Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

man kazkaip labiau norejosi raseiniuose gimdyti,nes man atrodo didesniuose mietuose ir daktarai ir personalas daugiau pinigeliu nori gauti ir tik tada gal kazkiek ir geriau rupinasi ir padeda g.gif ir nenusivyliau raseiniais thumbup.gif nors ir isleidau daugiau nei 400,kaip kazkuri minejot,kad iki 400 lyg ir iprasta gaut daktaram ar akuserem,tai vadinasi ne be reikalo gydytojas buvo patenkintas gaves daugiau smile.gif bet tikrai nieko nesigailiu,isvaziuojant ir gaila buvo palikt toki personala verysad.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir man butu idomu paskaitinet daugiau atsiliepimu apie raseiniu GN.Gal yra kam cezari ten dare?
Atsakyti
QUOTE(selinga @ 2010 02 11, 00:36)
Ir man butu idomu paskaitinet daugiau atsiliepimu apie raseiniu GN.Gal yra kam cezari ten dare?

man dare cezari gyd Kiauleikiene.
Atsakyti
QUOTE(ingrica @ 2010 02 11, 11:57)
man dare cezari gyd Kiauleikiene.

Na ir kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(selinga @ 2010 02 11, 14:31)
Na ir kokie atsiliepimai? ax.gif

zinok tikrai nenusivyliau ir prieziura buvo thumbup.gif ir pries operacija ir per ja ir po jos thumbup.gif
as labai bijojau,nes pirma vaika gimdziau pati,o antra teko daryt cezari,nes placenta pirmaeige buvo unsure.gif
Atsakyti
man taip pat cezari dare, Gineika thumbup.gif
Papildyta:
selinga cia tu klausi, dabar tepamaciau biggrin.gif
Atsakyti
labai sunku kazkam iteigti savo nuomone, pritariu Ingricai ( mirksiukas.gif ) dazniausiai atrodo ten geriausia,kur musu nera rolleyes.gif mielosios,jeigu viskas gerai,tai gerai,nieko nekaltinam,jei kazkas nutinka kalta aplinka... biggrin.gif ,nemanau,kad Raseiniu ligonineje procentaliai daugiau nelaimiu,negu kokiame nors Mazylyje rolleyes.gif visur visko nutinka,aisku,neduok D..bet maziau prisigalvoti reikia ir viskas bus gerai 4u.gif siulau visoms abejojancioms isiklausyti savo sirdies..kiekvienai sirdele ir pasakys kur gimdyti ir tai bus jusu teisingiausias sprendimas,nes jus norite geriausio savo stebukleliui,net jei ir gimdytumet Amerikoj lotuliukas.gif arba savo namuose, unsure.gif o man gerai buvo ir cia,Raseiniuose.. 4u.gif visoms nestuke.gif linkiu tik lengvo gimdymo ir nuostabiu emociju per pirmaji susitikima wub.gif
Atsakyti
keliam tema i virsu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2010 03 23, 12:52)
keliam tema i virsu  4u.gif

jo jau sitatemuke visai pamirsta g.gif
Atsakyti
negi nera gimdziusiu Raseiniu GN g.gif as ruosiuosi cia gimdyti tai butu idomu suzinoti svieziausius ispudzius bigsmile.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2010 03 26, 13:00)
g.gif

nu kas tau neaisku dabar biggrin.gif
klausk manes as tau viska papasakosiu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti