Merginos, nesipykit!!!
Kas yra atvirkstinis klijavimo budas, jau zinau, turiu knyga apie dekupaza Vakar visa vakara studijavau.
Na, gal sis daiktas ir sudetingas dekoracijai, bet jis tiesiog nebetinka man po remonto, ir norejau pabandyti pritaikyti prie dabartines sienos.
Vakar uzsisakiau priemones dekupazui, bandysiu kazka daryti...
Taciau patarimu ir minciu vis dar laukiu!!!
O kaip del plastikines dalies? ar viska galiu daryti su tom paciom priemonem, kaip ir stiklui?
Cia servetele, neberodo pirmojoje zinuteje
QUOTE(K_margo @ 2011 02 09, 19:13)
O kaip del plastikines dalies? ar viska galiu daryti su tom paciom priemonem, kaip ir stiklui?
plastikui tinka įprastos dekupažui priemonės, nėra nieko specialaus
p.s. ir aš pirmąją dėžutę su šita servetėle dariau, ech...
Grazu ... Gerai ziurisi tos saulegrazos, ir skilimas man patinka Mano manymu, puikiai pavyko
gražiai gavosi laikrodukas
labai patiko daugumos jūsų darbai.
Klausimas - jei noriu dekoruoti stiklinius remelius nuotraukai, kokius klijus naudoti? Ar reikia specialiu stiklui? Kaip suprantu, specialus jie tik del to, kad juos reikia "kepti"? Ar galima klijuoti paprastais dekupazo klijai, ar jie isskaidres?
Specialūs jie dėl to, kad juos užkepus paskui dekoruotą daiktą galima plauti.
O paprastų klijų, naudojamų paveikslėlio klijavimui ne išskaidrėjimo reikia labiausiai tikėtis ar sekti (jie be abejonės išskaidrės), o įvertinti tai, ar reikės atsparumo vandeniui. Jei ne-tinka ir paprasti.
O paprastų klijų, naudojamų paveikslėlio klijavimui ne išskaidrėjimo reikia labiausiai tikėtis ar sekti (jie be abejonės išskaidrės), o įvertinti tai, ar reikės atsparumo vandeniui. Jei ne-tinka ir paprasti.
QUOTE(Gomerta @ 2011 02 25, 17:09)
Grazu ... Gerai ziurisi tos saulegrazos, ir skilimas man patinka Mano manymu, puikiai pavyko
Na, labai malonu, kad patinka
Jau laikrodukas mmmmmmmm