Laukiu ir as jau kad greiciau mazylis ar mazyle gimtu ir tetukas labai laukia, nes tai pirmasis musu leliukas bus
smagu,kad temuke vis papildo naujos mamytes,vis uzsuku pasisveciuoti pas jus,laukiancioms ir gimdysiancioms sekmes ir lengvo gimdymo,auginancioms sveikatytes,tikimes,kad neuzdarys musu gimdymo namu ir cia po keliu desimtmeciu dar gales gimdyti ir musu dukros,ir marcios
As tai visai nesenai tik radau, kad cia yra ir apie raseiniu gimdymo namus smagu paskaityti, tik gaila, kad jau niekas nieko naujo nepapasakoja ir butu idomu daugiau nuomoniu paskaityti ir apie kitas daktares
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 09 06, 12:03)
As tai visai nesenai tik radau, kad cia yra ir apie raseiniu gimdymo namus smagu paskaityti, tik gaila, kad jau niekas nieko naujo nepapasakoja ir butu idomu daugiau nuomoniu paskaityti ir apie kitas daktares
o tu tiesiog,gal nemoki paklausti nes siaip,kol as laukiausiau,as klausdavau ir va ginitaa klausdavo,taip su ja irsusipazinom beje tai ir tu klausk,kas domina
QUOTE(Gabytes mamytee @ 2009 09 06, 13:33)
o tu tiesiog,gal nemoki paklausti nes siaip,kol as laukiausiau,as klausdavau ir va ginitaa klausdavo,taip su ja irsusipazinom beje tai ir tu klausk,kas domina
ar del gimdymo taretes su kuria daktare? nes man sako, kad nerizikuoti ir tartis su kuria nors is daktariu man labai miela atrodo akusere simaitiene, kokia nuomone apie ja?
ir dar man vienas klausimas kyla vis, ar jusdavai saremius tuos netikruosius?
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 09 06, 21:07)
ar del gimdymo taretes su kuria daktare? nes man sako, kad nerizikuoti ir tartis su kuria nors is daktariu man labai miela atrodo akusere simaitiene, kokia nuomone apie ja?
na as siaip esu dekinga ir lenkiuosi akuseriai urbonavicienei,nes ji geriausia,ne vien mano nuomone na o del tarimosi nesitariau su nieko,kaip isejo taip ir gavosi,saremiu nejutau jokiu,leido skatinamuosius,o tada jau jutau viska
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 09 06, 20:07)
as tariausi su gyd.Kiauleikiene del saremiu netikru (jie, berods,vadinasi paruosiamieji),tai tikrai taip,jusdavau ir vis galvodavau...JAU...PRASIDEDA...bet taip ir neprasidejus praeidavo kol viena grazia diena prasideda tikrieji...tada tikrai supranti,kad neuzilgo gimdysi...
o tu antro vaikelio laukiesi?
o koks tos Simaitienes vardas?
visos akuseres neblogos su kuriomis teko susidurti,isskyrus viena - Peciuliene... o geriausia turbut Elyte Urbonaviciene
QUOTE(Gabytes mamytee @ 2009 09 06, 20:57)
na as siaip esu dekinga ir lenkiuosi akuseriai urbonavicienei,nes ji geriausia,ne vien mano nuomone na o del tarimosi nesitariau su nieko,kaip isejo taip ir gavosi,saremiu nejutau jokiu,leido skatinamuosius,o tada jau jutau viska
prie Elytes negimdziau,bet kiek teko girdeti,tai tik vien graziausius ir geriausius atsiliepimus,kad ji nereali akusere,norejau paskutini gimdyma jos,bet tuo metu ji atostogavo...
QUOTE(Eglike3 @ 2009 09 07, 10:38)
as tariausi su gyd.Kiauleikiene del saremiu netikru (jie, berods,vadinasi paruosiamieji),tai tikrai taip,jusdavau ir vis galvodavau...JAU...PRASIDEDA...bet taip ir neprasidejus praeidavo kol viena grazia diena prasideda tikrieji...tada tikrai supranti,kad neuzilgo gimdysi...
visos akuseres neblogos su kuriomis teko susidurti,isskyrus viena - Peciuliene... o geriausia turbut Elyte Urbonaviciene
prie Elytes negimdziau,bet kiek teko girdeti,tai tik vien graziausius ir geriausius atsiliepimus,kad ji nereali akusere,norejau paskutini gimdyma jos,bet tuo metu ji atostogavo...
Ne, as laukiuosi pirmojo vaikelio, todel man dar daug kas nauja ir nepatirta yra O simaitienes vardas Irmina. Apie gyd.urbonaviciene ir as esu girdejusi tikrai neblogu atsiliepimu. Siaip baimes nejauciu del gimdymo, galvoju kad tik leliukui butu visakas gerai. O ten ta epidura gali bet kada padaryti, na jai jos neprasai, bet prireikia?
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 09 06, 20:07)
as apsoliuciai su nieko esitariau kaip nubego vandenukai taip ir vazevom i ligonine
nei gydytoja nei akusere nesiskundziu,tiek per saremius tiek gimus maziukui
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 09 07, 11:16)
O ten ta epidura gali bet kada padaryti, na jai jos neprasai, bet prireikia?
kazin ar cia pas mus ta epidura daro? kazkaip esu girdejusi kad nedaro na bet tiksliai nezinau,klausk gydytojos bus tiksliau
kazkur girdejau,kad daro, bet as kazkodel nusiteikusi be ju, nors neaisku kaip bus, gal per daug as cia drasiai
siandiena einu daryti echoskopijos tai suzinosiu jau daugiau apie leliuka
paklausinesiu ir apie ta gimdymo namu uzdaryma ir kas dar neaisku.
dabar jau antra naktis pradejau nemiegoti, tiesiog prasibundu ir guliu, o kai jau reikia keltis tai miego noriu kaip nezinau kas, ar ir jums taip buvo paskutinem savaitem?
siandiena einu daryti echoskopijos tai suzinosiu jau daugiau apie leliuka
paklausinesiu ir apie ta gimdymo namu uzdaryma ir kas dar neaisku.
dabar jau antra naktis pradejau nemiegoti, tiesiog prasibundu ir guliu, o kai jau reikia keltis tai miego noriu kaip nezinau kas, ar ir jums taip buvo paskutinem savaitem?
na jau maciau maza stebukliuka manyje auganty daktare sake, kad net anksciau jau galiu pasigimdyti nei nustatyta tiek dziaugsmo manyje dabar
na tai sveikinu isisvaizduoju kaip dziaugiesi
o nepasake ka turesit?o tai jus ne dekrete dar? kodel jums reikia keltis?
o nepasake ka turesit?o tai jus ne dekrete dar? kodel jums reikia keltis?