O kodel gi ne? Ne svetimam juk palieki, ir tuo labiau ne viena
nieko nematau blogo jeigu labai reikia ir 3 val palikti tokio amziaus
Netgi laabai normalu, ir reikia teciui palikti, tegul ir jis zino ka reiskia buti su vaiku
QUOTE(Komendante @ 2010 05 19, 21:57)
Juokinga tema Tas pats kas paklaust ar normalu kad gimdo moteris o ne vyras Vaikas turi du kurejus: teti ir mama, vaika augina abus. Buvimas su vaiku ieina i vaiko auginima.
Ne tik normalu, bet ir PRIVALOMA palikti. Ir ne tik 2 val bet galima ir ilgiau (jei žinoma yra galimybė) Tik ne per dažnai žinoma.
Palikdavau aš saviškiui- tik pasakysiu tai- kad jau po val. pasiilgdavau savo mažės ir skubėdavau namo.
Sorry, bet keistas klausimas as jau pirma savaite palikau 2-3 valandom...juk vyrui, o ne kokiam dedei vaiko auginimas yra SEIMOS reikalas, o ne vien mamos...zinoma palikima reikia derinti su maitinimu. Dabar sunui 3 menesiai, tai ir mama paziuri kai reikia 2-4 valandas...
QUOTE(andriushka @ 2010 05 21, 22:00)
Sorry, bet keistas klausimas as jau pirma savaite palikau 2-3 valandom...juk vyrui, o ne kokiam dedei vaiko auginimas yra SEIMOS reikalas, o ne vien mamos...zinoma palikima reikia derinti su maitinimu. Dabar sunui 3 menesiai, tai ir mama paziuri kai reikia 2-4 valandas...
mano vyras net išsiunčia mane prasiblaškyt ir pabūna prie sūnelio nuo pat antros savaitės. Jam malonu pasirūpinti juo , ir žino, kad ilgai neužtruksiu, nes manitinu
QUOTE(Komendante @ 2010 05 19, 21:57)
Juokinga tema Tas pats kas paklaust ar normalu kad gimdo moteris o ne vyras Vaikas turi du kurejus: teti ir mama, vaika augina abus. Buvimas su vaiku ieina i vaiko auginima.
Visiškai pritariu
Reikia ir mamai truputį atsipūsti.... Maitinu savo pieneliu, tai palikus tėveliui turiu grįžti iki kito maitinimo. Nors pasiilgstu savo mažylio tai labai greitai.... Tada taip norisi greičiau namučio.......