Pritariu, kad visiskai normalu kudiki ar ugtelejusi vaikeli palikti teciui Tevai puikiai gali pasirupinti savo vaikais! Savo vyrui palieku vaikus be jokiu problemu, na, dar ilgam nebuvau ju palikus, taciau jei man reikia kur iseiti, tai tetis puikiai susitvarko su savo pareigom ! Zinoma randu dukros kasas kreivai supintas ar ne taip aprenkta sunu, butinai su murzinais veidukais ir dar daug ka padaryta ne taip... Bet juk tai tetis , tas ir zavu, kad vyrai visai kitaip vaikais rupinasi, netaip greitai viska suspeja, kaip mes, todel po saves visada palieka netvarka Taciau man tai labai patinka, tai ju pasaulis, kuri jie susikuria, kai mamos nera salia
Mamos, nebijokit savo vaikiuku palikti teciams - jie puikios aukles ir vaikams su jais buna kartais net smagiau nei su mumis !!!
QUOTE(gooda @ 2009 09 21, 12:16)
Mamos, nebijokit savo vaikiuku palikti teciams - jie puikios aukles ir vaikams su jais buna kartais net smagiau nei su mumis !!!
zinoma,kad normalu,juk jis TETIS
maniskis ne tik 2h bet ir per nakti su mazium buna..o as galiu ramiai kitam kambary miegot...mes taip jau nuo 2 men elgiames
Žinoma normalu
Mano vyras nuo pirmųjų dienų daugiau laiko su mažyle praleido nei aš, kol atsigavau ir sustiprėjau po gimdymo. Juk tėčiai vaikams tokie pat svarbūs, kaip ir mamos
Mano vyras nuo pirmųjų dienų daugiau laiko su mažyle praleido nei aš, kol atsigavau ir sustiprėjau po gimdymo. Juk tėčiai vaikams tokie pat svarbūs, kaip ir mamos
Mazyle su teciu pirma karta liko viena 11 dienu Juk jis tetis ir nieko blogiau nepadarys kaip mama, na isskyrus neduos papo Savo mamai pirma karta porai valandu palikome 13 dienu mazyle ir nieko neatsitiko
Savaja palieku teciui ir iseinu po parduotuves pasivaiksciot, su draugem susitikti ir nieko cia baisaus nera. Pirmakart palikus juos vienus pardumiau kaip tik imanydama greiciau, nes galvojau, kad vaikas bus nusiverkes, bet radau abu miegancius Manau, kad kai tik ir teciai turi buti vieni su vaiku kartas nuo karto
QUOTE(Bruno_girl @ 2009 02 07, 17:09)
Labukas. Pries nestuma mokiausi vairuoti, bet egzamino neislaikiau. Tai kai gime kudikelis viskas sustojo. Kai jam suejo 4,5 menesio, nusprendziau kas savaite po 1,5 h mokytis vairuoti ir kudikeli palikti teciui. Kudiki maitinu pati. Taciau kudikis po kokios 1 valandos labai verkti, klykti pradejo du kartus (nes palikau nemieganti), o viena karta miegojo beveik visa laika paliktas teciui, tai tada neverke. Dabar labai grauziuosi, kad kankinu vaika. Ar normalu toki maziuka palikti, ypac nemieganti, ir pripratusi tik prie mamos?
Kazkaip nepavyko uzmigdyti teciui net lauke, tai sakiau, jei neuzmigdysiu pati jo, neisiu ta diena vairuoti.
Norejau paklausti, nuo kada mamytes, maitinancios tik savo pienu, palikote vaikucius, kuriam laikui, kas kiek laiko, ar miegancius palikote, kaip isbuvo be jusu leliukai?
Kazkaip nepavyko uzmigdyti teciui net lauke, tai sakiau, jei neuzmigdysiu pati jo, neisiu ta diena vairuoti.
Norejau paklausti, nuo kada mamytes, maitinancios tik savo pienu, palikote vaikucius, kuriam laikui, kas kiek laiko, ar miegancius palikote, kaip isbuvo be jusu leliukai?
taigi nusitrauki pieneli ir leki vairuoi.negerai ka vaikelis nelieka be mamos.maniskiui jau 6 men tai palieku teveliai ir 4ir 6 val.
manau maziau pergyvenk nes vaikas ,neturi trugdyti darbams.reikia ir tau prasiblaskyti,sekmes
Kazkaip net toks klausimas nekiltu, juk abu vaikelio norejome, abu ir priziurime. Buna, kad reikia kazkur, tai ir lieka su teciu mazoji. Ir su seneliais esame palike. Nemanau, kad gerai pratinti vaika tik su mama buti, juk visko gyvenime pasitaiko ir gali buti, kad tiesiog teks pasilinkti su teciu, o gal ir su seneliais, tai koks tada stresas mazyliui bus. As tik uz vaiko buvima su teciu , skirtumas tik toks, kad mama plius dar "maitinimo saltinis", bet ir tai ne problema siais laikais
Visiskai pritariu, kad vaikeliu turi moketi pasirupinti abu tevai. Pirmus kartus, kai palikdavau su teciu, tai namo lekiau kaip akis maze miegancia ant tecio ranku ir nusiraminau. Dabar daug ramiau isvaziuoju. Manau, kad vaikas turi pratintis pasilikt ne tik su mama. Be to ir mama neturi atsisakyti savo gyvenimo ir uzsidaryti tarp keturiu sienu, sauskelniu ir buteliuku.....
be abejo galima palikti vaika teciui.nereikia taip prisipratinti,ka dtik su mama vaikas butu.maniskei net sakyciau labiau patinka su teciu,nes jis ja ilgai panesioti gali stacia,kad stebetu viska aplinkui abu auginam ir galim palikti