Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

QUOTE(wirgytee @ 2011 01 19, 15:39)
Na lankiausisiandien pas savo gydytoja...pamatavo spaudima tai vaizdas ne koks-kaire ranka 160\90,o desine 140\90  .tai ka ,rytoj is ryto i poliklinika...vel spaudima matuos,dar leliuka is arciau apziures...bijau kad i ligonine neguldytu,jau geriau tada siustu gimdyt.ir kazin ko cia tas spaudimas sukilo?  lyg nei nervinausi,nei isvargus buvau...del svorio sake negali taip buti...

labas 4u.gif
o šlapime baltymo nerado? preklamsija gali itarti mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuse: 19 sausio 2011 - 15:05
QUOTE(linuse @ 2011 01 19, 14:05)
labas  4u.gif 
o šlapime baltymo nerado? preklamsija gali itarti mastau.gif

Na ne,slapimas geras g.gif .ziuresiu kaip rytoj bus,gal bus nukrites jau...siaip visai gerai jauciuosi.tik pilvukas sunkus irtiek...ir ranku pirstai jau maziau sutine...gal viskas gerai bus thumbup.gif
Atsakyti
Kai turesi leliuka ir laiko, nepamirsk cia parasyti kaip tau sekesi ax.gif
Atsakyti
lauksime geru ziniu is taves wirgytee 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrica @ 2011 01 23, 10:15)
lauksime geru ziniu is taves wirgytee 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labukas visoms sunglasses2.gif .nu mes jau beveik savaitele kaip namie,tik vis neprisiruosiau parasyti blush2.gif .Gime musu aukselis sausio 22 d,raseiniu ligoninej.Svere 3456 g,ugis 51 cm...sveikute,grazute,lb lb lb panasi i teveli... thumbup.gif .Apie raseiniu akuserijos skyriaus personala tik gerais zodziais galiu atsiliepti,rupinosi,kantriai aiskino viska thumbup.gif .nu zodziu lb patiko man ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wirgytee @ 2011 01 31, 16:32)
Labukas visoms  sunglasses2.gif .nu mes jau beveik savaitele kaip namie,tik vis neprisiruosiau parasyti blush2.gif .Gime musu aukselis sausio 22 d,raseiniu ligoninej.Svere 3456 g,ugis 51 cm...sveikute,grazute,lb lb lb panasi i teveli... thumbup.gif .Apie raseiniu akuserijos skyriaus personala tik gerais zodziais galiu  atsiliepti,rupinosi,kantriai aiskino viska  thumbup.gif .nu zodziu lb patiko man ten  smile.gif

Kuo nuosirdziausi sveikinimai susilaukus dukrytes! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgonse @ 2011 01 16, 19:31)
Viena taresi su gydytoja tai viskas gavosi puikiai, nes pinigai keicia betkuri gydytoja

drinks_cheers.gif  pritariu sitai nuomonei, kaip dabar pagalvoju jei buciau davusi pinigu mano gimdymas butu buves superinis, buciau apsokineta, apipopinta, nuglostyta ir "nulaizyta" biggrin.gif  bet deje vaziaviau gimdyti, ir skausma turejau iskesti ta  pati su pinigais ar be pinigu. o del davimo pinigu as esu labai kategoriska, duociau tik po visko kai viskas super pasibaigtu, o nepirkciau sypsenu ir daznesnio apsilankymo palatoje...cia ne vien apie gimdyma...

Vat aš irgi nei lito nedaviau (nes su savimi net neturėjau pinigų, o gimdžiau viena) bet kažkaip skūstis negaliu. Taip pat gimdžiau naktį, taip pat buvau viena pacijentė. Tai to dėmesio pakankamai gavau. Gal tikrai ne ta diena pasitaikė, o gal daug kas pasikeitė, visdelto 3 metai praėjo.

QUOTE(Raseiniete @ 2011 01 17, 16:46)
Dar palinkeciau negimdyti 6-7 dieni, tuomet budi gydytojai is Kauno. Kiek tik girdejau, vien neigiami atsiliepimai, bloga prieziura ir pan.

