Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

Turesim maza princese thumbup.gif as keliuosi, nes vyras neturi teisiu tai ji nuvezu iki darbo, todel ir keliuosi ryte, na bet jau ne taip ir anksti labai reikia keltis.
Atsakyti
o kaip del uzdarymo?neklausiai? g.gif
Atsakyti
Tiesa pasakius net nepaklausiau, nes daktare siandiena buvo nenuotaikoj tai net nespejau paklausti verysad.gif siaip galvoju jai jau planuotu uzdaryti tai pranestu mums jau, na dar eisiu pas daktare pirmadieni apziurai tai tada bandysiu paklausti unsure.gif
Atsakyti
o kokius paketus naudojot po gimdymo, na be tu kur reikia iskart po gimdymo?
ir kada jau susidejot tase i ligonine? ax.gif
Atsakyti
yra tokios vienkartines kelnaites vaistinej,labai gerai kartu nauditi su tena paketais,as jau pavyzdziui naudojau biggrin.gif o tase mano buvo sukrauta jau pries menesi ir visa laik buvo masinos bagazinej lotuliukas.gif
Atsakyti
na ir as jau susikroviau tase biggrin.gif o paketus man vaistinej dave pav lyg abri-san, 5 vnt.dideliu ir 5vnt mazesniu jau, nu sake, kad dabar pagrinde tokius perka, o tolimesnem dienom nusipirkau paprastus paketus, bet jau ir neplonus su daugiau lasiuku, nes neisivaizduoju kiek bus tu isskyru 4u.gif
Papildyta:
o kokius mazdaug rubus dejotes sau, ar treningus, ar pizama kokia? galvoju ka daryti ar detis savo chalata g.gif nors isidejau dabar pizamines kelnias ir sakiau dar isidesiu maikute ir dzemperiuka sviesu turiu, kad man nereiktu kokiu naktiniu, kad su savo rubais neuzimciau daug vietos tasej be reikalo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 09 10, 17:48)
na ir as jau susikroviau tase biggrin.gif o paketus man vaistinej dave pav lyg abri-san, 5 vnt.dideliu ir 5vnt mazesniu jau, nu sake, kad dabar pagrinde tokius perka, o tolimesnem dienom nusipirkau paprastus paketus, bet jau ir neplonus su daugiau lasiuku, nes neisivaizduoju kiek bus tu isskyru 4u.gif
Papildyta:
o kokius mazdaug rubus dejotes sau, ar treningus, ar pizama kokia? galvoju ka daryti ar detis savo chalata g.gif nors isidejau dabar pizamines kelnias ir sakiau dar isidesiu maikute ir dzemperiuka sviesu turiu, kad man nereiktu kokiu naktiniu, kad su savo rubais neuzimciau daug vietos tasej be reikalo. ax.gif

kaip ir gabytesmamytee rase as irgi buvau nusipirkusi tokius spec triusikiukus jie aptempia ir labai patogus,paketus tai lyg tokius pat pirkau kaip kad ir tu parasei rolleyes.gif
kadangi as gimdziau birzeli tai isidejau tik savo chalata,tapkes ir du ranksluoscius,poto kaip nuvykau i ligonine siule ir chalata duoti,bet kadangi savo turejau tai ir neemiau,o naktinukus tau duos labai seksovus hihihi.gif jokiu pizamu nereikia schmoll.gif naktinukai su didele iskirpte priekyje kad maziuli butu patogu maitinti mirksiukas.gif po gimdymo kaip busi visa suprakaitavusi tik nulipus nuo stalo perrengs svariais naktinukais (bent man taip buvo) o jei kita diena eisi po dusu maudytis vel sesuciu paprasyk kad duotu svarius mirksiukas.gif treningu tai tikrai nereikia g.gif na bent man nereikejo,visa laika prabuni palatoj arba lovoj guli su lelium wub.gif bent man tai kazkaip tos nepilnos 3 dienos ligoninej prabego labai greitai wub.gif rolleyes.gif
o kaip reiks grysti namo paprasciausiai pries isvaziuojant parodyk vyrui katruos drabuzius tau atvestu ir viskas,nes as kaip nuvazevau tai man liepe tuos drabuzius atiduoti vyrui su katrais atvazevau,bet as neatidaviau o spintelej laikiau,tai tik atvaziuojant jis man megztini atveze,nes oras ne is siltuju ta diena buvo ir reikejo papulius saugot kad vejas neperpustu unsure.gif
Atsakyti
na jai taip duoda naktinius tai tada ir as ju nesivesiu jokiu, nes tikrai nesinori savo terlioti kazkaip. ax.gif
Papildyta:
o jus skaiciuodavot judesiukus ir ar kiekviena diena reikia?as skaiciuoju kiekviena diena, nes nepamenu kaip ten man pasake tada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 09 11, 14:55)
na jai taip duoda naktinius tai tada ir as ju nesivesiu jokiu, nes tikrai nesinori savo terlioti kazkaip. ax.gif
Papildyta:
o jus skaiciuodavot judesiukus ir ar kiekviena diena reikia?as skaiciuoju kiekviena diena, nes nepamenu kaip ten man pasake tada blush2.gif

