QUOTE(vaidute23 @ 2009 09 23, 11:13)
Sveikos busimos ir esamos mamytes As nestumo metu lankiausi pas Sauksteliene ir ji man visai patiko.Nestumas buvo lengvas,visus reikalingus tyrimus atlikdavo,atsakydavo i rupimus klausimus.Man to ir tereikejo Bet va atejus jau nustatytam terminui gimdymas taip ir neprasidejo.Gavau siuntima i ligonine.Ten apziurejo Kiauleikiene ir paleido namo.Dar laukiam...Pralaukem keturias dienas ir vistiek nieko Vel pas Kiauleikiene.Po apziuros pasake,kad vaisius labai didelis,kauliukai vaikucio jau sukieteje,galvyte yra skerineje padetyje ir pati tikrai nepagimdysiu.Juolab kad gimdymo kaklelis tiek uzsidares,kad gydytoja sunkiai prakiso pirsta per apziura
Ir va iskart i palata,iskart laselines ir pasiruosimas cezario operacijai.Spejau paskambinti vyrui ir mamai,kad paeme mano jau suruostus daiktus atvaziuotu kuo greiciau.Operacijoj dalyvavo ir Kiauleikiene ir Lukauskiene.Abi nuostabios gydytojos Dziaugiuosi ju atliktu darbu.Kadangi emiau narkoze tik nuo puses,tai viska girdejau ir galejau pamatyti iskart savo mergyte Po operacijos ligoninej prabuvom 5 paras,tai maciau visa personala.Visos sesutes puikios,nei viena nusdiskundimu neturiu.Ir sestadieni bei sekmadieni gydytojas is kauno mane rytais apziurejo,tai net ir juo skustis negaliu.Gimdysiu cia ir kita vaikiuka po 3-4 metu Jei tik dar gyvuos sis gimdymo skyrius
Ir va iskart i palata,iskart laselines ir pasiruosimas cezario operacijai.Spejau paskambinti vyrui ir mamai,kad paeme mano jau suruostus daiktus atvaziuotu kuo greiciau.Operacijoj dalyvavo ir Kiauleikiene ir Lukauskiene.Abi nuostabios gydytojos Dziaugiuosi ju atliktu darbu.Kadangi emiau narkoze tik nuo puses,tai viska girdejau ir galejau pamatyti iskart savo mergyte Po operacijos ligoninej prabuvom 5 paras,tai maciau visa personala.Visos sesutes puikios,nei viena nusdiskundimu neturiu.Ir sestadieni bei sekmadieni gydytojas is kauno mane rytais apziurejo,tai net ir juo skustis negaliu.Gimdysiu cia ir kita vaikiuka po 3-4 metu Jei tik dar gyvuos sis gimdymo skyrius
dziugu,kad tokie geri ir silti prisiminimai, tos grazios jusu seimai ir ypatingos dienos,sveikiname mamyte tikekimes,kad po 3-4 metu,jus galesite cia vel gimdyti ir skyriaus sio niekas neuzdarys...
Papildyta:
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 09 24, 20:21)
lengvo gimdymo matau,terminas arteja link pabaigos