Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

Sveikos,
gimdziau Raseiniuose pries gerus 3 menesius. Tiksliau, dare Cezario operacija. Viskas ten normaliai - ligonine kaip ligonine, personalas normalus (na, viena tokia sesute yra susiraukus), bet kitos tai net gi labai ne blogos. Drabuzius ir ranksluoscius duoda, jei reikia, net drabuziukus leliukui duoda. Skyriaus uzdaryt tikrai nesiruosia, nes ivykdo ministerijos nurodytas normas ir dar virsyja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(citrinutė @ 2012 12 02, 17:57)
Sveikos,
gimdziau Raseiniuose pries gerus 3 menesius. Tiksliau, dare Cezario operacija. Viskas ten normaliai - ligonine kaip ligonine, personalas normalus (na, viena tokia sesute yra susiraukus), bet kitos tai net gi labai ne blogos. Drabuzius ir ranksluoscius duoda, jei reikia, net drabuziukus leliukui duoda. Skyriaus uzdaryt tikrai nesiruosia, nes ivykdo ministerijos nurodytas normas ir dar virsyja smile.gif

O tai saunu kad neuzdarys man irgi neuzilgo reikes ten pakliuti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.
su vyru keleta pastaruju menesiu intensyviai planavome pastojima ir vakar suzinojau, kad mums pavyko L:))))
gimdymas butu rugsejo pabaigoje...
dar iki pastojant jau masciausi, kur gimdyciau, jeigu ka smile.gif vienu metu buvo nuomone, kad tik Kaune, nes daug kartu buvau susidurusi su RAseiniu daktarais, nei vieno karto nesulaukdavau kokybiskos pagalbos.
taciau paskaicius jus atsiliepimus, supratau, kad gimdymo skyrius yra "atskira respublika" raseiniu ligonineje smile.gif ten visai kita kultura, kokybe ir t.t.
tad dabar jau lyg ir mastau pasirinkti Raseinius, tik klausimas-ar imanoma kazkaip susitarti (ar bandete kas nors), kad gimdyma priimtu norimas gydytojas, as pvz noreciau, kad gimdyme dalyvautu Kiauleikiene... bet jei nepataikysiu ta diena, kai ji budes, kas tada....? gal (aisku mokant pinigelius), galima tartis del gimdymo priemimo, ar jus nebandete niekas?
o ta kiauleikiene ir kaip ginekologe dirba ar tik gimdymus priimineja?

kitas klausimelis-pirmadieni bandysiu registruotis pas ginekologe del pirmines apziuros, kadangi nestumas dar tik prasidejes. kuria ginekologe rekomenduotumete? siaip esu prisirasiusi Tamaliuno klinikoje, bet jo ginekologiu dar neisbandziau smile.gif raseiniuose gyvenu ne taip seniai, pries tai lankiausi kitame mieste, tad nezinau, kuri ginekologe yra sulaukusi daugiausia teigiamu nuominiu, atsiliepimu...
gal visgi bandyti registryuotis pas Tamaliuno ginekologe, kur is kauno atvyksta? kazin, kokia ten ginekologe dirba dabar ir kaip ji....?
siaip labiausiai noreciau lankytis pas jusu isgirtaja kiauleikiene, bet jauciu, kad ji tik gimdymus priimineja, o gal as klystu?
jei ji visgi dirba ir ginekologe, kaip pas ja patekti, jei esi prisiregistraves tamaliuno klinikoje? siuntima kazkoki is seimos gydytojo gauti? ar pas gines tiesiai registruotis galima>?
nedaznas gydymo istaigu lankytojas esu, todel daug klausimu kyla smile.gif)))
Atsakyti
Tamaliūno klinikoj ginekologės puikios, be to yra ehoskopas, tad nereikia atskiro siuntimo.Ir dar čia dirba visų gimdyvių taip mylima akušerė Elytė Urbonavičienė smile.gif Į ligoninę, pas Kiauleikienę arba Gruodytę siunčia jei nedirba ginekologės Tamaliūno klinikoj arba yra koks ekstra atvejis.
Jie norit būtent pas Kiauleikienę, galima nueiti į skyrių, palaukti pas Kiauleikienę ir tartis su ja asmeniškai. Ir į gimdymus ji ateina, kiek žinau, jei neatostogauja. Bet kita skyriaus daktarė Gruodytė irgi labai puiki, tik nežnau kaip ten su susitarimais, nes pinigų ji neima, o savo darbą padaro thumbup.gif . Aš vėl norėčiau gimdyt tik pas ją.
O savaitgalį- Kauniškiai.
Bet apie gimdymą dar gavos nesuk. Sėkmingai augink nestuke.gif ir būk sveika. Sėkmės
Atsakyti
Siandien uzsiregistravau pas ginekologe Tamaliuno klinikoje- Jakstienę. Tikėkimes, nebloga gydytoja bus smile.gif
vasario pradžioje eisiu pirmai apžiūrai, žiūrėsim, kaip čia seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2013 01 21, 11:26)
Siandien uzsiregistravau pas ginekologe Tamaliuno klinikoje- Jakstienę. Tikėkimes, nebloga gydytoja bus smile.gif
vasario pradžioje eisiu pirmai apžiūrai, žiūrėsim, kaip čia seksis smile.gif

