QUOTE(celee @ 2009 03 07, 13:08)
o idomu pavyzdziui kur laiko gimdyve kol jai atsidarineja kaklelis... i gimdykla kiek zinau nugabena tik per pati gimdyma...
Mane is pat pradziu paprastoj palatoj laike,nes gimdykla buvo uzimta,ir paskuj perkele i gimdykla,ten iki gimdymo apie 3 val praleidau
QUOTE(Eglike3 @ 2009 03 07, 21:10)
Labai gaila butu jei uzdarytu si skyriu
as tai visus tris vaikelius pagimdziau Raseiniuose ir sekmingai,nors gimdymai manieji ne is lengvuju.
tikrai butu gaila...nezinau nei gydytoju pavardziu,ar slauguciu,bet tikrai puikus zmones
tikrai zinau jei buciau gimdzius Siauliuose arba Kaune,tokios prieziuros tikrai nebutu buve....ten kaip konvejeris,eina gimdyves viena po kitos,tai niekam ten ir neidomu....na nebent reiketu RIEBIAI patept pinigais...
QUOTE(celee @ 2009 03 07, 21:50)
visi lb giria kiauleikiene tai gal ir istikruju gera gydytoja...
Va kai as gimdziau,nezinojau nei vienos gydytojos pavardes,paskuj bandziau aiskintis kas ten tokios
aplink mane ten buvo apstojusios net penkios ir nezinojau kas yra kas
viena tiek palaike,tiek ragino,ir per pati stumima labai padejo,tai va tik isvaziuodama is ligonines issiaiskinau kad cia ta pati Kiauleikiene
labai siltas zmogus
ir visos jos ten
aj viena kazkokia per budejima buvo uzsukusi i palata,tai tokia labai nemaloni pasirode,tik aisku nezinau kas ji
QUOTE(celee @ 2009 03 08, 15:46)
dar noreciau tada paklausti vieno dalyko kaip jau gimdziusios raseiniuose... ar ten duoda drabuzelius vaikui? viena drauge neseniai gimdziusi sake kad duoda ir seseles atejusios net perrengineja leliuka...o kita mane taip nuteike kad naktinius ir tuos savo reikia turet nes tipo lb nenoriai ir gimdyvei naktinius ir vaikui duoda drabuzelius...
ten duoda ir naktinius ir vaikuti graziai aprengia
bent jau gimdymui tai dave naktinius neklausdamos,o paskui atnese kitus,kad persivilkciau. Kai truputi iskruvinau,paprasiau kitu,ir iskart atnese,be jokiu spyriojimusi
seip tai turejau tokia lengva trikotazine suknute ant sleikuciu,tai antra diena ja apsivilkau,ir nebuvo taip karsta,ir maitint patogu
QUOTE(celee @ 2009 03 08, 18:34)
as tai tik chalata savo ir naktinius del visa ko pasiimsiu, o rubelius vaikui tai duos...
vaikui rubelius tik parsivezimui pasiimk