Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

QUOTE(murksyte @ 2009 02 26, 10:58)
PRAZIOPSOJAU  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif kazkaip galvojau kad bus siandien  doh.gif  bet vistiek turiu eiti i ta puse aplankyti giminaite  smile.gif  vakar pagimde mergyte tai siandien eisiu lankyti smile.gif

na aisku tada... as buvau pasiskambinus pasiklausti tai sake kad ta paskaitele bus trumpa todel pagalvojau nevaziuot del keliu minuciu, o ir per trumpa laika manau nieko lb daug ir nepapasakojo... ax.gif jei galetum savo susidariuse nuomone ir ispudzius apie skyriu aprasyk forume po apsilankymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 02 26, 19:37)
na aisku tada... as buvau pasiskambinus pasiklausti tai sake kad ta paskaitele bus trumpa todel pagalvojau nevaziuot del keliu minuciu, o ir per trumpa laika manau nieko lb daug ir nepapasakojo... ax.gif  jei galetum savo susidariuse nuomone ir ispudzius apie skyriu aprasyk forume po apsilankymo smile.gif

Vakar buvau tame skyriuje aplankyti giminaites smile.gif nu ka as galiu pasakyti viskas atrodo tvarkingai, sesutes lanko priziuri leliukus kad nieko neatsitiktu. Kai as atejau tai irgi taip nuzvelge biggrin.gif pagalvojo ta ir neuzilgo apsilankys rolleyes.gif pabuvau gana ilgokai taip kad nepasirode taip baisu smile.gif na keletas tokiu seseliu ar akusere yra kur bendravimas nemalonus (cia man taip sake) bet man atrodo tuo momentu bus ne tas svarbiausia nors kai tokiais momentais zmoniskai elgiamasi yra daug lengviau. Va kiek as galiu pasakyti apie si skyriu tikrai nedaug kolkas smile.gif balandzio pabaigoje suzinosiu daugiau o tu dar anksciau biggrin.gif dar ir man galesi papasakoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 02 27, 11:38)
Vakar buvau tame skyriuje aplankyti giminaites smile.gif nu ka as galiu pasakyti viskas atrodo tvarkingai, sesutes lanko priziuri leliukus kad nieko neatsitiktu. Kai as atejau tai irgi taip nuzvelge  biggrin.gif  pagalvojo ta ir neuzilgo apsilankys  rolleyes.gif  pabuvau gana ilgokai taip kad nepasirode taip baisu  smile.gif na keletas tokiu seseliu ar akusere yra kur bendravimas nemalonus (cia man taip sake) bet man atrodo tuo momentu bus ne tas svarbiausia nors kai tokiais momentais zmoniskai elgiamasi yra daug lengviau. Va kiek as galiu pasakyti apie si skyriu tikrai nedaug kolkas  smile.gif balandzio pabaigoje suzinosiu daugiau o tu dar anksciau  biggrin.gif dar ir man galesi papasakoti smile.gif

na aisku tada... ax.gif kaip bus taip, tikiuosi kad ''pataikysiu'' ant geru daktaru blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 02 27, 15:03)
na aisku tada... ax.gif  kaip bus taip, tikiuosi kad ''pataikysiu'' ant geru daktaru blush2.gif

Aisku kad viskas bus gerai blogu minciu net nereikia tureti as tai jau taip darau nes kai pradedi apie viska galvoti negera darosi o tu blogu emociju kuo maziausiai dabar reikia smile.gif istikruju vadovaujuosi tos nuostatos- visos pagimdo ir as pagimdysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 02 27, 15:05)
Aisku kad viskas bus gerai blogu minciu net nereikia tureti  as tai jau taip darau nes kai pradedi apie viska galvoti negera darosi o tu blogu emociju kuo maziausiai dabar reikia  smile.gif istikruju vadovaujuosi tos nuostatos- visos pagimdo ir as pagimdysiu  biggrin.gif

as irgi taip sakau drinks_cheers.gif o ten palatose po dvi? nes as kazkaip noreciau but viena su savo lelium... g.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 02 27, 19:43)
as irgi taip sakau drinks_cheers.gif  o ten palatose po dvi? nes as kazkaip noreciau but viena su savo lelium... g.gif

Taip yra ten palatu po viena va kur lankiau tai ji vienvieteje palatoje gulejo smile.gif as irgi taip noreciau buti viena su lelium smile.gif o kiek ten tu vienvieciu palatu yra tai nezinau
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 02 27, 19:23)
Taip yra ten palatu po viena va kur lankiau tai ji vienvieteje palatoje gulejo smile.gif as irgi taip noreciau buti viena su lelium  smile.gif o kiek ten tu vienvieciu palatu yra tai nezinau

o kazin ar leidzia ten pasirinkt ar i vienviete ar i dviviete... g.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 02 28, 12:33)
o kazin ar leidzia ten pasirinkt ar i vienviete ar i dviviete... g.gif

man atrodo kad leidzia jei buna neuzimtos ir mazai gimdyviu nes jai tai dave pasirinkti kur nori
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 02 28, 12:56)
man atrodo kad leidzia jei buna neuzimtos ir mazai gimdyviu nes jai tai dave pasirinkti kur nori

butu lb gerai...siaip girdejau kad raseiniuose nenuskausmina per gimdyma.. kazin tiesa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 02 28, 15:15)
butu lb gerai...siaip girdejau kad raseiniuose nenuskausmina per gimdyma.. kazin tiesa? g.gif

Nu apie ta nuskausminima visoki dalyku esu girdejusi schmoll.gif nezinau gal raseiniuose ir nedaro kai as apie toki dalyka negalvoju tai nesidomejau. smile.gif o tu noretum su nuskausminamaisiais siaip tai turi gydytojos paklausti del tokio dalyko ji gal geriau zinotu ar raseiniuose daro
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 02 28, 17:41)
Nu apie ta nuskausminima visoki dalyku esu girdejusi  schmoll.gif nezinau gal raseiniuose ir nedaro kai as apie toki dalyka negalvoju tai nesidomejau.  smile.gif o tu noretum su nuskausminamaisiais siaip tai turi gydytojos paklausti del tokio dalyko ji gal geriau zinotu ar raseiniuose daro

na as ir siaip gimdyt zadu be nuskausminimo bet jei jau lb blogai butu ir jausciau kad neistversiu ar tiesiog kentet nebegaleciau tai rinkciaus nuskausminima... ax.gif ziuriu mes cia dviese bendraujam, niekas daugiau neprisijungia... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 02 28, 19:30)
na as ir siaip gimdyt zadu be nuskausminimo bet jei jau lb blogai butu ir jausciau kad neistversiu ar tiesiog kentet nebegaleciau tai rinkciaus nuskausminima... ax.gif  ziuriu mes cia dviese bendraujam, niekas daugiau neprisijungia... 4u.gif

Ta as irgi pastebejau smile.gif mudvi tik kalbames cia biggrin.gif gaila kad tu neturi skaipo su viena is cia irgi dabar per skaipa bendraujam smile.gif
Atsakyti