QUOTE(jurgonse @ 2011 01 16, 19:31)
Viena taresi su gydytoja tai viskas gavosi puikiai, nes pinigai keicia betkuri gydytoja
pritariu sitai nuomonei, kaip dabar pagalvoju jei buciau davusi pinigu mano gimdymas butu buves superinis, buciau apsokineta, apipopinta, nuglostyta ir "nulaizyta"
bet deje vaziaviau gimdyti, ir skausma turejau iskesti ta pati su pinigais ar be pinigu. o del davimo pinigu as esu labai kategoriska, duociau tik po visko kai viskas super pasibaigtu, o nepirkciau sypsenu ir daznesnio apsilankymo palatoje...cia ne vien apie gimdyma...
Vat aš irgi nei lito nedaviau (nes su savimi net neturėjau pinigų, o gimdžiau viena) bet kažkaip skūstis negaliu. Taip pat gimdžiau naktį, taip pat buvau viena pacijentė. Tai to dėmesio pakankamai gavau. Gal tikrai ne ta diena pasitaikė, o gal daug kas pasikeitė, visdelto 3 metai praėjo.
QUOTE(Raseiniete @ 2011 01 17, 16:46)
Dar palinkeciau negimdyti 6-7 dieni, tuomet budi gydytojai is Kauno. Kiek tik girdejau, vien neigiami atsiliepimai, bloga prieziura ir pan.
Aš gimdžiau prieš 3 metus naktį iš šeštadienio į sekmadienį. Buvo kauniškė gydytoja Gorija. Na man ji pasirodė nuostabus žmogus. Su patarimais ir palaikymais lyg mama. Ir kitą dieną kol nesibaigė jos pamaina ateidavo į palatą pasižiūrėti kaip, kas? Įdomu ar ji vis dar atvažiuoja?