Manau visiskai normalu, kad maziukas pabendrautu su teciu...reikia pratintis musu tetis net pats prasosi pabunamas su maziuke
Keistas temos pavadinimas
Zinoma, kad normalu
Zinoma, kad normalu
Mano vyras isleidzia mane ir i kirpykla ir su draugemis kavos kavineje atsigerti mielu noru lieka su dukryte jei 4 menesiukai
Visiskai nematau problemos palikdama savo maziuka su vyru, jis daznai buna su juo ir po 5 val vienas Svarbiausiai , kad vyras noretu, tada ir pasirupinti sugebetu Maniskis tvarkosi
Zinoma,kad normalu
aš kiek pasižiūriu į šį klausima tiek juoks suiima nenormalu būtu nepalikti vaiko vieno su tėčiu pabūti...
QUOTE(Rūtkė @ 2010 05 26, 14:00)
aš kiek pasižiūriu į šį klausima tiek juoks suiima nenormalu būtu nepalikti vaiko vieno su tėčiu pabūti...
perskaiciau klausima kelis kartus , galvoju gal ka netaip supratau
normalu. niekad nekyla tokiu problemu. kiek reikia tiek būna.
pasilieka su visais 3 vaikais
isleidzia sportuot, po parduotuves, pas drauges. dabar isvykstam su drauge i 1 d kelione ir jokiu problemų
QUOTE(Rūtkė @ 2010 05 26, 13:00)
nu tikrai siektiek juokas ima pritariu kad nenormalu butu nepalikti juk tai tetis ne bile kas as sakyciau netgi butina teciui ir kudikeliui pabendrauti ir be mamos
Aisku , kad normalu, kas per dvejones dar gali but as ir i kluba su draugem buvau islekus pasisokt, o vyras kuo puikiausiai su maziuku (3men) pabuvo ir savo mamai,ir sesei, ir uosvienei esu palikus ir nieko nenutiko tegu pratinas su kitais zmonem but,kad paskui nebijotu
manau kAd normalu ir netik tokio amziaus, as palikau savo vyra ir su dvieju savaiciu vaiku isvaziavau pas gydytoja, o jis mielai pasiliko, zinoma visokiu vyru buna, kiti nenori pasilikti su vaiku.