Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

QUOTE(celee @ 2009 03 07, 11:08)
man cia tox klausimas iskilo, gal biski ir ne i tema.... o idomu pavyzdziui kur laiko gimdyve kol jai atsidarineja kaklelis... g.gif  i gimdykla kiek zinau nugabena tik per pati gimdyma...

mane is pradziu laike paprastoje palatoje,nes gimdykla buvo uzimta,o i ta sena nekiso manes,kai atsilaisvino tada jau ten gulejau

QUOTE(Eglike3 @ 2009 03 07, 19:10)
gyd.A.Kiauleikiene-ji nepaprastas zmogus.
Visas personalas ten fainas-akuseres 4u.gif ,isskyrus viena(nenoreciau mineti jos vardo),sesutes,vyr.slaugyte Dalyte irgi mielas zmogutis.

pritatiu visu 100proc drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 03 07, 21:34)
Cia as to jau nezinau  g.gif  tiesiog gydytojas irgi yra zmogus kuris pavargsta, nebuna nuotaikos ar dar kazkas kito buna tai vat taip ir gaunasi o ir tu pacienciu buna visokiu  smile.gif  zinai nelengvas ten ju tas darbas is dalies galima suprasti. Na as eidama ten nelaukiu ju paguodos bet tik tiek kad tinkamai atliktu savo darba kad niekas nenutiktu del daktaru kaltes ir viskas ko labiausiai noriu  smile.gif Taip apie Kiauleikiene geri atsiliepimai ir as girdejau  smile.gif

paguodos ir as nelaukiu bet noreciau kad su manim maloniai bendrautu...

Papildyta:
QUOTE(ginitaa @ 2009 03 08, 11:35)
mane is pradziu laike paprastoje palatoje,nes gimdykla buvo uzimta,o i ta sena nekiso manes,kai atsilaisvino tada jau ten gulejau
pritatiu visu 100proc drinks_cheers.gif

dar noreciau tada paklausti vieno dalyko kaip jau gimdziusios raseiniuose... ar ten duoda drabuzelius vaikui? viena drauge neseniai gimdziusi sake kad duoda ir seseles atejusios net perrengineja leliuka...o kita mane taip nuteike kad naktinius ir tuos savo reikia turet nes tipo lb nenoriai ir gimdyvei naktinius ir vaikui duoda drabuzelius... g.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 08, 15:46)
paguodos ir as nelaukiu bet noreciau kad su manim maloniai bendrautu...

Papildyta:

dar noreciau tada paklausti vieno dalyko kaip jau gimdziusios raseiniuose... ar ten duoda drabuzelius vaikui? viena drauge neseniai gimdziusi sake kad duoda ir seseles atejusios net perrengineja leliuka...o kita mane taip nuteike kad naktinius ir tuos savo reikia turet nes tipo lb nenoriai ir gimdyvei naktinius ir vaikui duoda drabuzelius... g.gif

As kai buvau aplankyti savo giminaite tai ji sake kad leliuka aprenge ligonines drabuziukais smile.gif savo irgi turejo bet kazkaip kaip buvo jau aprenktas tai nerenge savais smile.gif o paciai tai ir naktinius dave ir halata nesiveze savo siaip manau kad priklauso taip nors del visa ko galima ir savo tureti jei ka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murksyte: 08 kovo 2009 - 15:58
QUOTE(murksyte @ 2009 03 08, 16:57)
As kai buvau aplankyti savo giminaite tai ji sake kad leliuka aprenge ligonines drabuziukais  smile.gif  savo  irgi turejo bet kazkaip kaip buvo jau aprenktas tai nerenge savais  smile.gif  o paciai tai ir naktinius dave ir halata nesiveze savo siaip manau kad priklauso taip nors del visa ko galima ir savo tureti jei ka  smile.gif

as tai tik chalata savo ir naktinius del visa ko pasiimsiu, o rubelius vaikui tai duos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 07, 13:08)
o idomu pavyzdziui kur laiko gimdyve kol jai atsidarineja kaklelis...  i gimdykla kiek zinau nugabena tik per pati gimdyma...

