Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

QUOTE(murksyte @ 2009 03 13, 19:00)
As kai buvau 17.5 sav ekoskopijoje man nieko nepasake nes labai judrus leliukas buvo  smile.gif  va o dabar eisiu uz beveik savaites tai tikriausiai pasakys jau nors man kazkaip nesvarbu. NU tai kai grysi sustipresi papasakosi kaip buvo  4u.gif O gimdyme tavo vyras dalyvaus?

man ir tokiu laiku kai dare tai irgi nieko nemate... butinai papasakosiu smile.gif paciam gimdyme tai noriu but viena, o kol lauksiu, tai bus... ax.gif sakau gal lengviau skausmus bus pakelt kai bus salia palaikymas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo celee: 14 kovo 2009 - 12:01
QUOTE(celee @ 2009 03 14, 14:01)
man ir tokiu laiku kai dare tai irgi nieko nemate... butinai papasakosiu smile.gif  paciam gimdyme tai noriu but viena, o kol lauksiu, tai bus... ax.gif sakau gal lengviau skausmus bus pakelt kai bus salia palaikymas biggrin.gif

Nu va smile.gif ai tas zinojimas nera butinas gal tiek kad del drabuzeliu pasirinkimo ir viso kito... o siaip svarbiausia kad butu sveikas. Paciam gimdyme jau kaip ir nelabai reikia bet va laukiant tai tikrai ta skausma pernesti butu lengviau su savu zmogum smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murksyte: 14 kovo 2009 - 13:30
QUOTE(murksyte @ 2009 03 14, 14:29)
Nu va  smile.gif  ai tas zinojimas nera butinas gal tiek kad del drabuzeliu pasirinkimo ir viso kito... o siaip svarbiausia kad butu sveikas. Paciam gimdyme jau kaip ir nelabai reikia bet va laukiant tai tikrai ta skausma pernesti butu lengviau su savu zmogum  smile.gif

tai jo, tik del rubeliu nebent...man irgi skirtumo nesudaro mergaite ar berniukas... smile.gif o tavo vyras dalyvaus gimdyme?
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 14, 15:52)
tai jo, tik del rubeliu nebent...man irgi skirtumo nesudaro mergaite ar berniukas... smile.gif  o tavo vyras dalyvaus gimdyme?

As irgi noreciau panasiai kaip tu sakei smile.gif kad kol saremiai bus buti kartu o paskui tai kam reikia to rolleyes.gif as bent jau taip galvoju
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 03 14, 16:30)
As irgi noreciau panasiai kaip tu sakei  smile.gif  kad kol saremiai bus buti kartu o paskui tai kam reikia to  rolleyes.gif  as bent jau taip galvoju

tai taip..pats gimdymas ilgai netrunka ir manau kad ten labiausiai reikia daktaru pagalbos...vyras tampa tik kaip ziurovas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 14, 20:54)
tai taip..pats gimdymas ilgai netrunka ir manau kad ten labiausiai reikia daktaru pagalbos...vyras tampa tik kaip ziurovas ax.gif

Taip ir as manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 14, 14:01)
paciam gimdyme tai noriu but viena, o kol lauksiu, tai bus... ax.gif sakau gal lengviau skausmus bus pakelt kai bus salia palaikymas biggrin.gif

ax.gif as tai labai dziaugiuosi kad mano vyras visur dalyvavo mirksiukas.gif nors per gimdyma gali palaikyt tik moraliskai,visvien labai dziaugiuos thumbup.gif jis pats labai norejo dalyvaut mirksiukas.gif o paskui po visko buvo patenkintas,kaip kad rubli gaves biggrin.gif kai vaikutis islindo,net susigraudino blush2.gif Jausmas nerealus ax.gif Sake nieko cia baisaus mirksiukas.gif ,nera ko cia bijot blush2.gif Juk geriau kai vyrai pamato,kaip vaikutis si pasauli isvysta thumbup.gif

celee dar nepagimdei? ax.gif Parasyk kokie tavo atsiliepimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 03 22, 15:44)
ax.gif as tai labai dziaugiuosi kad mano vyras visur dalyvavo mirksiukas.gif nors per gimdyma gali palaikyt tik moraliskai,visvien labai dziaugiuos thumbup.gif jis pats labai norejo dalyvaut mirksiukas.gif o paskui po visko buvo patenkintas,kaip kad rubli gaves biggrin.gif kai vaikutis islindo,net susigraudino blush2.gif Jausmas nerealus  ax.gif Sake nieko cia baisaus mirksiukas.gif ,nera ko cia bijot blush2.gif Juk geriau kai vyrai pamato,kaip vaikutis si pasauli isvysta thumbup.gif

celee dar nepagimdei? ax.gif Parasyk kokie tavo atsiliepimai mirksiukas.gif

is vienos puses gal ir gerai kad mato savo vaiko gimima, bet teko girdet kad paskui vyrams buna bedu su seksualiniu gyvenimu... blush2.gif as vis dar cia doh.gif kai pagimdysiu butinai pranesiu savo atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 22, 20:37)
is vienos puses gal ir gerai kad mato savo vaiko gimima, bet teko girdet kad paskui vyrams buna bedu su seksualiniu gyvenimu... blush2.gif  as vis dar cia doh.gif  kai pagimdysiu butinai pranesiu savo atsiliepimus ax.gif