as pamenu man net lapa dave,turejau skaiciuot ir rasyt judesiukus i ta lapa,kita karta dedavau is akies kita karta palei judesius uzpildydavau ta lapa tos dienos,bet seip visada sekdavau judesius,ir jei jau man atrodydavo kad per ilgai jo nejauciau tai pilvuka pakusindavau,pakutendavau ir visada sulaukdavau spyrio kur i sonkaulius wub.gif rolleyes.gif

mes turim savo raseiniu namucius mirksiukas.gif jei nori uzsuk,visos mielai tau papasakosim kas tave domina mirksiukas.gif

va mes randames cia
Atsakyti
dekui uz kvietima mirksiukas.gif butinai apsilankysiu, bet ispradziu viska paskaitinesiu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos mamytes biggrin.gif As nestumo metu lankiausi pas Sauksteliene ir ji man visai patiko.Nestumas buvo lengvas,visus reikalingus tyrimus atlikdavo,atsakydavo i rupimus klausimus.Man to ir tereikejo blush2.gif Bet va atejus jau nustatytam terminui gimdymas taip ir neprasidejo.Gavau siuntima i ligonine.Ten apziurejo Kiauleikiene ir paleido namo.Dar laukiam...Pralaukem keturias dienas ir vistiek nieko g.gif Vel pas Kiauleikiene.Po apziuros pasake,kad vaisius labai didelis,kauliukai vaikucio jau sukieteje,galvyte yra skerineje padetyje ir pati tikrai nepagimdysiu.Juolab kad gimdymo kaklelis tiek uzsidares,kad gydytoja sunkiai prakiso pirsta per apziura blush2.gif
Ir va iskart i palata,iskart laselines ir pasiruosimas cezario operacijai.Spejau paskambinti vyrui ir mamai,kad paeme mano jau suruostus daiktus atvaziuotu kuo greiciau.Operacijoj dalyvavo ir Kiauleikiene ir Lukauskiene.Abi nuostabios gydytojos thumbup.gif biggrin.gif Dziaugiuosi ju atliktu darbu.Kadangi emiau narkoze tik nuo puses,tai viska girdejau ir galejau pamatyti iskart savo mergyte mirksiukas.gif Po operacijos ligoninej prabuvom 5 paras,tai maciau visa personala.Visos sesutes puikios,nei viena nusdiskundimu neturiu.Ir sestadieni bei sekmadieni gydytojas is kauno mane rytais apziurejo,tai net ir juo skustis negaliu.Gimdysiu cia ir kita vaikiuka po 3-4 metu 4u.gif ax.gif thumbup.gif Jei tik dar gyvuos sis gimdymo skyrius rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai smagu, kad viskas gerai baigesi thumbup.gif as is pat pradziu siaip buvau nusiteikusi vaziuoti i kauna gimdyti, bet persigalvojau, kazkaip savame mieste geriau jauciuosi tikrai nei svetimam mieste smile.gif ir gydytojos cia tikrai nera prastos g.gif tik va, kad tu musu gimdymo namuku neuzdarytu, nes kai as buvau specialiai pas ju nuvykusi paklausti tai sake iki nauju metu tikrai dar dirbs, o po nauju jau neaisku kaip bus verysad.gif
Atsakyti