
Atsakyti
ELIJA, dėkoju 4u.gif

tik aš labiau tai vadinu dekoru, o ne dekupažu ax.gif nes pačio dekupažo čia nelabai daug 4u.gif
Atsakyti