Man irgi teko kazka girdeti apie tai kad paskui buna bedos g.gif na bet cia prilkausys nuo situacijos ar jis sudalyvaus smile.gif Bus labai saunu sulaukti tavo atsiliepimu ir kaip tau sekesi rolleyes.gif siaip ir man jau visa nedaug lieka gyd sake kad po treju savaiciu gali buti mano dziaugsmiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 03 22, 20:53)
Man irgi teko kazka girdeti apie tai kad paskui buna bedos g.gif  na bet cia prilkausys nuo situacijos ar jis sudalyvaus  smile.gif  Bus labai saunu sulaukti tavo atsiliepimu ir kaip tau sekesi  rolleyes.gif  siaip ir man jau visa nedaug lieka gyd sake kad po treju savaiciu gali buti mano dziaugsmiukas  4u.gif

viena pazistama pasakojo kad vyras negalejo myletis su savo zmona nes atsimine kaip ji gimde...del to issiskyre... cia aisku biski nesamone... blink.gif man jau dienu klausimas kada gimdysiu, bet atrodo visa amzinybe praeis...jauciuosi lb rami, bet isivaizduoju kad sustresuosiu kai susiprasiu kad JAU doh.gif be to bijau kad neisgimdysiu savo vaiko verysad.gif buvau pas daktare ir ji net normaliai tepinelio negalejo paimt, nes man baisiai skaudejo, sake kad taip skaudeti neturetu... verysad.gif taip ir likau nesupratusi kodel man skauda... manau kad gal visi tie raisciai lb atlaisveje... o tai kaip tada reiks vaika isstumt? blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo celee: 23 kovo 2009 - 11:31
QUOTE(celee @ 2009 03 23, 13:30)
viena pazistama pasakojo kad vyras negalejo myletis su savo zmona nes atsimine kaip ji gimde...del to issiskyre... cia aisku biski nesamone... blink.gif  man jau dienu klausimas kada gimdysiu, bet atrodo visa amzinybe praeis...jauciuosi lb rami, bet isivaizduoju kad sustresuosiu kai susiprasiu kad JAU doh.gif  be to bijau kad neisgimdysiu savo vaiko verysad.gif  buvau pas daktare ir ji net normaliai tepinelio negalejo paimt, nes man baisiai skaudejo, sake kad taip skaudeti neturetu... verysad.gif taip ir likau nesupratusi kodel man skauda... manau kad gal visi tie raisciai lb atlaisveje... o tai kaip tada reiks vaika isstumt? blink.gif  verysad.gif

Na nezinau gal jie isiskyre dar del kazko kito g.gif nes siaip cia yra toks jau dalykas seimos gyvenime ir vyras tikrai neturetu del to kompleksuoti ar bent jau teisintis kad del to negali myletis gal buvo kita priezastis. As irgi buvau siandien pas gydytoja na bet man kolkas nieko neskauda tik aisku spaudzia pilva sunkiau yra judeti nestuke.gif zinai paskutinis menuo smile.gif Bet tai juk jei skauda turejo nuodugniau apziureti siaip jau as manau kad be prieziuros taves nepaliks ligonineje ir jei neisgimdysi darys cezri. Siaip ir as galvoju ta pati, nes vistik pirmas vaikiukas ir dar esu rami nes vistik 4-3sav smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 03 23, 14:18)
Na nezinau gal jie isiskyre dar del kazko kito  g.gif nes siaip cia yra toks jau dalykas seimos gyvenime ir vyras tikrai neturetu del to kompleksuoti ar bent jau teisintis kad del to negali myletis gal buvo kita priezastis. As irgi buvau siandien pas gydytoja na bet man kolkas nieko neskauda tik aisku spaudzia pilva sunkiau yra judeti  nestuke.gif zinai paskutinis menuo  smile.gif Bet tai juk jei skauda turejo nuodugniau apziureti siaip jau as manau kad be prieziuros taves nepaliks ligonineje ir jei neisgimdysi darys cezri. Siaip ir as galvoju ta pati, nes vistik pirmas vaikiukas ir dar esu rami nes vistik 4-3sav  smile.gif

na tiksliai nezinau...visokiu yra tu vyru...cia kazkur dar skaiciau kad irgi vienas vyras pareiske jog negali myletis su moterim kuriai is krutines bega pienas blink.gif suprantama kad sunkiau juk jau irgi pabaiga netoli ax.gif tai vat as jau irgi pradejau galvot kad gali daryt cezario pjuvi...ir siaip esu zema, smulkaus sudejimo, gal ir tai dar gali tureti itakos... g.gif zodziu baime, laukimas ir dziaugsmas visi jausmai susipyne wub.gif
Atsakyti