Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

QUOTE(Sinera @ 2009 03 01, 19:46)
4u.gif Raseiniu gimdymo namams 10 balu thumbup.gif Nesitikejau kad tokia puiki prieziura ten,vaziavau gimdyt nezinodama kokie tie GN, gydytoju,akuseriu nepazinojau..Rinkausi tarp Siauliu ir Raseiniu,daug geru atsiliepimu isgirdau apie Raseiniu GN,tai ten ir nuvaziavau gimdyt ax.gif  nestuke.gif  prieziura puiki,gydytojai irgi  thumbup.gif slaugutes malonios,rupestingos 4u.gif Ten puikiai pasirupino ir manim ir mazyliu wub.gif  smile.gif  zinau kad sekanti vaikuti tikrai neabejodama,vaziuociau gimdyt i Raseinius thumbup.gif  4u.gif

kaip gera girdet geru atsiliepimu... ax.gif daktarai tie patys buna bet kiekviena kart vis kitokie atsiliepimai... g.gif

QUOTE(murksyte @ 2009 03 02, 10:46)
O cia tiesa kad uzdaro Raseiniu gimdymo namus????  g.gif  schmoll.gif siandien toki ganda girdejau  schmoll.gif

a tai ta skyriu uzdaro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 02, 13:55)
kaip gera girdet geru atsiliepimu... ax.gif  daktarai tie patys buna bet kiekviena kart vis kitokie atsiliepimai...  g.gif
a tai ta skyriu uzdaro? g.gif

as tiksliai nezinau bet man drauge paske kad jos darbe tokios kalbos sklando nes pvaduotojo dukra turi gimdyti ir jau tokie dalykai sakomi tipo raseiniuose uzdarys kad nuostolingas tas skyrius tipo buvo susirinkimas ir taip pasake o kiek cia teisybes tai nezinau g.gif tai sakau kai tu eisi paklausinek tokiu dalyku as tai pas gydytoja eisiu tik 23 kovo
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 03 02, 14:08)
as tiksliai nezinau bet man drauge paske kad jos darbe tokios kalbos sklando nes pvaduotojo dukra turi gimdyti ir jau tokie dalykai sakomi tipo raseiniuose uzdarys kad nuostolingas tas skyrius tipo buvo susirinkimas ir taip pasake o kiek cia teisybes tai nezinau  g.gif  tai sakau kai tu eisi paklausinek tokiu dalyku as tai pas gydytoja eisiu tik 23 kovo

na kad ta mano daktare is kauno tai nieko ji nezino, liepia jei ka paciai dometis... unsure.gif oj butu geras, reiktu vaziuot gimdyt, nuvaziuoji i raseinius, skyrius uzdarytas... doh.gif na as abejoju, juk vistiek raseiniai miestas ir ka visos raseiniskes ir viso rajono moterys turetu vaziuot i koki kauna... schmoll.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(celee @ 2009 03 02, 18:07)
na kad ta mano daktare is kauno tai nieko ji nezino, liepia jei ka paciai dometis... unsure.gif  oj butu geras, reiktu vaziuot gimdyt, nuvaziuoji i raseinius, skyrius uzdarytas... doh.gif  na as abejoju, juk vistiek raseiniai miestas ir ka visos raseiniskes ir viso rajono moterys turetu vaziuot i koki kauna... schmoll.gif

Nu tai as irgi galvoju kaip ir tu smile.gif nenoriu visai niekur vaziuoti jauciuosi gerai ir visa kita cia dar ir pati namo parvaziuoti galeciau smile.gif o is kokio kauno tai eina sau schmoll.gif Cia sake tipo penktadieni buvo tas susirinkimas ir taip sake unsure.gif na bet jei jau uzdarines tai ir paskelbs viesai o beto as manau toki dalyka greitai padaryti negali turi gimdyvems busimoms gydytojos apie tokius dalykus informuoti is anksto ruosti tam vat cia tokia mano nuomone smile.gif ir man atrodo kad jei ir uzdarines mes dar spesim pagimdyti cia vietoj....na cia tokia mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 03 02, 17:37)
smile.gif
Nu tai as irgi galvoju kaip ir tu  smile.gif  nenoriu visai niekur vaziuoti jauciuosi gerai ir visa kita cia dar ir pati namo parvaziuoti galeciau  smile.gif o is kokio kauno tai eina sau  schmoll.gif  Cia sake tipo penktadieni buvo tas susirinkimas ir taip sake  unsure.gif  na bet jei jau uzdarines tai ir paskelbs viesai o beto as manau toki dalyka greitai padaryti negali turi gimdyvems busimoms gydytojos apie tokius dalykus informuoti is anksto ruosti tam vat cia tokia mano nuomone  smile.gif ir man atrodo kad jei ir uzdarines mes dar spesim  pagimdyti cia vietoj....na cia tokia mano nuomone  smile.gif

