QUOTE(zilile.c @ 2010 11 16, 19:38)
Pirmaja savp gimdziau klinikose. Kaip jus isivaizduojat ta konvejeri? kad pagimdei ir isvaro is palatos? Prieziura kiekvienai yra vienoda. Jei Mazylyje kazkas dave virs 1300 tai nesuprantu uz ka tiek reikejo moketi
klinikose dabar eina apie 700gimdymas. patys teveliai ir uzkelia tas kainas, jei vienas dave 700, tai kitas butinai duos 800. nesamone. Raseiniuose teko akuseriniam paguleti ne karta ir "aciu" to sk. gydytojams uz visas komplikacijas. Laukiausi, pradejau kraujuot, nuvaziavau cia, ir gyd.be jokios apziuros pasake "nu ka grazuole, persileidineji, darysim isvalyma". baimes akys buvo dideles, todel nezinau ko griebtis. Sakau gal dar galima kazka pakeisti? tada pasodino ant kedes ir kai sugrudo puse rankos tai ten kiekviena butu persileidus. Op.palatoj pradejo saipytis prie buvusio personalo, kaip klausinejau apie tai kad gal dar galima kazka padaryt.
Kada nuvykus pas kita ginekologe papaskojau savo istorija ir kokiu budu buvo nustatinejama, pakraupo. Galiausiai po abrazijos gavosi uzdegimas ir labai ilgas gydymas buvo.
Dabar aciu dievui po sirdele nesioju antra vaikiuka, ir i raseiniu sk.niekada negrysiu. Ne viena pazystama ten gimde ir gal tik viena gera atsiliepima girdejau. taip, ten visos laukia gimdyviu, nes yra planuojama uzdaryt akuserini, nes per metus nesusidaro reikiamas skaicius, o abrazijas daro "is lempos", tam kad parodyt jog dirba.
Dabar tariausi su KMUK gydytoju, pas ji jau buvau nuvykus, ir vel neuzilgo planuoju apsilankyt. Bet kad i Raseiniu ligonine negrysiu tai faktas. ir nebutinai i akuserini sk., apie vidaus skyriu isvis noreciau patyleti, o nuvykus su mergyte i vaiku skyriu kai uzejo kazkokie priepuoliukai gyd.pasake "teveliai, iskur man zinot, kas jusu vaikui, as negyvenu su juo". Va tokie jau tie gydytojai.
Dziaugiuosi uz tas, kurios dar nenusivyle Raseiniu ligonines prieziura.
Nu kai pasiskaitai kai kuriu zmoniu tokius pasisakymus,tai tikrai jei gimdyciau pirma karta,tai imciau ir patikeciau kad ten ne zmones dirba,o kazkokie gyvuliai.
Na nesakau,gal kazkam pasitaiko komplikaciju,tada aisku pyktis ima ant visu,kad kazkas kazko nepadare ir pan.
Bet mano atveju,viskas buvo puiku.Ir kiek merginu pazystu kurios cia gimde,tai nei viena nesiskunde tokiu nezmonisku elgesiu kaip tu cia sakai
As ir mano drauge gimdem pasavaiciui,paskui kita drauge jau antra cia pasigimde,dar viena buvusi klasioke is Kelmes vaziavo cia gimdyti,ir dar pora merginu tikrai zinau pas mus gimdziusiu.Maziausiai 7 zinau,cia grynai su kuo bendrauju,tai tikrai visos liko patenkintos
Norėti gali kiekvienas, net ir silpnuolis, bet ką nors vertinga pasiekti galima tiktai tvirta valia ir ryžtingu siekimu.