ačiū, Pievuzele tikiuosi ir as, kad tau pavyks
Efauto, nuostabios taurės, tokios švelnutės Ką tik pamačiau...
ačiū, bus_ka
Sveikutes Atsilikau as visai nuo sio gyvenimo Ziuriu jusu darbus ,zaviuosi ir prisiminiau ,kad pati nesenai dariau draugei taures
Pasirodysiu
Labai sunku buvo nufotografuoti Realiai man jos gražesnės
Efauto,tavo taures
Man buvo problema su gelytem ,vis neradau graziu ,taI drauge "meskiukininke" dave keleta
Pievuzele,decopatch lakas Vilniuje yra "STAIPA" parduotuvese (EUROPOJE ,OZE)
Pasirodysiu
Labai sunku buvo nufotografuoti Realiai man jos gražesnės
Efauto,tavo taures
Man buvo problema su gelytem ,vis neradau graziu ,taI drauge "meskiukininke" dave keleta
88888888, ir tavosios taures grazios kaip supratau, naudojai ryzine servetele?
Aciukas ,efauto
Taip ,ten ryzinis popierius ,lakuota aukso dulkemis ir ant virsaus dar decopatch laku ,jis gi tinkamas salyciui su maistu ,tai pamaniau jei sampanas begs per virsu ir reiks gaudyt - laizyti ,tai vis sveikiau Labai reikejo orchideju toms taurems ,bet taip ir neradau Vienas siunciausi is lenku ,ten tokios grazios atrode on line ,o kai atvyko ir pamaciau gyvai ,vos neverkiau Zodziu, tauriu vizija buvo visai kitokia , bet kas gavosi irgi visai patiko .Ten kitoje puseje palikta svarios vietos ,ta prasme gelyciu tiek ir yra kiek matosi nuotraukoje , nes kai drauge pirko taures ,jai pardaveja pasake ,kad toje kojeleje labai graziai atrodo sampano burbuliukai.Nors as manau tai tik pardavejos ismislas ,kad parduoti Beje ,taip ir nepaklausiau drauges ar jie matesi Nors jai matyt buvo ir ne iki to
Taip ,ten ryzinis popierius ,lakuota aukso dulkemis ir ant virsaus dar decopatch laku ,jis gi tinkamas salyciui su maistu ,tai pamaniau jei sampanas begs per virsu ir reiks gaudyt - laizyti ,tai vis sveikiau Labai reikejo orchideju toms taurems ,bet taip ir neradau Vienas siunciausi is lenku ,ten tokios grazios atrode on line ,o kai atvyko ir pamaciau gyvai ,vos neverkiau Zodziu, tauriu vizija buvo visai kitokia , bet kas gavosi irgi visai patiko .Ten kitoje puseje palikta svarios vietos ,ta prasme gelyciu tiek ir yra kiek matosi nuotraukoje , nes kai drauge pirko taures ,jai pardaveja pasake ,kad toje kojeleje labai graziai atrodo sampano burbuliukai.Nors as manau tai tik pardavejos ismislas ,kad parduoti Beje ,taip ir nepaklausiau drauges ar jie matesi Nors jai matyt buvo ir ne iki to
as irgi su decopach lakavau irgi mintis ta buvo, jei begs pro sona
QUOTE(88888888 @ 2010 07 05, 08:56)
Kiek mazdaug tas lakas kainuoja? Gal kas is vilnieciu galetu nupirkti? as uz laka ir atsiuntima sumokeciau
dar klausimelis Eufato ir 88888888 ar lakavot visa taure? turiu omenyje ar ir ta vieta kur serveteles/popierius nebuvo? ar tik ten kur servetele/popierius?
Lakas apie 20- 22 lt. ,na iki 25 ne daugiau ,tiksliai nepamenu,senai pirkau .Artimiausiu laiku neplanuoju i ta puse ,bet jei netycia nuklysciau tai galiu nupirkt .Pievuzele ,brukstelk i az savo tel. numeriuka ,jei ten busiu ,parasysiu sms
As lakavau tik pati popieriu
As lakavau tik pati popieriu
as lakavau tik dekora. taures lakuoti nereikia as pirkau didesni kieki, tai mokejau 40 litu uz laka.
nuostabios taurės mano komplimentai
Efauto, 88888888 garzios taures