Aš gimdžiau prieš 3 metus naktį iš šeštadienio į sekmadienį. Buvo kauniškė gydytoja Gorija. Na man ji pasirodė nuostabus žmogus. Su patarimais ir palaikymais lyg mama. Ir kitą dieną kol nesibaigė jos pamaina ateidavo į palatą pasižiūrėti kaip, kas? Įdomu ar ji vis dar atvažiuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzenete: 27 vasario 2011 - 16:08
QUOTE(Dzenete @ 2011 02 27, 15:06)
Vat aš irgi nei lito nedaviau (nes su savimi net neturėjau pinigų, o gimdžiau viena) bet kažkaip skūstis negaliu. Taip pat gimdžiau naktį, taip pat buvau viena pacijentė. Tai to dėmesio pakankamai gavau. Gal tikrai ne ta diena pasitaikė, o gal daug kas pasikeitė, visdelto 3 metai praėjo.
Aš gimdžiau prieš 3 metus naktį iš šeštadienio į sekmadienį. Buvo kauniškė gydytoja Gorija. Na man ji pasirodė nuostabus žmogus. Su patarimais ir palaikymais lyg mama. Ir kitą dieną kol nesibaigė jos pamaina ateidavo į palatą pasižiūrėti kaip, kas? Įdomu ar ji vis dar atvažiuoja?

as irgi sestadieni gimdziau,bet gydytojas buvo labai saunus thumbup.gif ,biskuti bambeklis,bet siaip geras,prikolnas toks biggrin.gif .Tas gydytojas buvo Vytautas Leskauskas... nezinau ar jis is kauno ar ne,bet tikrai negaliu ne vieno blogo zodzio apie ji pasakyti...
Atsakyti
As taip pat pries 2m gimdziau Raseiniuose thumbup.gif personalas super, o ir apie kauniski gydytoja ne blogo zodzio negaliu pasakyti thumbup.gif
Mano mazylis po cezario isvydo pasauli, kadangi mano palata buvo salia gimdyklos,tai teko girdeti kai viena moteriske gimde,bet gydytoja ir su ja graziai nei piktai nei pakeltu tonu bendravo smile.gif
Atsakyti
na as ir jau apsisprendziau gimdyti cia mirksiukas.gif ketvirtas kleckas blush2.gif o tiek geru nuomoniu isgirdau apie Raseiniu akuserini wub.gif tai jau ir minciu neturiu kur nors kitur lekti 4u.gif
Atsakyti
sveikos, isibrausiu i jusu tema, tikiuosi labai nepyksite smile.gif
Raseiniskems turiu klausima, kur normaliai galima pasitikrinti ginekologiskai? kaiptik zadu su leliuku atostogauti pas mamuka Raseiniuose, o del ginekologines patikros nesinori suejus tom 6 sav. po gimdymo lekti i Vilniu.
labai aciu jei kas atsakys, o dar buciau labai dekinga jei ir kainytes parasytumet mazdaug.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2011 06 10, 14:55)
sveikos, isibrausiu i jusu tema, tikiuosi labai nepyksite smile.gif
Raseiniskems turiu klausima, kur normaliai galima pasitikrinti ginekologiskai? kaiptik zadu su leliuku atostogauti pas mamuka Raseiniuose, o del ginekologines patikros nesinori suejus tom 6 sav. po gimdymo lekti i Vilniu.
labai aciu jei kas atsakys, o dar buciau labai dekinga jei ir kainytes parasytumet mazdaug.

tai gali ir po 8 sav. pasitkrinti mirksiukas.gif o jei viskas gerai, be komplikaciju , tai manau ir poliklinikoj apziuretu bet kuri gine, arba ligoninej, pasakytum kas ir kaip, bet manau taviske gine Vilniuj ir nores tureti irasa apie tavo bukle mirksiukas.gif
Atsakyti