viskas aisku
QUOTE(celee @ 2009 03 08, 20:34)
o toj palatoj po viena buna ar kelios gimdyves? kiauleikiene per visus gimdymus buna ar tik kada jai budet? na as tada chalata pasiimsiu ir del visa ko naktinius o rubelius leliukui parsivezimui tai zinojau kad savo reikia turet...
o palatose kai as gimdziau visos gulejo po viena,pvz mano palatoj ne nebutu buve vietos antrai lovai as 13 palatoj gulejau kiek zinau yra lelios palatos ir kur 2 lovos yra,ten gerai jei vyras nori pasilikt
kiauleikiene pas mane kaip supratau neturejo but nes kai mane siuvo,kita daktare klause ar tariaus kad vedeja gimdyme dalyvautu,nu sakau tai kad ne o be to nezinojau kuri is ju ten vedeja ju ten 5 buvo
QUOTE(celee @ 2009 03 09, 11:34)
duria i stubura ane?
Papildyta:
lb idomu butu suzinot ar tos kurios taip giria raseiniu akuserini skyriu mokejo daktarams kiek nors ar ne?
Papildyta:
lb idomu butu suzinot ar tos kurios taip giria raseiniu akuserini skyriu mokejo daktarams kiek nors ar ne?
cia jau kekvieno asmeninis reikalas moket ar ne as tai nepirkau nei sypsenu,nei geros prieziuros tik isvaziuodami is ligonines atsidekojom gelem ir saldainiais labai man ten patiko,tai norejau nors kazkaip atsidekot o va kelios pazistamos tai atsidekojo pinigais,bet irgi po gimdymo,o ne pries
QUOTE(Sinera @ 2009 03 09, 18:59)
o palatose kai as gimdziau visos gulejo po viena,pvz mano palatoj ne nebutu buve vietos antrai lovai as 13 palatoj gulejau kiek zinau yra lelios palatos ir kur 2 lovos yra,ten gerai jei vyras nori pasilikt
kiauleikiene pas mane kaip supratau neturejo but nes kai mane siuvo,kita daktare klause ar tariaus kad vedeja gimdyme dalyvautu,nu sakau tai kad ne o be to nezinojau kuri is ju ten vedeja ju ten 5 buvo
as ir lb noriu palatoj but viena... net nezinojau kad su kiauleikiene galima dar ir susitart...
as bijau kad su manim gali kitaip elgtis nes esu dar jauna... gal kitiem tai uzklius
Sveikos
kaip smagu stebėti šitą temą dažnas svečias čia buvau, ir atrodo ne taip seniai mamytės dalinasi info
vos gimusius visada rengia steriliais ligoninės rūbeliais o paskui jau kaip nori aš kepurytes savo dėjau ir kai jau lankytojus priiminėjom savo šliaužtukus rengėmės
leliuką kasryt nešasi nuprausti, pasverti, perrengti
man darė CP, taip bijojau to dūrio į stuburą, kad net prieš pat operaciją apie bendrą nejautrą buvau pradėjus kliedėt gerai, kad gyd. Kiauleikienė tai suprato kaip bajerį ir operacinėj, kai prijungė visus daviklius turėjo išjungti garsą kol įdūrė, nes laaabai garsiai klykė "aparatai" kraujospūdis buvo sušokęs nuo streso nemalonu, bet nereikėjo taip bijoti
labai simboliškai, po visko o akušeres ir sesutes tik pavaišino MB su mamytėm, kol aš kojytes reanimacinėj atgaudinėjau
kaip smagu stebėti šitą temą dažnas svečias čia buvau, ir atrodo ne taip seniai mamytės dalinasi info
QUOTE(celee @ 2009 03 08, 13:46)
vos gimusius visada rengia steriliais ligoninės rūbeliais o paskui jau kaip nori aš kepurytes savo dėjau ir kai jau lankytojus priiminėjom savo šliaužtukus rengėmės
leliuką kasryt nešasi nuprausti, pasverti, perrengti
QUOTE(celee @ 2009 03 09, 09:34)
duria i stubura ane?
man darė CP, taip bijojau to dūrio į stuburą, kad net prieš pat operaciją apie bendrą nejautrą buvau pradėjus kliedėt gerai, kad gyd. Kiauleikienė tai suprato kaip bajerį ir operacinėj, kai prijungė visus daviklius turėjo išjungti garsą kol įdūrė, nes laaabai garsiai klykė "aparatai" kraujospūdis buvo sušokęs nuo streso nemalonu, bet nereikėjo taip bijoti
labai simboliškai, po visko o akušeres ir sesutes tik pavaišino MB su mamytėm, kol aš kojytes reanimacinėj atgaudinėjau
lb greit turesiu proga pati viska pamatyti ir pajausti... bet kai pasidomi ramiau pasidaro
QUOTE(celee @ 2009 03 12, 09:36)
lb greit turesiu proga pati viska pamatyti ir pajausti... bet kai pasidomi ramiau pasidaro
Man irgi neuzilgo jau
QUOTE(linuse @ 2009 03 10, 23:16)
kaip smagu stebėti šitą temą
vos gimusius visada rengia steriliais ligoninės rūbeliais o paskui jau kaip nori
vos gimusius visada rengia steriliais ligoninės rūbeliais o paskui jau kaip nori
Visada seku šią temą,gyvenu su Raseinių nėštukėm .
Mes prieš gimdymą padavėm savo drabužėlius ,iškarto juos ir aprengė .
Visoms lengvo nešiojimo ir dar lengvesnio gimdymo .
QUOTE(Margita @ 2009 03 13, 11:14)
Aciu tikiuosi kad ir bus sitaip
QUOTE(Margita @ 2009 03 13, 10:14)
lb aciu
QUOTE(celee @ 2009 03 13, 15:02)
lb aciu
Ziuriu tau visai visai jau nedaug liko Linkiu tau kuo didziausios sekmes tikriausia zinai ko lauki, berniuko ar megaites?
QUOTE(murksyte @ 2009 03 13, 15:23)
Ziuriu tau visai visai jau nedaug liko Linkiu tau kuo didziausios sekmes tikriausia zinai ko lauki, berniuko ar megaites?
jau ir jauciasi kad pabaiga cia pat... aciu uz linkejimus na kiek mate tai lyg ir mergaite bet 100 procentu nera ko ir pasitiketi, visokiu gi atveju pasitaiko o ko tu lauki?
QUOTE(celee @ 2009 03 13, 19:22)
jau ir jauciasi kad pabaiga cia pat... aciu uz linkejimus na kiek mate tai lyg ir mergaite bet 100 procentu nera ko ir pasitiketi, visokiu gi atveju pasitaiko o ko tu lauki?
As kai buvau 17.5 sav ekoskopijoje man nieko nepasake nes labai judrus leliukas buvo va o dabar eisiu uz beveik savaites tai tikriausiai pasakys jau nors man kazkaip nesvarbu. NU tai kai grysi sustipresi papasakosi kaip buvo O gimdyme tavo vyras dalyvaus?