Aciu aciu, butinai leksiu ten paieskot
QUOTE(///...akyra.../// @ 2010 03 03, 12:16)
labadiena,reikia jusu pagalbos....sugadinom savo orkaites laukini stiklą,labai negraziai dabar atrodo,pagalvojau gal butu galima apdekupazuoti ji.....klausimas ar yra tokiu priemoniu stiklui ir tuo paciu atspariam karsciui,nes kaip zine tas stiklas kazkiek isyla,kai kazkas gaminama...patarkit ar imanoma butu kazka padaryti?aciukas is angsto
Apie kokią orkaitę eina kalba? Šiuolaikinę, kurios išsorinis stiklas būna tik šiltas? Ar apie senovines, kurios labai karštos prisilietus. Galima visais atvejais, bet nėra 100% kaip laikysis ant senosios, tai dar ir priklauso kaip dažnai naudojate orkaitę.
QUOTE(elifė @ 2010 03 30, 11:23)
sveika,
aš stiklinę lėkštę pirkau Silver city - yra megoje arba akropoly. kainuoja apie 8lt gal viena.
aš stiklinę lėkštę pirkau Silver city - yra megoje arba akropoly. kainuoja apie 8lt gal viena.
Kaip tik vakar buvau užėjusi pasižvalgyti Silver city. tos stiklinės lėkštės nėra idealiausios, reik išsirinkti, nes jos parvežtos iš Lenkijos,IKEA su nuolaida pardavinėjo, truputį užsipirkau ir aš jos kai pigesnės tai turi tokių dryžių ar nelygumų, tai prieš imdamos gerai apžiūrėkite.
QUOTE(Marzde @ 2010 04 01, 12:14)
Kaip tik vakar buvau užėjusi pasižvalgyti Silver city. tos stiklinės lėkštės nėra idealiausios, reik išsirinkti, nes jos parvežtos iš Lenkijos,IKEA su nuolaida pardavinėjo, truputį užsipirkau ir aš jos kai pigesnės tai turi tokių dryžių ar nelygumų, tai prieš imdamos gerai apžiūrėkite.
tfu tfu tfu man nepasitaikė
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 02 08, 12:03)
O jei noriu, kad butu kaip stiklas ir nesijaustu serveteles, ka ttada daryt? Syki bandziau, gavosi siurkstoka... gal reikia labai riebiai nutepti?
Mėginau ir aš.Nusibodo
Čia apie ką?
Sveiki, aš dekupaže esu visai žalia, dar beveik nieko nemoku Bet kai pamačiau kokio grožio dekupažas ant stiklo Gal galite pasakyti, ar darbo eiga ant stiklo yra tokia pati kaip ir ant medienos ?
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 04, 21:29)
Sveiki, aš dekupaže esu visai žalia, dar beveik nieko nemoku Bet kai pamačiau kokio grožio dekupažas ant stiklo Gal galite pasakyti, ar darbo eiga ant stiklo yra tokia pati kaip ir ant medienos ?
atvirkštinė jei dekupažas atvirkštinis
Labukas,
Gal galite patarti, kuo užbaigti paskutinį sluoksnį, kad daugiau nebeskiltų po sendinimo dvikomponenčiu lėkštę atvirkštiniu budu? Kiek bedažau vis skilinėja...
Gal galite patarti, kuo užbaigti paskutinį sluoksnį, kad daugiau nebeskiltų po sendinimo dvikomponenčiu lėkštę atvirkštiniu budu? Kiek bedažau vis skilinėja...
o koks dvikomponentis? žinau,kad su vienkomponenčiu taip darosi, bet su dvi... pirmą kartą susidūriau. Šiaip padėtų lakavimas, bet pirma reikia priemonę išsiaiškinti.
Laba diena, man labai patiko kaskurios merginos dekoruotas butelys su kiausinio lukstais, tai nusprendziau ir as pameginti, rezultatu esu patenkinta . Sunkiausia tai kol tuos kiausinius visus suklijuoji . Tai vat tas butelys-vazele.
Eik tu sau,kaip padirbėjai !!!!!!!!!!!!
QUOTE(orintuxx @ 2010 04 08, 19:10)
Laba diena, man labai patiko kaskurios merginos dekoruotas butelys su kiausinio lukstais, tai nusprendziau ir as pameginti, rezultatu esu patenkinta . Sunkiausia tai kol tuos kiausinius visus suklijuoji . Tai vat tas butelys-vazele.
O, smagu, kad kažkas nusprendė pasekti mano pavyzdžiu
gavosi