Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas ant stiklo

Merginos, nesipykit!!!
Kas yra atvirkstinis klijavimo budas, jau zinau, turiu knyga apie dekupaza thumbup.gif Vakar visa vakara studijavau.
Na, gal sis daiktas ir sudetingas dekoracijai, bet jis tiesiog nebetinka man po remonto, ir norejau pabandyti pritaikyti prie dabartines sienos.
Vakar uzsisakiau priemones dekupazui, bandysiu kazka daryti...
Taciau patarimu ir minciu vis dar laukiu!!!

O kaip del plastikines dalies? ar viska galiu daryti su tom paciom priemonem, kaip ir stiklui?

Cia servetele, neberodo pirmojoje zinuteje

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo K_margo: 09 vasario 2011 - 18:18
QUOTE(K_margo @ 2011 02 09, 19:13)
O kaip del plastikines dalies? ar viska galiu daryti su tom paciom priemonem, kaip ir stiklui?

plastikui tinka įprastos dekupažui priemonės, nėra nieko specialaus mirksiukas.gif

p.s. ir aš pirmąją dėžutę su šita servetėle dariau, ech...
Atsakyti
QUOTE(Angele69 @ 2010 12 29, 17:35)
Žiauriai grąžu ir dovanoti tokį smagu thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Idedu savo pirmaji darbeli smile.gif
user posted image
Atsakyti
Grazu wub.gif ... Gerai ziurisi tos saulegrazos, ir skilimas man patinka 4u.gif Mano manymu, puikiai pavyko 4u.gif
Atsakyti
gražiai gavosi laikrodukas smile.gif
Atsakyti
labai patiko daugumos jūsų darbai. thumbup.gif
Atsakyti
Klausimas - jei noriu dekoruoti stiklinius remelius nuotraukai, kokius klijus naudoti? Ar reikia specialiu stiklui? Kaip suprantu, specialus jie tik del to, kad juos reikia "kepti"? Ar galima klijuoti paprastais dekupazo klijai, ar jie isskaidres?
Atsakyti
Specialūs jie dėl to, kad juos užkepus paskui dekoruotą daiktą galima plauti.
O paprastų klijų, naudojamų paveikslėlio klijavimui ne išskaidrėjimo reikia labiausiai tikėtis ar sekti (jie be abejonės išskaidrės), o įvertinti tai, ar reikės atsparumo vandeniui. Jei ne-tinka ir paprasti.
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2011 02 25, 17:09)
Grazu wub.gif ... Gerai ziurisi tos saulegrazos, ir skilimas man patinka 4u.gif  Mano manymu, puikiai pavyko 4u.gif

Na, labai malonu, kad patinka smile.gif
Atsakyti
Jau laikrodukas mmmmmmmm thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos, o kiek kartu mazdaug reikia lakuot lekste, kad poto galeciau ja plauti?
Atsakyti