Dziugu, kad visos taip graziai atsiliepiat... bet as ne uz ka negimdyciau cia...
QUOTE(Dovilytia @ 2009 11 24, 16:02)
Dziugu, kad visos taip graziai atsiliepiat... bet as ne uz ka negimdyciau cia...
ir kodel?
Jau anksciau, pries gerus metelius buvau parasiusi savo istorija... nesinori prisiminti ir gadintis nuotaikos...
na gaivinam tema ar yra neseniai gimdziusiu mamyciu Raseiniu GN arba besiruosianciu ten gimdyti mums po truputi arteja tas laikas tai but idomu pabendrauti
Labukas
Gimdziau Raseiniu akuserijos skyriure pries 2menesiu,likau patenkinta. Gimdziau pas gydytoja Kiaulekiene, is anksto nesitariau,tiesiog pataikiau kai ji budejo,nes gimdziau nakti. Viskas buvo gerai tik nelabai patiko akusere kuri prieme gimdyma lygtais Peciuliene jos pavarde, tiesiog nemaloni. O siai aplinka visai nieko. Leliuku labai rupinosi.
Gimdziau Raseiniu akuserijos skyriure pries 2menesiu,likau patenkinta. Gimdziau pas gydytoja Kiaulekiene, is anksto nesitariau,tiesiog pataikiau kai ji budejo,nes gimdziau nakti. Viskas buvo gerai tik nelabai patiko akusere kuri prieme gimdyma lygtais Peciuliene jos pavarde, tiesiog nemaloni. O siai aplinka visai nieko. Leliuku labai rupinosi.
QUOTE(kreida @ 2010 01 21, 00:23)
Labukas
tai dar visai sviezus prisiminimai o i kisene davei kam nors ir kiek beja ar buvo kokios paskaiteles nesciosioms ligonineje
Sveikutes. Man gimdymo terminas lygiai po 2savaičių. Nežinau ar gimdyti čia,ar važiuoti i Kauną. Visokios abejonės apninka...per pastarąjį pusmetį 2 tai tikrai,jeigu ne 3 naujagimiai mirė... Kažkaip baugu...
QUOTE(soul... @ 2010 01 24, 17:50)
Sveikutes. Man gimdymo terminas lygiai po 2savaičių. Nežinau ar gimdyti čia,ar važiuoti i Kauną. Visokios abejonės apninka...per pastarąjį pusmetį 2 tai tikrai,jeigu ne 3 naujagimiai mirė... Kažkaip baugu...
labas visosm nestukems ir ne tik
na siuo klausimu ir as isiterpti noreciau cia
kas liecia del tu visokiu nelaimiu,tai nuo to tikrai niekas neapsaugotas,as pasakysiu taip ,jei gerai, tai gerai bus visur,o jei ne tai nei Kaunas,nei Vilnius nepades
O cia pas mus tai tikrai prieziura ir jokiu konvejeriu nera kaip kad Kauno akuserinese klinikose,as pati ten negimdziau,bet seses mano abi ten gimde,tai liko nelabai ir patenkintos.
Na nebent privaciai kur, tai ten nieko nesakau,bet ten ir kainuoja,va drauge sausio 6d gimde Mazylio gimdymo namuose,tai sumokejo 1350lt.
Na nesupykit uz mano issakyta nuomone,nes cia tik mano nuomone na o jus darykite kaip jums mamytems patogiau ir geriau atrodo