as taip pat pirmaji gimdziau pas gyditoja kiauleikiene ir esu labai patenkinta mums liko kelios dieneles,tai tikiuos,kad ir si karta pas ja pataikysiu nors apie akusere elyte taip pat labai geros nuomones esu,bet kazkaip kai lankaisi pas daktare,tai jau vien moraliskai norisi,kad ji butu per gimdyma na matysim kaip cia dar bus
Sveikutes.As liepos 17 gimdžiau Raseiniuose.Visą laiką lankiausi pas gydytoją Šaukštelienę.Puiki gyditoja.Visada turėdavo laiko atsakyti į rūpimus klausimus, visada labai maloni.Viską paaiškindavovo. O gimdžiau pas gydytoją Lukauskienę.Nebuvau su niekuo tarusis.Bet prieziūra buvo puiki.Kadangi gimdyt atvykau jau per naktį išsikankinusi (neskubėjau kol sarėmiai labai nesustiprėjo), o gimda dar buvo pakankamai neatsivėrusi, tai pasiūlė vaistų, kad sąrėmiai būtų efektyvesni ir ilgai nereiktųkankintis.Jie paspartino sąrėmius ir be dideėio vargo pagimdziau.Didijį darbą atliko akušerė Urbonavičienė.Stebiuosi žmogaus kantrumu ir supratingumu, esu jai labai dėkinga.Prieziūra buvo puiki.Galėjau net palatą rinktis.Visos akušerės, gydytojos ir sesutės priziūrincios vaikus labai dėmesingos.
O padėkojau po gimgymo.Žodžiu esu labai patenkinta ir niekur kitur nevažiuočiau gimdyt.
Apie uždarymą sakė kalbos kuriam laikui nurimusios.Tad yra vilties kad neuždarys.
Tiesa, dar kam įdomu.Jei norit epidurinio, reikia tartis su anestezoologais.Jie visi jį daro ir priemonės yra. Nors man nereikėjo, bet buvau pasidomėjus dėl viso pikto.
Tai sekmės būsimoms mamytėms ir nieko nebijokit, jei bus nors mažiausia rizika, vistiek gydytojai pasirūpins, arba tiesiog tiesiai į Kauną išsiūs, nes tikrai į savo darbą jie čia ziūri atsakingai ir pinigai tam įtakos neturi.Bent jau man taip pasitodė.
O padėkojau po gimgymo.Žodžiu esu labai patenkinta ir niekur kitur nevažiuočiau gimdyt.
Apie uždarymą sakė kalbos kuriam laikui nurimusios.Tad yra vilties kad neuždarys.
Tiesa, dar kam įdomu.Jei norit epidurinio, reikia tartis su anestezoologais.Jie visi jį daro ir priemonės yra. Nors man nereikėjo, bet buvau pasidomėjus dėl viso pikto.
Tai sekmės būsimoms mamytėms ir nieko nebijokit, jei bus nors mažiausia rizika, vistiek gydytojai pasirūpins, arba tiesiog tiesiai į Kauną išsiūs, nes tikrai į savo darbą jie čia ziūri atsakingai ir pinigai tam įtakos neturi.Bent jau man taip pasitodė.
QUOTE(rririle @ 2009 08 03, 11:27)
Sveikutes.As liepos 17 gimdžiau Raseiniuose.Visą laiką lankiausi pas gydytoją Šaukštelienę.Puiki gyditoja.Visada turėdavo laiko atsakyti į rūpimus klausimus, visada labai maloni.Viską paaiškindavovo. O gimdžiau pas gydytoją Lukauskienę.Nebuvau su niekuo tarusis.Bet prieziūra buvo puiki.Kadangi gimdyt atvykau jau per naktį išsikankinusi (neskubėjau kol sarėmiai labai nesustiprėjo), o gimda dar buvo pakankamai neatsivėrusi, tai pasiūlė vaistų, kad sąrėmiai būtų efektyvesni ir ilgai nereiktųkankintis.Jie paspartino sąrėmius ir be dideėio vargo pagimdziau.Didijį darbą atliko akušerė Urbonavičienė.Stebiuosi žmogaus kantrumu ir supratingumu, esu jai labai dėkinga.Prieziūra buvo puiki.Galėjau net palatą rinktis.Visos akušerės, gydytojos ir sesutės priziūrincios vaikus labai dėmesingos.
labukas, noriu pritarti geriems zodziams apie elyte urbonavičiene. tokiu zmoniu yra vienetai...
QUOTE(ramuniuxxxx @ 2009 08 05, 10:56)
labukas, noriu pritarti geriems zodziams apie elyte urbonavičiene. tokiu zmoniu yra vienetai...