Mane is pat pradziu paprastoj palatoj laike,nes gimdykla buvo uzimta,ir paskuj perkele i gimdykla,ten iki gimdymo apie 3 val praleidau

QUOTE(Eglike3 @ 2009 03 07, 21:10)
Labai gaila butu jei uzdarytu si skyriu verysad.gif as tai visus tris vaikelius pagimdziau Raseiniuose ir sekmingai,nors gimdymai manieji ne is lengvuju.

verysad.gif tikrai butu gaila...nezinau nei gydytoju pavardziu,ar slauguciu,bet tikrai puikus zmones thumbup.gif tikrai zinau jei buciau gimdzius Siauliuose arba Kaune,tokios prieziuros tikrai nebutu buve....ten kaip konvejeris,eina gimdyves viena po kitos,tai niekam ten ir neidomu....na nebent reiketu RIEBIAI patept pinigais...ax.gif

QUOTE(celee @ 2009 03 07, 21:50)

visi lb giria kiauleikiene tai gal ir istikruju gera gydytoja...

Va kai as gimdziau,nezinojau nei vienos gydytojos pavardes,paskuj bandziau aiskintis kas ten tokios doh.gif aplink mane ten buvo apstojusios net penkios ir nezinojau kas yra kas blush2.gif ax.gif viena tiek palaike,tiek ragino,ir per pati stumima labai padejo,tai va tik isvaziuodama is ligonines issiaiskinau kad cia ta pati Kiauleikiene blush2.gif labai siltas zmogus thumbup.gif ir visos jos ten thumbup.gif aj viena kazkokia per budejima buvo uzsukusi i palata,tai tokia labai nemaloni pasirode,tik aisku nezinau kas ji doh.gif biggrin.gif

QUOTE(celee @ 2009 03 08, 15:46)

dar noreciau tada paklausti vieno dalyko kaip jau gimdziusios raseiniuose... ar ten duoda drabuzelius vaikui? viena drauge neseniai gimdziusi sake kad duoda ir seseles atejusios net perrengineja leliuka...o kita mane taip nuteike kad naktinius ir tuos savo reikia turet nes tipo lb nenoriai ir gimdyvei naktinius ir vaikui duoda drabuzelius...

ten duoda ir naktinius ir vaikuti graziai aprengia mirksiukas.gif bent jau gimdymui tai dave naktinius neklausdamos,o paskui atnese kitus,kad persivilkciau. Kai truputi iskruvinau,paprasiau kitu,ir iskart atnese,be jokiu spyriojimusi mirksiukas.gif seip tai turejau tokia lengva trikotazine suknute ant sleikuciu,tai antra diena ja apsivilkau,ir nebuvo taip karsta,ir maitint patogu ax.gif mirksiukas.gif

QUOTE(celee @ 2009 03 08, 18:34)
as tai tik chalata savo ir naktinius del visa ko pasiimsiu, o rubelius vaikui tai duos... 4u.gif

vaikui rubelius tik parsivezimui pasiimk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 03 08, 18:47)
Mane is pat pradziu paprastoj palatoj laike,nes gimdykla buvo uzimta,ir paskuj perkele i gimdykla,ten iki gimdymo apie 3 val praleidau
ten duoda ir naktinius ir vaikuti graziai aprengia mirksiukas.gif bent jau gimdymui tai dave naktinius neklausdamos,o paskui atnese kitus,kad persivilkciau. Kai truputi iskruvinau,paprasiau kitu,ir iskart atnese,be jokiu spyriojimusi mirksiukas.gif seip tai turejau tokia lengva trikotazine suknute ant sleikuciu,tai antra diena ja apsivilkau,ir nebuvo taip karsta,ir maitint patogu ax.gif  mirksiukas.gif
vaikui rubelius tik parsivezimui pasiimk mirksiukas.gif

