Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

viskas aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 08, 20:34)
o toj palatoj po viena buna ar kelios gimdyves? kiauleikiene per visus gimdymus buna ar tik kada jai budet? g.gif  na as tada chalata pasiimsiu ir del visa ko naktinius ax.gif  o rubelius leliukui parsivezimui tai zinojau kad savo reikia turet... rolleyes.gif

o palatose kai as gimdziau visos gulejo po viena,pvz mano palatoj ne nebutu buve vietos antrai lovai biggrin.gif as 13 palatoj gulejau thumbup.gif kiek zinau yra lelios palatos ir kur 2 lovos yra,ten gerai jei vyras nori pasilikt blush2.gif mirksiukas.gif
kiauleikiene pas mane kaip supratau neturejo but blush2.gif nes kai mane siuvo,kita daktare klause ar tariaus kad vedeja gimdyme dalyvautu,nu sakau tai kad ne blink.gif mirksiukas.gif o be to nezinojau kuri is ju ten vedeja biggrin.gif ju ten 5 buvo biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(celee @ 2009 03 09, 11:34)
duria i stubura ane? doh.gif

Papildyta:
lb idomu butu suzinot ar tos kurios taip giria raseiniu akuserini skyriu mokejo daktarams kiek nors ar ne? g.gif

cia jau kekvieno asmeninis reikalas moket ar ne ax.gif as tai nepirkau nei sypsenu,nei geros prieziuros mirksiukas.gif tik isvaziuodami is ligonines atsidekojom gelem ir saldainiais 4u.gif labai man ten patiko,tai norejau nors kazkaip atsidekot 4u.gif o va kelios pazistamos tai atsidekojo pinigais,bet irgi po gimdymo,o ne pries ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinera: 09 kovo 2009 - 18:02
QUOTE(Sinera @ 2009 03 09, 18:59)
o palatose kai as gimdziau visos gulejo po viena,pvz mano palatoj ne nebutu buve vietos antrai lovai biggrin.gif as 13 palatoj gulejau thumbup.gif kiek zinau yra lelios palatos ir kur 2 lovos yra,ten gerai jei vyras  nori pasilikt blush2.gif  mirksiukas.gif
kiauleikiene pas mane kaip supratau neturejo but blush2.gif nes kai mane siuvo,kita daktare klause ar tariaus kad vedeja gimdyme dalyvautu,nu sakau tai kad ne blink.gif  mirksiukas.gif o be to nezinojau kuri is ju ten vedeja biggrin.gif ju ten 5 buvo biggrin.gif  biggrin.gif

as ir lb noriu palatoj but viena... net nezinojau kad su kiauleikiene galima dar ir susitart... blush2.gif
as bijau kad su manim gali kitaip elgtis nes esu dar jauna... gal kitiem tai uzklius verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

kaip smagu stebėti šitą temą thumbup.gif dažnas svečias čia buvau, ir atrodo ne taip seniai ax.gif mamytės dalinasi info supermama.gif 4u.gif

QUOTE(celee @ 2009 03 08, 13:46)
ar ten duoda drabuzelius vaikui?

seseles atejusios net perrengineja leliuka...

vos gimusius visada rengia steriliais ligoninės rūbeliais 4u.gif o paskui jau kaip nori mirksiukas.gif aš kepurytes savo dėjau ir kai jau lankytojus priiminėjom savo šliaužtukus rengėmės flirt.gif

leliuką kasryt nešasi nuprausti, pasverti, perrengti 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(celee @ 2009 03 09, 09:34)
duria i stubura ane?

