Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas ant stiklo

QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 10 27, 12:20)
Va cia tai as jau nebezinau, reikia, kad atsakytu profes smile.gif siaip tai as esu pati sendinus artamnijos sendintoju ir itrinusi aliejiniais, tai ok viskas buvo, dabar turiu antika 1 ir antika 2, taip pat itriniau aliejiniais ir nieko, gerai smile.gif ir nuvalau su vaitspiritu, aisku nesuslapinu skudurelio iki visiskai permirkusio, reikia vos vos.

reikės pasibandyti, o kaip tiek prieš porą mėnesiukų išmečiau aliejinius dažus, nes buvau per klaidą nusipirkusi vietoj akrilinių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Midnattssola @ 2009 10 27, 12:47)
reikės pasibandyti, o kaip tiek prieš porą mėnesiukų išmečiau aliejinius dažus, nes buvau per klaidą nusipirkusi vietoj akrilinių  doh.gif

Ojej, tai reikejo laikyti, juk jie gerai laikosi. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif

domiuosi dekupazu ant stiklo...sakykit koki laka ir klijus geriau naudoti dekoruojant stiklinius daznai plaunamus daiktus? Paskaiciau temele - minite porcelan POTCH ir Marabu. Kur LT galima isigyti Marabu?

ir dar - paskaiciau, kad naudojant uzkepama laka, tai negalima daikto dekoruoti sendinimo laku, naudoti aiziklio...kazi kodel.

aciu 4u.gif
Atsakyti
aižikliai nekepami, todėl reikia apgalvoti, kada kepti ir ar iš viso verta kepti.
Atsakyti
labukas,
žinokit, mergaitės, aš irgi dariau vaikams Kalėdines lėkštutes ir su aižikliu, bet žinojau, kad jis nekepamas, kaip ir akriliniiai dažai rolleyes.gif bet kadangi vaikai norėjo "plačiai" naudoti tas lėkštutes, ai galvoju surizikuosiu ir pabandysiu kas gi ten darosi su tuo aižikliu kai kepi biggrin.gif O gi nieko thumbup.gif

Atsakyti
kokios firmos skaldytojas ? ir šiaip įdomu,kaip jis reaguoja į kaitinimą, ar užsitvirtina labaiu negu nekeptas? o maistą dedate ant dekoruotos pusės ?
labai įdomu pamatyti jūsų lėkštes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 16 lapkričio 2009 - 23:17
Visos savaitės darbas - apdovanojimai, jų šeimininkams patiko ax.gif smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dziuga+ super, bet tai ir sugalvok gi šitaip
ant stiklinių lėkštelių darei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaKa: 17 lapkričio 2009 - 09:54
Visų grožiai - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
man iškilo klausimėlis:
o dekoruojant ant plastmasės (burbulų) dažus ir laką naudoti kaip ir stiklui? kad nesureaguotų kaip nors netinkamai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 11 17, 00:16)
kokios firmos  skaldytojas ? ir šiaip įdomu,kaip jis reaguoja į kaitinimą, ar užsitvirtina labaiu negu nekeptas? o maistą dedate ant dekoruotos pusės ?
labai įdomu pamatyti jūsų lėkštes.

Na, žinot, kadangi aš dar save priskiriu prie tų , "žalių" dekupažininkių biggrin.gif , tai aišku nebijojau ir rizikuoti,o ir darbeliai dar, oi, kaip toli gražu negalėtų lygiuotis prie patyriusių mergaičių darbų. ax.gif
dariau iš tikro porą lėkštelių vienaip o kitas kitaip.
1)Dekoravau skaidrias lėkštutes atvirkštiniu būdu, paveiksliukas iš servetėlės, priklijavau su laku skirtu stiklui, kuris yra ir klijai ir lakas viename, tuomet , po paros nuo priklijavimo paveiksliuko, užkepiau, kaip parašyta gamintojo ( ~90 min, 100 laipsnių temp.orkaitėj) ir kai atvėso tuomet tepiau krakliu (aižikliu) visą lėkštutę išskyrus pav. (nes toks sumanymas), dažai šviesūs ir po to (gerai išdžiūvus) temsesnių dažų. Po viso to, paskutinis sluoksnis buvo to pačio stiklui skirto lako, kai išdžiūvo, vėlgi dėjau į orkaitę ir kepinau apie 60 min prie 100 laipsnių temp.
jokios reakcijos nesigavo ( o labai bijojau), šviesūs dažai, paveiksliukas nei patamsėjo, nei kitaip kaip pakeitė išvaizdą, bet lėkštės apačia (na ta dekoruota) tapo tokia tvirta ir nei susibraižo, vaikai naudoja visokiam maistui, jau daugybę kartų ploviau, bet išvaizda nepasikeitė thumbup.gif aišku į indaplovę nesiryžau dėti :mirksiukas
2-as variantas - tai dariau viską taip pat, tik pav. priklijavus jo neužkepiau, o kepiau jau visą padarytą lėkštutę, tai sakyčiau,kad kaitinant dažas šiek tiek persigeria per pav., bet labai nedaug, nors vaizdą pagadina verysad.gif
bet valgomam paviršiui (ta prasme kuris tiesiogiai liečiais su maistu,) taip nedaryčiau smile.gif
user posted image
labai nekritikuokit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre: 17 lapkričio 2009 - 16:47
Na man tai super lėkštu, labai jau tas katinėlis mielas, mat aš irgi iš tų "žalių" dar o ir orkaitė pas mus dar neįmontuota tai dar ir neišmėginau savęs šiam nuostabiame mene unsure.gif

Bet va tie apdovanojimai tai aš be žodžių thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykele: 17 lapkričio 2009 - 17:03
sveikutes!
As noreciau dekupuoti stiklini stala. Gal jau kas bandet?Gal kas nuotrauku turite?
Atsakyti