Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

QUOTE(murksyte @ 2009 06 30, 13:40)
Labukas  smile.gif  mes laikomes puikiai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif jau neuzilgo sueis du menesiukai na biski kankina pilvuko skausmai bet jau taip tikriausiai daugumai leliuku yra  schmoll.gif As irgi cia apsilankau retai kazkaip nera laiko  g.gif  anksciau kai buvom visos  nestuke.gif  kazkaip labiau cia apsilankydavom na o dabar kai musu angeliukais reikia rupintis nera kada o ir oras grazus nera noro sedeti prie kompo  smile.gif o kaip tavi pupa laikosi?  smile.gif

neblogai...nebegaliu pati maitinti tai lb sielvartas griauzia mane verysad.gif o siaip viskas normaliai
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 06 30, 18:16)
neblogai...nebegaliu pati maitinti tai lb sielvartas griauzia mane verysad.gif  o siaip viskas normaliai

Tai kodel dabar taip nutiko kad negali maitinti is krutines? nes as kiek pamenu pas tave normaliai su situom dalyku buvo g.gif Tai as irgi labai pergyvenau kad negalejau pilnai maitinti is savo krutines eina sau kaip pergyvenau karta net blioviau del to 4u.gif blush2.gif nu bet ka padarysi yra kaip yra svarbiausia kad lelka sveika
Atsakyti
vajei,kaip cia liudna verysad.gif ar jau nestukiu raseiniuose nebeliko rolleyes.gif ngali buti schmoll.gif seniai ir as cia buvau apsilankiusi jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabytes mamyte @ 2009 07 23, 19:59)
vajei,kaip cia liudna verysad.gif ar jau nestukiu raseiniuose nebeliko rolleyes.gif ngali buti schmoll.gif seniai ir as cia buvau apsilankiusi jau blush2.gif

Tikrai kad liudna ax.gif nestukiu yra be abejo tik niekas cia neapsilanko gal todel kad vasara smile.gif
Atsakyti
sveikutes visos busimos ir esamos mamytes 4u.gif as cia dar naujoke ax.gif kazkaip vis paskaitinedavau,bet rasyti nesirysdavau blush2.gif ko gero tikrai mazai cia jusu liko todel,kad visos su mazylais arba "pilvukais" stengiasi kuo daugiau vasarele pasimegaut rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgabulotiene @ 2009 07 25, 18:53)
sveikutes visos busimos ir esamos mamytes  4u.gif  as cia dar naujoke  ax.gif  kazkaip vis paskaitinedavau,bet rasyti nesirysdavau  blush2.gif  ko gero tikrai mazai cia jusu liko todel,kad visos su mazylais arba "pilvukais" stengiasi kuo daugiau vasarele pasimegaut  rolleyes.gif

gali buti,o dar kai nuo rugsejo 1d uzsidaro tas skyrius tai visai temele numirs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 07 25, 20:52)
gali buti,o dar kai nuo rugsejo 1d uzsidaro tas skyrius tai visai temele numirs  verysad.gif

As irgi taip girdejau kad uzsidarys nuo rugsejo 1 bet vel eina kalbos kad tipo neuzdarys taip drauge sake smile.gif nu matysim kaip cia bus siaip jai butu geriau kad neuzdarytu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes 4u.gif Man iki gimdymo termino liko 13 dienu.Kadangi pati esu is raseiniu,tai ir gimdyti ruosiuosi cia biggrin.gif Visa mano nestuma priziurejo gydytoja Sauksteliene,pirma kart kai ja pamaciau pasirode tokia griezta,bet truputi pabendravus isvydau labai nuostabia ir malonia moteri thumbup.gif Aciu jai uz prieziura.Nestumas buvo lengvas,be jokiu komplikaciju.Dabar baisiausia del gimdymo.Su niekuo is anksto nesitariau del priemimo g.gif Kai vaziuosim gimdyti tada ir pamatysim kas priims mano kudiki.Buvau ginekologijos skyriuj,maciau palatas,tvarkingos,atnaujintos.Ir Kiauleikiene truputi zinau,teko mamai su ja susidurti del gimdos kaklelio doh.gif Bet va kazkas neramina mane ir viskas.Ar diena visada gimdyma ten priima Kiauleikiene?Kas nakti priima gimdymus?Savaitgaliais tai supratau kad Kauno daktarai.Mano terminas kaip tik sekmadieni doh.gif
Atsakyti
na ka galeciau pasakyti,as gimdziau raseiniuose ir tai buvo antradienio rytas,todel prieme kiauliekiene,ja labai patenkinta,taciau didziausia svarba atlieka akusere,o ne gydytoja,jos pasitaiko,kaikuriom,kad ir nera,akusere mano buvo urbonaviciene,taip pat ja labai dziaugiuosi,o siaip kaip gydytoja sauksteliene ir kaip zmogu labai gerai zinau,todel as turiu savo nuomone apie ja... mirksiukas.gif o kiauleikiene dirba ne kiekviena diena,kaip is puola budejimai,ji gali ir nakti buti thumbup.gif linkiu nieko nebijoti,juk ne pirmas vaikelis mirksiukas.gif ir beje man patiko raseiniu gimdymo skyrius cia gimdyciau ir antra kart thumbup.gif jei ruoi dar kokie klausimai klausimai,mano skyoe seimynap....jei reikia ir cia gali rasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabytes mamyte @ 2009 07 27, 15:47)
na ka galeciau pasakyti,as gimdziau raseiniuose ir tai buvo antradienio rytas,todel prieme kiauliekiene,ja labai patenkinta,taciau didziausia svarba atlieka akusere,o ne gydytoja,jos pasitaiko,kaikuriom,kad ir nera,akusere mano buvo urbonaviciene,taip pat ja labai dziaugiuosi,o siaip kaip gydytoja sauksteliene ir kaip zmogu labai gerai zinau,todel as turiu savo nuomone apie ja... mirksiukas.gif o kiauleikiene dirba ne kiekviena diena,kaip is puola budejimai,ji gali ir nakti buti thumbup.gif linkiu nieko nebijoti,juk ne pirmas vaikelis mirksiukas.gif ir beje man patiko raseiniu gimdymo skyrius cia gimdyciau ir antra kart thumbup.gif jei ruoi dar kokie klausimai klausimai,mano skyoe seimynap....jei reikia ir cia gali rasyti mirksiukas.gif

Tai vat kad pirmas vaikelis.Data 2009,08,09 blush2.gif Mergyte nesioju nestuke.gif Jei ne paslaptis tai kokia tavo nuomone apie sauksteliene kaip apie daktare?Kai jokiu komplikaciju nera ir nestumas tikkrai lengvas,manau bet kuri daktare man butu tikusi,bet va kai kas nors nutinka ir deramai buna nepasirupinta tada prasideda pykciai ir nepasitenkinimas gydytojais g.gif Kaip jus atsilyginot uz gerai atlikta darba?Pries ar po gimdymo?Pinigais ar vaisem ir gelem? ax.gif
Atsakyti
klausyk,mano skype visada ijungtas ir parasyk man i ji,nes mamose ne visada sedziu tuomet as tau galesiu visa smulkei pasakoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabytes mamyte @ 2009 07 27, 21:17)
klausyk,mano skype visada ijungtas ir parasyk man i ji,nes mamose ne visada sedziu tuomet as tau galesiu visa smulkei pasakoti blush2.gif

Okis,susirasysim per skype.Pasidalinkit ir kitos mamkos savo patirtimi.Cia kiek skaiciau tai tik kiauleikiene minima.Negi daugiau niekas nepriima gimdymu??? g.gif
Atsakyti