as ir taip manau drinks_cheers.gif na tikiuosi kad spesim nes vis del to as i kauna gimdyt vaziuot tikrai neplanuoju... schmoll.gif
Atsakyti
ax.gif Kai as pagimdziau tai kazka tai snekejo,kad tik neuzdarytu skyriu,bet dar tik kalbos buvo....tikrai butu gaila verysad.gif bet man atrodo jus dar spesit pasigimdyt kol uzdarys mirksiukas.gif geriau kad visai neuzdarytu ax.gif mirksiukas.gif siusiu visas nestukes is Kelmes gimdyt i Raseinius kad gimdyviu skaiciu pakelt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 03 03, 11:40)
ax.gif Kai as pagimdziau tai kazka tai snekejo,kad tik neuzdarytu skyriu,bet dar tik kalbos buvo....tikrai butu gaila verysad.gif bet man atrodo jus dar spesit pasigimdyt kol uzdarys mirksiukas.gif geriau kad visai neuzdarytu ax.gif  mirksiukas.gif siusiu visas nestukes is Kelmes gimdyt i Raseinius kad gimdyviu skaiciu pakelt drinks_cheers.gif

kazkokia nesamone...tai ka daryt reiks nesciosioms? vaziuot gimdyt i kauna? gal kita neturi tokiu galimybiu ten nuvykt... schmoll.gif
Atsakyti
katik parase,kad bus ant dienu issprestas klausimas ar uzdaryti raseiniu akuserini,nes savivaldybe skolu nesumoka ar kazkas pan,o darbuotojams jau kitus darbus siulo kiek tiesos nezinau,bet va tokios naujienos mane pasieke.butu nesamone,toks geras skyrius,gimdyviu daug,o cia babum
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 03 03, 15:30)
katik parase,kad bus ant dienu issprestas klausimas ar uzdaryti raseiniu akuserini,nes savivaldybe skolu nesumoka ar kazkas pan,o darbuotojams jau kitus darbus siulo  kiek tiesos nezinau,bet va tokios naujienos mane pasieke.butu nesamone,toks geras skyrius,gimdyviu daug,o cia babum

Na va sakau kad tokios snekos eina g.gif vaje vaje kaip nenoriu kad uzdarytu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif vaziuoti kazkur trenktis i kita lietuvos gala tai tikrai butu apsurdas verysad.gif na tikekimes kad gal dar pasikeis viskas tik i gera puse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 03 03, 14:30)
katik parase,kad bus ant dienu issprestas klausimas ar uzdaryti raseiniu akuserini,nes savivaldybe skolu nesumoka ar kazkas pan,o darbuotojams jau kitus darbus siulo  kiek tiesos nezinau,bet va tokios naujienos mane pasieke.butu nesamone,toks geras skyrius,gimdyviu daug,o cia babum

na kad gimdyviu daug tai tikrai...nes teko lankytis tam skyriui tai eiles nemazos susidaro blink.gif o kur cia taip raso kad uzdarys skyriu?
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 04, 00:32)
na kad gimdyviu daug tai tikrai...nes teko lankytis tam skyriui tai eiles nemazos susidaro blink.gif  o kur cia taip raso kad uzdarys skyriu?

cia niekas niekur neraso bent jau kolkas tiesiog kas dirba ligoninej ir suzino o paskui taip ir eina kalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 03 04, 09:42)
cia niekas niekur neraso bent jau kolkas tiesiog kas dirba ligoninej ir suzino o paskui taip ir eina kalba  smile.gif

na gal tik kalbos, bukim optimistes mirksiukas.gif
Atsakyti