Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

QUOTE(celee @ 2009 03 04, 13:17)
na gal tik kalbos, bukim optimistes mirksiukas.gif

Nu zinai kaip ten bebutu mes tikiuosi spesim smile.gif na bent jau tu gali buti rami biggrin.gif tau sio menesio gale tai tuo labiau o as irgi tikiuosi kad spesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 03 04, 12:44)
Nu zinai kaip ten bebutu mes tikiuosi spesim  smile.gif na bent jau tu gali buti rami  biggrin.gif tau sio menesio gale tai tuo labiau o as irgi tikiuosi kad spesiu  ax.gif

mmmm, atrodo kad man dar daug laukti o tau isvis dar visas menuo... doh.gif as noreciau kad tik greiciau bet maniske nesiskubina... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 03, 22:32)
na kad gimdyviu daug tai tikrai...nes teko lankytis tam skyriui tai eiles nemazos susidaro blink.gif  o kur cia taip raso kad uzdarys skyriu?

niekur neraso,mano drauge buvo pas savo gine tai ji jai ir pasake,nes jai per velykas gimdyti ir sake,kad nespes cia pagimdyti jei uzdarys skyriu
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 03 05, 12:29)
niekur neraso,mano drauge buvo pas savo gine tai ji jai ir pasake,nes jai per velykas gimdyti ir sake,kad nespes cia pagimdyti jei uzdarys skyriu

tai si men gal dar neuzdarys... g.gif negali taip greit...
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 05, 19:15)
tai si men gal dar neuzdarys... g.gif  negali taip greit...

nu as irgi taip manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 05, 17:15)
tai si men gal dar neuzdarys... g.gif  negali taip greit...

nu jau tada sakyciau butu visiskas apsurdas,nors ir aplamai skaitau tokio skyriaus uzdarymas apsurdas,kai aplinkui uzdarineja
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 03 05, 23:21)
nu jau tada sakyciau butu visiskas apsurdas,nors ir aplamai skaitau tokio skyriaus uzdarymas apsurdas,kai aplinkui uzdarineja

As irgi taip sakau smile.gif Vakar su namiskiais ilgai diskutavom nu kaip gali sitaip buti g.gif cia yra ant tiek neprotingai daroma kad ne tas zodis gimdymas toks dalykas kad jis nelaukia ateina laikas ir viskas.... 4u.gif Na manau dar cia bus tu kalbu ir diskusiju
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 03 06, 09:46)
As irgi taip sakau  smile.gif Vakar su namiskiais ilgai diskutavom nu kaip gali sitaip buti  g.gif cia yra ant tiek neprotingai daroma kad ne tas zodis gimdymas toks dalykas kad jis nelaukia ateina laikas ir viskas....  4u.gif  Na manau dar cia bus tu kalbu ir diskusiju

viskas bus gerai, nesukit sau galvu mirksiukas.gif man cia tox klausimas iskilo, gal biski ir ne i tema.... o idomu pavyzdziui kur laiko gimdyve kol jai atsidarineja kaklelis... g.gif i gimdykla kiek zinau nugabena tik per pati gimdyma...
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 07, 13:08)
viskas bus gerai, nesukit sau galvu mirksiukas.gif  man cia tox klausimas iskilo, gal biski ir ne i tema.... o idomu pavyzdziui kur laiko gimdyve kol jai atsidarineja kaklelis... g.gif  i gimdykla kiek zinau nugabena tik per pati gimdyma...

Visai cia y tema klausimas smile.gif man atrodo nors as ir gi tiek tazinau biggrin.gif buna pries gimdyvine palata kurioje ir reikia buti kol viskas atsidarineja smile.gif nes vistiek tures stebeti tavo ir kudikio bukle smile.gif
Atsakyti
Labai gaila butu jei uzdarytu si skyriu verysad.gif as tai visus tris vaikelius pagimdziau Raseiniuose ir sekmingai,nors gimdymai manieji ne is lengvuju.Visada busiu dekinga ir mylesiu gyd.A.Kiauleikiene-ji nepaprastas zmogus,visus tris nestumus buvo ypatingas zmogus man.O po paskutiniojo gimdymo jauciu jai didziuli dekinguma,artuma,simpatija ir t.t. Visas personalas ten fainas-akuseres 4u.gif ,isskyrus viena(nenoreciau mineti jos vardo),sesutes,vyr.slaugyte Dalyte irgi mielas zmogutis.V.z. didziausius linkejimus siunciu tame skyriuje dirbantiems zmonems priimant i si pasauli stebuklelius. aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 03 07, 13:12)
Visai cia y tema klausimas  smile.gif  man atrodo nors as ir gi tiek tazinau  biggrin.gif buna pries gimdyvine palata kurioje ir reikia buti kol viskas atsidarineja  smile.gif  nes vistiek tures stebeti tavo ir kudikio bukle  smile.gif

tai ten turbut toj palatoj kelios gimdyves buna..lyg taip girdejau g.gif

QUOTE(Eglike3 @ 2009 03 07, 20:10)
Labai gaila butu jei uzdarytu si skyriu verysad.gif as tai visus tris vaikelius pagimdziau Raseiniuose ir sekmingai,nors gimdymai manieji ne is lengvuju.Visada busiu dekinga ir mylesiu gyd.A.Kiauleikiene-ji nepaprastas zmogus,visus tris nestumus buvo ypatingas zmogus man.O po paskutiniojo gimdymo jauciu jai didziuli dekinguma,artuma,simpatija ir t.t. Visas personalas ten fainas-akuseres 4u.gif ,isskyrus viena(nenoreciau mineti jos vardo),sesutes,vyr.slaugyte Dalyte irgi mielas zmogutis.V.z. didziausius linkejimus siunciu tame skyriuje dirbantiems zmonems priimant i si pasauli stebuklelius. aciuks.gif

visi lb giria kiauleikiene tai gal ir istikruju gera gydytoja... g.gif man lb idomu kaip cia gaunas... tokie visi geri daktarai ir pan, bet skirtingi apie juos atsiliepimai... tai jei jie tikrai geri kodel su visom nesielgia vienodai g.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 07, 21:50)
tai ten turbut toj palatoj kelios gimdyves buna..lyg taip girdejau g.gif
visi lb giria kiauleikiene tai gal ir istikruju gera gydytoja... g.gif  man lb idomu kaip cia gaunas... tokie visi geri daktarai ir pan, bet skirtingi apie juos atsiliepimai... tai jei jie tikrai geri kodel su visom nesielgia vienodai g.gif

Cia as to jau nezinau g.gif tiesiog gydytojas irgi yra zmogus kuris pavargsta, nebuna nuotaikos ar dar kazkas kito buna tai vat taip ir gaunasi o ir tu pacienciu buna visokiu smile.gif zinai nelengvas ten ju tas darbas is dalies galima suprasti. Na as eidama ten nelaukiu ju paguodos bet tik tiek kad tinkamai atliktu savo darba kad niekas nenutiktu del daktaru kaltes ir viskas ko labiausiai noriu smile.gif Taip apie Kiauleikiene geri atsiliepimai ir as girdejau smile.gif
Atsakyti