Bandau draugaut su atvirkštiniu dekupažu, kolkas nelabai man kažkaip, o ką jūs pasakysit
QUOTE(bus_ka @ 2010 04 11, 10:27)
Bandau draugaut su atvirkštiniu dekupažu, kolkas nelabai man kažkaip, o ką jūs pasakysit
Manau dar ir kaip sekasi Labai dailus darbelis
Bus ka, jau gyriau Tave karteli stipriai, turiu pagirti ir dar kart
[quote=orintuxx,2010 04 08, 19:10]
Laba diena, man labai patiko kaskurios merginos dekoruotas butelys su kiausinio lukstais, tai nusprendziau ir as pameginti, rezultatu esu patenkinta . Sunkiausia tai kol tuos kiausinius visus suklijuoji ` . Tai vat tas butelys-vazele.
Labai fainai atrodo!
Laba diena, man labai patiko kaskurios merginos dekoruotas butelys su kiausinio lukstais, tai nusprendziau ir as pameginti, rezultatu esu patenkinta . Sunkiausia tai kol tuos kiausinius visus suklijuoji ` . Tai vat tas butelys-vazele.
Labai fainai atrodo!
lėkštė-padėkliukas
bus_ka, dowi,
superiniai darbeliai
superiniai darbeliai
Šauniai darbuojatės Žiūrint į jūsų darbus, užsimaniau ir aš grįžti prie atvirkštinio dekupažo, o tai apleidus šiuo metu šiek tiek
Tina Les, Elifė, Elija, smagu, kad patiko nesitikėjau. Man nepatinka, nes tos citrinos susiliejo su fonu, nors baltai uždažiau iš kitos pusės ir supratau, kad atvirkštiniam dekupažui turi būt labai kokybiški paveiksliukai, kitaip pikseliai matosi Na, bandysiu dar paburt su atvirkštiniu, žiūrėsiu kas gausis
Labai grazus darbai, superiniai...
As po ilgesnes pertraukos vel juoda lekste padariau
Nuostabi lėkštutė.
QUOTE(Džiuga+ @ 2010 04 15, 12:31)
Labai grazus darbai, superiniai...
Labai nuostabus darbas
Aš kol kas darbuojuosi dekupažu ant medienos. Labai norėčiau išbandyti ant stiklo ar kokio panašaus paviršiaus, gal butelio? Tik nežinau dekupažu ant stiklo technikos
Laba diena,
Noreciau siek tiek informacijos, nusidekoravau stikline lekste atvirkstiniu budu ir galvoju ar tinkamas bus universalus lakas? Ar butinai reikia stepecialaus tik stiklui? Esu naujoke taip truputi jau painiojuosi
Lekste nebus naudojama maistui.
Paskui ketinu dekoruoti buteli ir panaudoti kaip vaza? ar toks lakas tinkamas jai plaunama po vandeniu?
Noreciau siek tiek informacijos, nusidekoravau stikline lekste atvirkstiniu budu ir galvoju ar tinkamas bus universalus lakas? Ar butinai reikia stepecialaus tik stiklui? Esu naujoke taip truputi jau painiojuosi
Lekste nebus naudojama maistui.
Paskui ketinu dekoruoti buteli ir panaudoti kaip vaza? ar toks lakas tinkamas jai plaunama po vandeniu?