lb idomu butu suzinot ar tos kurios taip giria raseiniu akuserini skyriu mokejo daktarams kiek nors ar ne? g.gif

man darė CP, taip bijojau to dūrio į stuburą, kad net prieš pat operaciją apie bendrą nejautrą buvau pradėjus kliedėt hihihi.gif gerai, kad gyd. Kiauleikienė tai suprato kaip bajerį tongue.gif ir operacinėj, kai prijungė visus daviklius turėjo išjungti garsą kol įdūrė, nes laaabai garsiai klykė "aparatai" ax.gif kraujospūdis buvo sušokęs nuo streso rolleyes.gif nemalonu, bet nereikėjo taip bijoti 4u.gif

labai simboliškai, po visko 4u.gif mirksiukas.gif o akušeres ir sesutes tik pavaišino MB su mamytėm, kol aš kojytes reanimacinėj atgaudinėjau hihihi.gif cool.gif
Atsakyti
lb greit turesiu proga pati viska pamatyti ir pajausti... bet kai pasidomi ramiau pasidaro ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif ax.gif
QUOTE(celee @ 2009 03 12, 09:36)
lb greit turesiu proga pati viska pamatyti ir pajausti... bet kai pasidomi ramiau pasidaro ax.gif  rolleyes.gif

Man irgi neuzilgo jau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2009 03 10, 23:16)
kaip smagu stebėti šitą temą 

vos gimusius visada rengia steriliais ligoninės rūbeliais 4u.gif  o paskui jau kaip nori 

drinks_cheers.gif Visada seku šią temą,gyvenu su Raseinių nėštukėm wub.gif .

Mes prieš gimdymą padavėm savo drabužėlius ax.gif ,iškarto juos ir aprengė mirksiukas.gif .

Visoms nestuke.gif lengvo nešiojimo ir dar lengvesnio gimdymo 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Margita @ 2009 03 13, 11:14)

Mes prieš gimdymą padavėm savo drabužėlius  ax.gif  ,iškarto juos ir aprengė mirksiukas.gif .

Visoms  nestuke.gif lengvo nešiojimo ir dar lengvesnio gimdymo 4u.gif .

Aciu smile.gif tikiuosi kad ir bus sitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margita @ 2009 03 13, 10:14)

Mes prieš gimdymą padavėm savo drabužėlius  ax.gif  ,iškarto juos ir aprengė mirksiukas.gif .

Visoms  nestuke.gif lengvo nešiojimo ir dar lengvesnio gimdymo 4u.gif .

lb aciu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 13, 15:02)
lb aciu 4u.gif  wub.gif

Ziuriu tau visai visai jau nedaug liko smile.gif Linkiu tau kuo didziausios sekmes smile.gif tikriausia zinai ko lauki, berniuko ar megaites? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murksyte: 13 kovo 2009 - 14:24
QUOTE(murksyte @ 2009 03 13, 15:23)
Ziuriu tau visai visai jau nedaug liko  smile.gif Linkiu tau kuo didziausios sekmes smile.gif tikriausia zinai ko lauki, berniuko ar megaites? smile.gif

jau ir jauciasi kad pabaiga cia pat... ax.gif aciu uz linkejimus 4u.gif na kiek mate tai lyg ir mergaite bet 100 procentu nera ko ir pasitiketi, visokiu gi atveju pasitaiko rolleyes.gif o ko tu lauki? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo celee: 13 kovo 2009 - 17:23
QUOTE(celee @ 2009 03 13, 19:22)
jau ir jauciasi kad pabaiga cia pat... ax.gif  aciu uz linkejimus 4u.gif  na kiek mate tai lyg ir mergaite bet 100 procentu nera ko ir pasitiketi, visokiu gi atveju pasitaiko rolleyes.gif  o ko tu lauki? 4u.gif

As kai buvau 17.5 sav ekoskopijoje man nieko nepasake nes labai judrus leliukas buvo smile.gif va o dabar eisiu uz beveik savaites tai tikriausiai pasakys jau nors man kazkaip nesvarbu. NU tai kai grysi sustipresi papasakosi kaip buvo 4u.gif O gimdyme tavo vyras dalyvaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murksyte: 13 kovo 2009 - 18:01