Sveikutes visos busimos ir jau esamos mamytes As taip pat geros nuomones apie raseiniu gimdymo namus ir apie Urbonaviciene nes teko prie jos gimdyti, prieziura tikrai puiki
labas rytas,busimos ir esamos raseiniu gimdyves na ir as prisidedu prie raseiniu gimdymo skyriaus pagyru antra karta tektu gimdyti tikrai rinkciausi raseiniu ligonine tiesiog jauciausi kaip privacioje ligonineje,viskas,kaip ant lekstutes pateikta rinkausi palata,kokia norejau ir pan....na o akusere E.Urbonaviciene yra moteris is didziosios raides,nuostabi svelni,nuosirdi,maloni ir pan....mano dukrai antra gimimo nakti pute pilvuka ir as buciau buvus antra para be miego su vyru,taciau atejo E.Urbonaviciene ir issiveze mano Gabyte su savim,kad tevai galetu pamiegoti,dekinga jai nuosirdziai ir gyd.Kiauleikiene nuostabi moteris,demesinga ir kruosti,as jai taip pat begalo dekinga uz kantrybe,per gimdyma tik jos abi zino,kaip man buvo sunku tverti visa skausma
QUOTE(vaidute23 @ 2009 07 27, 15:09)
Sveikos esamos ir busimos mamytes Man iki gimdymo termino liko 13 dienu.Kadangi pati esu is raseiniu,tai ir gimdyti ruosiuosi cia Visa mano nestuma priziurejo gydytoja Sauksteliene,pirma kart kai ja pamaciau pasirode tokia griezta,bet truputi pabendravus isvydau labai nuostabia ir malonia moteri Aciu jai uz prieziura.Nestumas buvo lengvas,be jokiu komplikaciju.Dabar baisiausia del gimdymo.Su niekuo is anksto nesitariau del priemimo Kai vaziuosim gimdyti tada ir pamatysim kas priims mano kudiki.Buvau ginekologijos skyriuj,maciau palatas,tvarkingos,atnaujintos.Ir Kiauleikiene truputi zinau,teko mamai su ja susidurti del gimdos kaklelio Bet va kazkas neramina mane ir viskas.Ar diena visada gimdyma ten priima Kiauleikiene?Kas nakti priima gimdymus?Savaitgaliais tai supratau kad Kauno daktarai.Mano terminas kaip tik sekmadieni
As lankiausi pas gydytoja Marcinkiene ir man pas ja labiau patiko negu pas Sauksteliene bet cia tikriausiai kiekvienam vis kitaip yra...
Tai,ka sveikiname,Vaida23 su dukrytes atejimu i si pasauli,pagaliau sulaukei,Vaidute savo stebuklo
Sveikos, esu taip pat raseiniete ir ruosiuosi cia gimdyti. Na jau nebedaug liko laukti. Man gimdyti spalio 22d.o kuria istiesu pasibels tai neaisku. Per nestuma lankausi pas Sauksteliene, bet man ji patinka, visai maloni daktare, man patinka ir akusere dirbanti su ja poliklinikoj Simaitiene, labai maloni. Gal yra kas ir gimdys spalio menesi?
Tai kaip cia bus del to uzdarymo gimdymo skyriaus? Tikrai nenoriu kazkur kitur vaziuoti toliau gimdyti, nors ir planavau anksciau, bet persigalvojau, nes ir cia galima gimdyti tikrai Nu eisiu pas daktare Sauksteliene antradieni echoskopo tyrimui tai paklausiu jos kaip cia kas bus tada.
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 09 03, 17:38)
Tai kaip cia bus del to uzdarymo gimdymo skyriaus? Tikrai nenoriu kazkur kitur vaziuoti toliau gimdyti, nors ir planavau anksciau, bet persigalvojau, nes ir cia galima gimdyti tikrai Nu eisiu pas daktare Sauksteliene antradieni echoskopo tyrimui tai paklausiu jos kaip cia kas bus tada.
siandien kalbejau su sesute is to skyriaus tai sake dar neuzdaro,nes uzdare jurbarke,bet kad tikrai neuzdarys nera aisku
QUOTE(ginitaa @ 2009 09 03, 19:20)
siandien kalbejau su sesute is to skyriaus tai sake dar neuzdaro,nes uzdare jurbarke,bet kad tikrai neuzdarys nera aisku
Nu tikiuosi,kad spesiu pasigimdyti raseiniuose, nes tikrai nenoreciau vaziuoti i koki kauna. Yra tu cia raseiniuose tikrai nemazai, kiek as dabar pastebiu, seniau tikrai tiek nemaciau
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 09 04, 10:12)
Nu tikiuosi,kad spesiu pasigimdyti raseiniuose, nes tikrai nenoreciau vaziuoti i koki kauna. Yra tu cia raseiniuose tikrai nemazai, kiek as dabar pastebiu, seniau tikrai tiek nemaciau
tai jau ir as tik pilvotas arba su vezimukais matau