kas per klausimas teveliui nuo pirmos dienos galima kudikeli palikti
zinoma, kad normalu
tai aisku kad galima! as pati nuo pat mazu dienu palikdavau, nes reikdavo ir pas dantiste ar pas gydytoja nulekti ir maitindavau, jei ilgiau uztrukdavau budavau palikus buteliuka su pienuku ar uzsaldyta pat tetis pasildydavo ir sumaitindavo... tad jokios problemos nematau
Keista, kad iskyla toks klausimas
As jau savo maziuke 1 menesiuko buvau palikusi teciui, reikia juk ir i kirpykla nueiti ir siaip pasizmoneti. Na nebent jau tas tetis nelabai seimyniskas, bet manau kad tokiu reta.
Labai gerai palikti kartais tecius vienus su mazyliais, pamato musu buiti ir koks darbas bei malonumas auginti vaikucius
As jau savo maziuke 1 menesiuko buvau palikusi teciui, reikia juk ir i kirpykla nueiti ir siaip pasizmoneti. Na nebent jau tas tetis nelabai seimyniskas, bet manau kad tokiu reta.
Labai gerai palikti kartais tecius vienus su mazyliais, pamato musu buiti ir koks darbas bei malonumas auginti vaikucius
QUOTE(Raigra @ 2009 11 04, 16:25)
Keista, kad iskyla toks klausimas
net kitokiu minciu nekyla, juk tai vaiko tetis, o ne praeivis
Aš palieku miegančią dukrytę tėveliui, nuo to laiko, kai jai buvo savaitė. Nei vienas nei kitas nesijaučia nei nuskriausti nei ką...
tai as nesuprantu kaip gali tetis nesusitvarkyti su savo vaiku.mano dukrytei 2men ir tetis ja prižiuri esant reikalui yra misinukas jeigu jis praalksta.kaip mama taip ir tetis privalo moketi elgtis ir nuraminti verkianti kūdikeli.
QUOTE(juste87 @ 2009 11 09, 22:28)
tai as nesuprantu kaip gali tetis nesusitvarkyti su savo vaiku.mano dukrytei 2men ir tetis ja prižiuri esant reikalui yra misinukas jeigu jis praalksta.kaip mama taip ir tetis privalo moketi elgtis ir nuraminti verkianti kūdikeli.
Visiskai sutinku
Mes irgi nuo pirmo menesiuko paliekam teveliui, kiekviena sestadieni mamyte turi iseigine diena tai 4-5 val. dukryte su teveliu isbuna ir viskas super
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 10 31, 15:35)
na ir temos klausimas zinoma, kad normalu
BŪTINA
Buvo tokia situacija, kai teko mažiuką palikti tėčiui jau antrą jo gyvenimo savaitę. Puikiai susitvarkė ir mažylis net nepajuto, kad mamytės nėra Tik man stresas buvo, ar susitvarkys O kadangi akivaizdžiai susitvarkė, tai nebaisu palikti net pusei dienos ar daugiau
Normalu ir butina,juk kartais teciai net geriau susitvarko nei mamos