sveikutes
celee,plaukus tikrai galima dazyti as saviski maitinau iki 2m ir 4men ir plaukus daziau ne viena syki
murksyte dar vis cia,o ne ligonineje laukiam, mes leliuku laukiam!!!
QUOTE(ingrica @ 2009 05 04, 16:14)
sveikutes
celee,plaukus tikrai galima dazyti as saviski maitinau iki 2m ir 4men ir plaukus daziau ne viena syki
As dar neligonineje gerokai perskaiciavau o po ekoskopijos niekas man tiksliai nepasake bet jau greitai nedaug liko laukti gal net savaitgali bus leliukai
QUOTE(murksyte @ 2009 05 04, 20:50)
As dar neligonineje gerokai perskaiciavau o po ekoskopijos niekas man tiksliai nepasake bet jau greitai nedaug liko laukti gal net savaitgali bus leliukai
LABAS RYTAS
Nekantrei laukiam mes tu leliuku
QUOTE(murksyte @ 2009 05 04, 20:50)
nesupratau, tai vistiek daktare turejo pasakyt numatoma gimdymo data...
QUOTE(celee @ 2009 05 06, 16:54)
nesupratau, tai vistiek daktare turejo pasakyt numatoma gimdymo data...
ne tik pasakyti, bet ir į kortelę įrašyti
ko gero jau išvykus gandrai užsakymą pargabeno išsipinam kasas ir kantriai laukiam įspūdžių
labas vakaras visoms busimoms ir esamoms mamytems
žiuriu čia labaiiii jau tylu
gal yra kokiu naujienu apie murksyte?
kaip celee auga tavo mažoji?
žiuriu čia labaiiii jau tylu
gal yra kokiu naujienu apie murksyte?
kaip celee auga tavo mažoji?
per skype pakalbinau murksytes vyra,tai geguzes 6d gime mergyte,o daugiau suzinosiu veliau,nes dabar ji maitina maziuke
QUOTE(ginitaa @ 2009 05 11, 20:40)
per skype pakalbinau murksytes vyra,tai geguzes 6d gime mergyte,o daugiau suzinosiu veliau,nes dabar ji maitina maziuke
tu ginitaa kaip visada nesi tik geras naujienas
Papildyta:
SVEIKINU NAUJEI ISKEPTA MAMYTE IR JOS MAZAJA DUKRYTE!!!
QUOTE(ingrica @ 2009 05 12, 16:43)
tu ginitaa kaip visada nesi tik geras naujienas
Papildyta:
Papildyta:
Sveikutes Visoms aciu uz sveikinimus Na stai pagaliau ir as Is ligonines gryzau pirmadieni teko paguleti ilgiau nes dare cezrio pjuvi. Na pirmiausia galvojau kad teks paciai pagimdyti todel saremius prakentejau apie 13val su skatinamaisiais Bet jau paskui buvo neimanoma ir kartu rizikinga nes ilgai isbuta be vandenu todel ir nusprende daryti cezari. O siaip kas liecia ten esanti personala tikrai saunus su visom teko pabendrauti per tas dienas Na o mergyte mano sveika nors ir gime maza 2.971 51 ugis Taciau tik kazkaip nelabai sekasi su maitinimu tenka ir su misineliais gal paskui viskas susitvarkys tikiuosi Dabar jau ir skaudeti pilvuka pradeda tai biski pasikankinam va taip ir gyvanam, augam
Šaunu Murksyte, kad viskas gerai baigėsi svarbiausia sveika graži mergytė dėl skatinamųjų ir tokio ilgo sąrėmiavimo
sveikinu visus ka tik gimusius leliukus.
Saunu, kad pasitikite Raseiniu ligonine ir jos ginekologais. As pasigimdziau pries kelias savaites, bet ....Kaune. Is pradziu atvaziavau i Raseiniu ligonine, bet kadangi truputi per anksti, tai pediatres atsisake priimti "neisnesiota" kudiki. toks ten ir neisnesiotas - 3 savaitem anksciau, be to gime 3 kg, 51 ugio. Kauniskis daktaras susinervino, pasake vaiku skyriui, kad tikrai tuoj uzdarys si gimdymo skyriu, jei ju toks poziuris i darba. Ir kadangi dar nebuvo gimdymo veikla man prasidejus, parekomendavo vaziuoti i Kauna. Ir nuvaziavom i 2 klinikine ligonine, visiskai nesigailiu, nes ten tai tikrai kompetentingai priziuri tiek mama, tiek naujagimi.
Labai bijojau Cezario, vien jau todel bijojau gimdyt Raseiniuose, bet ir neprireike. Kazkodel nepasitikiu raseiniskem ginekologem, bet nors ir pataikiau ant kauniskio, vis tiek teko i Kauna vaziuot
Mano nuomone tokia - jei viskas gerai, galima ir namie pasigimdyt, bet jei tik kokia komplikacija, norisi saugumo, greitu sprendimu is gydytoju ir profesionalumo. Drauges vaikutis gime su infekcija, tai jos net nesugebejo temperaturos jam pamatuoti, kauniskes gydytojos, atvaziavusios su reanimobiliu, bare jas, kad nieko nedare.
Tiesa, Kaune jokiu kysiu nedalinau, bet prieziura nesiskundziau. Gulejau palatoje viena, ir net vyras galejo guleti salia kitoje lovoje, gaila, kad jo nebuvo
Aisku, kai salia artimieji, patogiau, bet kada gali kazka atnesti is namu, o man Kaune kai kazko prisireikdavo, teko apseiti.
Saunu, kad pasitikite Raseiniu ligonine ir jos ginekologais. As pasigimdziau pries kelias savaites, bet ....Kaune. Is pradziu atvaziavau i Raseiniu ligonine, bet kadangi truputi per anksti, tai pediatres atsisake priimti "neisnesiota" kudiki. toks ten ir neisnesiotas - 3 savaitem anksciau, be to gime 3 kg, 51 ugio. Kauniskis daktaras susinervino, pasake vaiku skyriui, kad tikrai tuoj uzdarys si gimdymo skyriu, jei ju toks poziuris i darba. Ir kadangi dar nebuvo gimdymo veikla man prasidejus, parekomendavo vaziuoti i Kauna. Ir nuvaziavom i 2 klinikine ligonine, visiskai nesigailiu, nes ten tai tikrai kompetentingai priziuri tiek mama, tiek naujagimi.
Labai bijojau Cezario, vien jau todel bijojau gimdyt Raseiniuose, bet ir neprireike. Kazkodel nepasitikiu raseiniskem ginekologem, bet nors ir pataikiau ant kauniskio, vis tiek teko i Kauna vaziuot
Mano nuomone tokia - jei viskas gerai, galima ir namie pasigimdyt, bet jei tik kokia komplikacija, norisi saugumo, greitu sprendimu is gydytoju ir profesionalumo. Drauges vaikutis gime su infekcija, tai jos net nesugebejo temperaturos jam pamatuoti, kauniskes gydytojos, atvaziavusios su reanimobiliu, bare jas, kad nieko nedare.
Tiesa, Kaune jokiu kysiu nedalinau, bet prieziura nesiskundziau. Gulejau palatoje viena, ir net vyras galejo guleti salia kitoje lovoje, gaila, kad jo nebuvo
Aisku, kai salia artimieji, patogiau, bet kada gali kazka atnesti is namu, o man Kaune kai kazko prisireikdavo, teko apseiti.