o toj palatoj po viena buna ar kelios gimdyves? kiauleikiene per visus gimdymus buna ar tik kada jai budet? g.gif na as tada chalata pasiimsiu ir del visa ko naktinius ax.gif o rubelius leliukui parsivezimui tai zinojau kad savo reikia turet... rolleyes.gif
Atsakyti
As tai turejau savo naktinukus,kuriu prireike gal tik trecia diena po gimdymo,nes truputi ilgiau gulejau ligonineje.Turejau savo chalata,o vaikucio rubeliu neturejau,renge ligonines,bet pasiteiravo,kad gal noriu aprengti savais mielesniais,o as pasakiau,kad ne viskas gerai smile.gif ir epidura cia jau daro,tik man kai jau prasiau buvo per velu daryti (nes vaikelis galejo gimti apdujes nuot tu "narkotiku").o siaip jei nori is karto pasakai, kviecia anesteziologe Tamaliuniene ir ji iduria ta vadinama epidura,kiek as zinau. ax.gif
Papildyta:
o Kiauleikiene buna kiekviena diena iki triju mazdaug (ji gi skyriaus vedeja) ir per budejimus,kuriuos per savaite turi kelis ne viena.
Atsakyti
QUOTE(Eglike3 @ 2009 03 09, 10:13)
As tai turejau savo naktinukus,kuriu prireike gal tik trecia diena po gimdymo,nes truputi ilgiau gulejau ligonineje.Turejau savo chalata,o vaikucio rubeliu neturejau,renge ligonines,bet pasiteiravo,kad gal noriu aprengti savais mielesniais,o as pasakiau,kad ne viskas gerai  smile.gif  ir epidura cia jau daro,tik man kai jau prasiau buvo per velu daryti (nes vaikelis galejo gimti apdujes nuot tu "narkotiku").o siaip jei nori is karto pasakai, kviecia anesteziologe Tamaliuniene ir ji iduria ta vadinama epidura,kiek as zinau. ax.gif
Papildyta:
o Kiauleikiene buna kiekviena diena iki triju mazdaug (ji gi skyriaus vedeja) ir per budejimus,kuriuos per savaite turi kelis ne viena.

duria i stubura ane? doh.gif

Papildyta:
lb idomu butu suzinot ar tos kurios taip giria raseiniu akuserini skyriu mokejo daktarams kiek nors ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 09, 11:34)
duria i stubura ane? doh.gif

Papildyta:
lb idomu butu suzinot ar tos kurios taip giria raseiniu akuserini skyriu mokejo daktarams kiek nors ar ne? g.gif

Nu va suzinojom kad ir cia raseiniuose nuskausmina 4u.gif biggrin.gif Na cia jau taip yra siais laikais kad biski reikia duoti gal priklauso nuo situacijos bent as kiek zinau tai biski duoda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murksyte: 09 kovo 2009 - 10:21
Manau,kad cia kiekvieno zmogaus reikalas duoti ar ne tu pinigeliu priklauso nuo daug ko isitikinimu,poziurio,aptarnavimo lygio ir t.t. juk duodi poto jei tau patiko apziura,bendravimas ar kazkas,neduodi jei nusivylusi,niekada nesu pakisus pinigu kazkam pries tai kol neatliko darbo,kad tinkamai atliktu tik del pinigu.O jei gerai atlieka tai poto gaunasi lyg padeka uz tai,kuria noria padovanoti.Taip ir su gimdymu,pries tai negrusciau pinigu i kisene,kad tik geriau apie mane lakstytu,tik pasibaigus gimdymui atsidekosiu jei viskas patiko,o jei blogai atliktu savo darba neduosiu.Cia taip visur turbut yra,ne tik ligoninese.Cia mano nuomone. wacko.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(Eglike3 @ 2009 03 09, 14:03)
Manau,kad cia kiekvieno zmogaus reikalas duoti ar ne tu pinigeliu priklauso nuo daug ko isitikinimu,poziurio,aptarnavimo lygio ir t.t. juk duodi poto jei tau patiko apziura,bendravimas ar kazkas,neduodi jei nusivylusi,niekada nesu pakisus pinigu kazkam pries tai kol neatliko darbo,kad tinkamai atliktu tik del pinigu.O jei gerai atlieka tai poto gaunasi lyg padeka uz tai,kuria noria padovanoti.Taip ir su gimdymu,pries tai negrusciau pinigu i kisene,kad tik geriau apie mane lakstytu,tik pasibaigus gimdymui atsidekosiu jei viskas patiko,o jei blogai atliktu savo darba neduosiu.Cia taip visur turbut yra,ne tik ligoninese.Cia mano nuomone. wacko.gif

Nu siaip ir as pritariu tokiai nuomonei thumbup.gif siaip niekad gyvenime nesu niekam nieko davusi todel biski sunkoka suprasti ta davima 4u.gif atsidekojimas tai butinas vistiek zmogui yra malonu kai jo darba ivertina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 03 09, 13:20)
smile.gif
Nu siaip ir as pritariu tokiai nuomonei thumbup.gif  siaip niekad gyvenime nesu niekam nieko davusi todel biski sunkoka suprasti ta davima 4u.gif  atsidekojimas tai butinas vistiek zmogui yra malonu kai jo darba ivertina  smile.gif

ir dar manau,kad atsidekojimas ne butinai gali buti piniginis,geles ar kokia dovanele,kad ir simboline,labai grazu,juk pacios daznai norime, kad musu darbai butu ivertinti vienaip ar kitaip.
Atsakyti