Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas ant stiklo

Bandau draugaut su atvirkštiniu dekupažu, kolkas nelabai man kažkaip, o ką jūs pasakysit g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 04 11, 10:27)
Bandau draugaut su atvirkštiniu dekupažu, kolkas nelabai man kažkaip, o ką jūs pasakysit g.gif

bigsmile.gif Manau dar ir kaip sekasi thumbup.gif Labai dailus darbelis wub.gif
Atsakyti
Bus ka, jau gyriau Tave karteli stipriai, turiu pagirti ir dar kart wub.gif
Atsakyti
[quote=orintuxx,2010 04 08, 19:10]
Laba diena, man labai patiko kaskurios merginos dekoruotas butelys su kiausinio lukstais, tai nusprendziau ir as pameginti, rezultatu esu patenkinta . Sunkiausia tai kol tuos kiausinius visus suklijuoji ` . Tai vat tas butelys-vazele.

Labai fainai atrodo! thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gera: 11 balandžio 2010 - 19:28
lėkštė-padėkliukas bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dowi: 12 balandžio 2010 - 11:19
bus_ka, dowi,
superiniai darbeliai wub.gif
Atsakyti
Šauniai darbuojatės 4u.gif 4u.gif Žiūrint į jūsų darbus, užsimaniau ir aš grįžti prie atvirkštinio dekupažo, o tai apleidus šiuo metu šiek tiek blush2.gif
Atsakyti
Tina Les, Elifė, Elija, smagu, kad patiko smile.gif nesitikėjau. Man nepatinka, nes tos citrinos susiliejo su fonu, nors baltai uždažiau iš kitos pusės ir supratau, kad atvirkštiniam dekupažui turi būt labai kokybiški paveiksliukai, kitaip pikseliai matosi doh.gif Na, bandysiu dar paburt su atvirkštiniu, žiūrėsiu kas gausis ax.gif
Atsakyti
Labai grazus darbai, superiniai...
As po ilgesnes pertraukos vel juoda lekste padariau tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nuostabi lėkštutė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2010 04 15, 12:31)
Labai grazus darbai, superiniai...
As po ilgesnes pertraukos vel juoda lekste padariau  tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Labai nuostabus darbas thumbup.gif wub.gif
Aš kol kas darbuojuosi dekupažu ant medienos. Labai norėčiau išbandyti ant stiklo ar kokio panašaus paviršiaus, gal butelio? ax.gif Tik nežinau dekupažu ant stiklo technikos ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

Noreciau siek tiek informacijos, nusidekoravau stikline lekste atvirkstiniu budu ir galvoju ar tinkamas bus universalus lakas? Ar butinai reikia stepecialaus tik stiklui? blush2.gif Esu naujoke taip truputi jau painiojuosi blush2.gif
Lekste nebus naudojama maistui. schmoll.gif
Paskui ketinu dekoruoti buteli ir panaudoti kaip vaza? ar toks lakas tinkamas jai plaunama po vandeniu?
Atsakyti