man kazkaip labiau norejosi raseiniuose gimdyti,nes man atrodo didesniuose mietuose ir daktarai ir personalas daugiau pinigeliu nori gauti ir tik tada gal kazkiek ir geriau rupinasi ir padeda ir nenusivyliau raseiniais nors ir isleidau daugiau nei 400,kaip kazkuri minejot,kad iki 400 lyg ir iprasta gaut daktaram ar akuserem,tai vadinasi ne be reikalo gydytojas buvo patenkintas gaves daugiau bet tikrai nieko nesigailiu,isvaziuojant ir gaila buvo palikt toki personala
Ir man butu idomu paskaitinet daugiau atsiliepimu apie raseiniu GN.Gal yra kam cezari ten dare?
QUOTE(selinga @ 2010 02 11, 00:36)
Ir man butu idomu paskaitinet daugiau atsiliepimu apie raseiniu GN.Gal yra kam cezari ten dare?
man dare cezari gyd Kiauleikiene.
QUOTE(ingrica @ 2010 02 11, 11:57)
man dare cezari gyd Kiauleikiene.
Na ir kokie atsiliepimai?
QUOTE(selinga @ 2010 02 11, 14:31)
Na ir kokie atsiliepimai?
zinok tikrai nenusivyliau ir prieziura buvo ir pries operacija ir per ja ir po jos
as labai bijojau,nes pirma vaika gimdziau pati,o antra teko daryt cezari,nes placenta pirmaeige buvo
man taip pat cezari dare, Gineika
Papildyta:
selinga cia tu klausi, dabar tepamaciau
Papildyta:
selinga cia tu klausi, dabar tepamaciau
labai sunku kazkam iteigti savo nuomone, pritariu Ingricai ( ) dazniausiai atrodo ten geriausia,kur musu nera mielosios,jeigu viskas gerai,tai gerai,nieko nekaltinam,jei kazkas nutinka kalta aplinka... ,nemanau,kad Raseiniu ligonineje procentaliai daugiau nelaimiu,negu kokiame nors Mazylyje visur visko nutinka,aisku,neduok D..bet maziau prisigalvoti reikia ir viskas bus gerai siulau visoms abejojancioms isiklausyti savo sirdies..kiekvienai sirdele ir pasakys kur gimdyti ir tai bus jusu teisingiausias sprendimas,nes jus norite geriausio savo stebukleliui,net jei ir gimdytumet Amerikoj arba savo namuose, o man gerai buvo ir cia,Raseiniuose.. visoms linkiu tik lengvo gimdymo ir nuostabiu emociju per pirmaji susitikima
keliam tema i virsu
QUOTE(saulute32 @ 2010 03 23, 12:52)
keliam tema i virsu
jo jau sitatemuke visai pamirsta
negi nera gimdziusiu Raseiniu GN as ruosiuosi cia gimdyti tai butu idomu suzinoti svieziausius ispudzius
QUOTE(saulute32 @ 2010 03 26, 13:00)
nu kas tau neaisku dabar
klausk manes as tau viska papasakosiu