Viskas bus gerai smile.gif as tai einu i centrine ligonine kazkaip ten labiausiai priprasta tik gydytoju mazas pasirinkimas ten g.gif
Atsakyti
toks ramus skyrelis, negi nenusimato gimdanciu Raseiniuose siais metais...? smile.gif
turiu klausimeli jau gimdziusioms.
iki manes atejo tokios kalbos, kad raseiniuose ganetinai sudetingi reikalai su epiduru. ne is vienos girdziu, kad gydytojai nenori jo daryti, vengia ir t.t.
pvz. vienos mano lb geros drauges atvejis-atvaziavo gimdyti ir sako-butinai noresiu epidurinio nuskausminimo. gydytojos sake ok. bet sako, reikia palaukti, kol kaklelis bus 4 cm. mano drauge dar is keliu kartu pabreze-tik nepraziopsokit, kad dugiau neatsidarytu, o tai bus per velu. nu ir ka jus manot-viena karta atejo paziureti-tipo per mazai dar atsidares. po kiek laiko atejo-oij jau per daug, pavelavom. tai ka reikia sakyt, kad del ju kaltes po to turi gimdyma su skausmais kesti, kai buvo galimybe nusiskausminti.
as irgi esu nusprendusi su epiduru gimdyti. bet jei ir mane jos ten suvedzios-apsimes, kad jau per velu, kad tik nedaryti ir viskas. as gi nepatikrinsiu pati sau, kiek tas kaklelis atsidares..
kaip kitoms su epidurais buvo? ar gaudavot, jei noredavot?

as galvoju, gal taip buna, kai pinigeliu nemoki.
o kaip su pinigeliais dabar? kokios sumytes duodamos gydytojams/akuserems? kada duodate? pries ar po gimdymo? galvoju, gal reikia bandyti duoti pries gimdyma, kad lengviau susitarti eitu del tu visu epiduru ir t.t.?
ka jus manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuzikALI: 07 balandžio 2013 - 17:19
QUOTE(MuzikALI @ 2013 04 07, 19:16)
toks ramus skyrelis, negi nenusimato gimdanciu Raseiniuose siais metais...? smile.gif
turiu klausimeli jau gimdziusioms.
iki manes atejo tokios kalbos, kad raseiniuose ganetinai sudetingi reikalai su epiduru. ne is vienos girdziu, kad gydytojai nenori jo daryti, vengia ir t.t.
pvz. vienos mano lb geros drauges atvejis-atvaziavo gimdyti ir sako-butinai noresiu epidurinio nuskausminimo. gydytojos sake ok. bet sako, reikia palaukti, kol kaklelis bus 4 cm. mano drauge dar is keliu kartu pabreze-tik nepraziopsokit, kad dugiau neatsidarytu, o tai bus per velu. nu ir ka jus manot-viena karta atejo paziureti-tipo per mazai dar atsidares. po kiek laiko atejo-oij jau per daug, pavelavom. tai ka reikia sakyt, kad del ju kaltes po to turi gimdyma su skausmais kesti, kai buvo galimybe nusiskausminti.
as irgi esu nusprendusi su epiduru gimdyti. bet jei ir mane jos ten suvedzios-apsimes, kad jau per velu, kad tik nedaryti ir viskas. as gi nepatikrinsiu pati sau, kiek tas kaklelis atsidares..
kaip kitoms su epidurais buvo? ar gaudavot, jei noredavot?

as galvoju, gal taip buna, kai pinigeliu nemoki.
o kaip su pinigeliais dabar? kokios sumytes duodamos gydytojams/akuserems? kada duodate? pries ar po gimdymo? galvoju, gal reikia bandyti duoti pries gimdyma, kad lengviau susitarti eitu del tu visu epiduru ir t.t.?
ka jus manot?

greit man reikes g.gif ten pabuvoti vos po 25 dienu. Na apie joki epidura negalvoju ir is daug ko girdejau kad cia Raseiniuose jo nedaro na nebent dabar jau. Siaip esu nusistaciusi naturaliai gimdyti arba jei kas bus negerai tai cezaris.
Atsakyti
Man aiskino taip: siaip epiduro nedaro (planuose ateityje yra), o jei nori, tai reikia tartis su gydytoja. Reikalas tas, kad anesteziologai daro epidura ir dar su jais reik derint, o jei tuo metu jie operacijoje, tai ir neiseina.
Bet as, pasikalbeciau su gydytoja ir viska tiksliai issiaiskinciau, nes mano zinios gali buti pasenusios. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rririle @ 2013 01 20, 19:15)
Jie norit būtent pas Kiauleikienę, galima nueiti į skyrių, palaukti pas Kiauleikienę ir tartis su ja asmeniškai. Ir į gimdymus ji ateina, kiek žinau, jei neatostogauja.

jo ateina butinai ,jei tik vyras ateina tai tikisi gaut biggrin.gif man akusere iskarto pasake jokiu davimu ,nes ji nagu net neprikis biggrin.gif
Atsakyti
teisingai pasake, vis tiek pati gimdysi ir viskas bus gerai ! 4u.gif
Atsakyti
Na va, šeštadienį 2014-04-19 gimdžiau Raseiniuose, kai atvykom ir paklausėm ar intervencijas daro, pasakė visas kokių pageidaujate. Kadangi aš nieko neprašiau, atvažiavau su 4 cm atsiverusiu gimdos kakleliu, pravaikščiojau porą valandėlių ir jau atsivėrę 9 cm, tada nuleido vandenis ir daryt kokią intervenciją pasidarė per vėlu. Plius dabar ir džiaugiuosi, pagimdžiau natūraliai, be jokių plyšimų. Ačiū akušerei Paulikienei ir gyd. Daukšai.
Visas Raseinių ligoninės akušerinio-ginekologinio skyrius nuostabus, draugiškas ir paslaugus. Planavau šiaip gimdyt Kaune, o dabar džiaugiuosi, kad buvau pas tėvus ir teko gimdyt Raseiniuose.
Atsakyti