Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

QUOTE(murksyte @ 2009 02 28, 18:45)
Ta as irgi pastebejau  smile.gif mudvi tik kalbames cia  biggrin.gif  gaila kad tu neturi skaipo su viena is cia irgi dabar per skaipa bendraujam  smile.gif

as nlb kada prie kompo prisedu... laiko nebuna ax.gif tai kai tik galiu iskart i sita psl atbegu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 01, 00:23)
as nlb kada prie kompo prisedu... laiko nebuna ax.gif  tai kai tik galiu iskart i sita psl atbegu... ax.gif

As irgi panasiai bet kompas buna ijungtas smile.gif sedeti prie kompo darosi sunkiau todel irgi apsilankau cia ir dar keliose svetainese ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 02 28, 23:31)
As irgi panasiai bet kompas buna ijungtas smile.gif sedeti prie kompo darosi sunkiau  todel irgi apsilankau cia ir dar keliose svetainese ir viskas  smile.gif

tai jo....bent man tai tuoj pradeda nugara skaudet... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 01, 14:00)
tai jo....bent man tai tuoj pradeda nugara skaudet... doh.gif

Zinok ir man tas pats vien todel lakstau negaliu sedeti vienoje vietoje smile.gif ir kazkaip labiau kairine puse lyg sonkaulius spaustu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 03 01, 13:50)
Zinok ir man tas pats vien todel lakstau negaliu sedeti vienoje vietoje  smile.gif ir kazkaip labiau kairine puse lyg sonkaulius spaustu  smile.gif

pas mane ta pati situacija... doh.gif jei galima paklausiu o kiek tau metu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 01, 15:49)
pas mane ta pati situacija... doh.gif  jei galima paklausiu o kiek tau metu? 4u.gif

32 o tau?
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 03 01, 14:53)

o, bendrauju lyg su bendraamze... man tai dar tik 18 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 01, 16:02)
o, bendrauju lyg su bendraamze... man tai dar tik 18 4u.gif

Vaje tai visai jauna mamyte busi smile.gif as cia tau tureciau su patirtim viska papasakoti biggrin.gif bet va matai ir man pirmas leliukas 4u.gif nors jau tokio amziaus gimdancios dazniausiai buna trecias arba antras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 03 01, 17:45)
Vaje tai visai jauna mamyte busi  smile.gif  as cia tau tureciau su patirtim viska papasakoti  biggrin.gif bet va matai ir man pirmas leliukas  4u.gif  nors jau tokio amziaus gimdancios dazniausiai buna trecias arba antras  rolleyes.gif

manau amzius nerodiklis... 4u.gif kada dievas suteikia tokia galimybe tada ir turim toki dziaugsmeli... wub.gif svarbiausia kad tas vaikelis butu laukiamas ir mylimas...
Atsakyti
4u.gif Raseiniu gimdymo namams 10 balu thumbup.gif Nesitikejau kad tokia puiki prieziura ten,vaziavau gimdyt nezinodama kokie tie GN, gydytoju,akuseriu nepazinojau..Rinkausi tarp Siauliu ir Raseiniu,daug geru atsiliepimu isgirdau apie Raseiniu GN,tai ten ir nuvaziavau gimdyt ax.gif nestuke.gif prieziura puiki,gydytojai irgi thumbup.gif slaugutes malonios,rupestingos 4u.gif Ten puikiai pasirupino ir manim ir mazyliu wub.gif smile.gif zinau kad sekanti vaikuti tikrai neabejodama,vaziuociau gimdyt i Raseinius thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 01, 20:23)
manau amzius nerodiklis... 4u.gif  kada dievas suteikia tokia galimybe tada ir turim toki dziaugsmeli... wub.gif  svarbiausia kad tas vaikelis butu laukiamas ir mylimas...

As irgi taip manau kad amzius nesvarbu smile.gif taip labai laukiam sito leliaus nors ir netiketas bet vistiek laukiama smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sinera @ 2009 03 01, 20:46)
4u.gif Raseiniu gimdymo namams 10 balu thumbup.gif Nesitikejau kad tokia puiki prieziura ten,vaziavau gimdyt nezinodama kokie tie GN, gydytoju,akuseriu nepazinojau..Rinkausi tarp Siauliu ir Raseiniu,daug geru atsiliepimu isgirdau apie Raseiniu GN,tai ten ir nuvaziavau gimdyt ax.gif  nestuke.gif  prieziura puiki,gydytojai irgi  thumbup.gif slaugutes malonios,rupestingos 4u.gif Ten puikiai pasirupino ir manim ir mazyliu wub.gif  smile.gif  zinau kad sekanti vaikuti tikrai neabejodama,vaziuociau gimdyt i Raseinius thumbup.gif  4u.gif

Kaip smagu girdeti gerus atsiliepimus smile.gif tai tikrai saunu toms kurios dar laukia to lemtingo momento smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 03 01, 23:39)
As irgi taip manau kad amzius nesvarbu  smile.gif  taip labai laukiam sito leliaus nors ir netiketas bet vistiek laukiama  smile.gif
Papildyta:

Kaip smagu girdeti gerus atsiliepimus  smile.gif tai tikrai saunu toms kurios dar laukia to lemtingo momento smile.gif

O cia tiesa kad uzdaro Raseiniu gimdymo namus???? g.gif schmoll.gif siandien toki ganda girdejau schmoll.gif
Atsakyti