Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

sveikutes 4u.gif

celee,plaukus tikrai galima dazyti smile.gif as saviski maitinau iki 2m ir 4men ir plaukus daziau ne viena syki smile.gif

murksyte dar vis cia,o ne ligonineje doh.gif smile.gif laukiam, mes leliuku laukiam!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrica @ 2009 05 04, 16:14)
sveikutes 4u.gif

celee,plaukus tikrai galima dazyti smile.gif as saviski maitinau iki 2m ir 4men ir plaukus daziau ne viena syki smile.gif

murksyte dar vis cia,o ne ligonineje doh.gif  smile.gif laukiam, mes leliuku laukiam!!! wub.gif

As dar neligonineje gerokai perskaiciavau biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif o po ekoskopijos niekas man tiksliai nepasake bet jau greitai nedaug liko laukti gal net savaitgali bus leliukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 05 04, 20:50)
As dar neligonineje gerokai perskaiciavau  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  o po ekoskopijos niekas man tiksliai nepasake  bet jau greitai nedaug liko laukti gal net savaitgali bus leliukai 

LABAS RYTAS 4u.gif

Nekantrei laukiam mes tu leliuku mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrica @ 2009 05 05, 10:08)
LABAS RYTAS  4u.gif

Nekantrei laukiam mes tu leliuku mirksiukas.gif  wub.gif

smile.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 05 04, 20:50)
As dar neligonineje gerokai perskaiciavau  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  o po ekoskopijos niekas man tiksliai nepasake  bet jau greitai nedaug liko laukti gal net savaitgali bus leliukai  smile.gif

nesupratau, tai vistiek daktare turejo pasakyt numatoma gimdymo data... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 05 06, 16:54)
nesupratau, tai vistiek daktare turejo pasakyt numatoma gimdymo data... unsure.gif

ne tik pasakyti, bet ir į nestuke.gif kortelę įrašyti 4u.gif

ko gero jau išvykus bigsmile.gif gandrai užsakymą pargabeno thumbup.gif išsipinam kasas ir kantriai laukiam įspūdžių cool.gif
Atsakyti
labas vakaras visoms busimoms ir esamoms mamytems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

žiuriu čia labaiiii jau tylu g.gif

gal yra kokiu naujienu apie murksyte? g.gif

kaip celee auga tavo mažoji? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingrica: 11 gegužės 2009 - 17:36
per skype pakalbinau murksytes vyra,tai geguzes 6d gime mergyte,o daugiau suzinosiu veliau,nes dabar ji maitina maziuke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 05 11, 20:40)
per skype pakalbinau murksytes vyra,tai geguzes 6d gime mergyte,o daugiau suzinosiu veliau,nes dabar ji maitina maziuke  smile.gif

tu ginitaa kaip visada nesi tik geras naujienas thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:

SVEIKINU NAUJEI ISKEPTA MAMYTE IR JOS MAZAJA DUKRYTE!!!user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingrica @ 2009 05 12, 16:43)
tu ginitaa kaip visada nesi tik geras naujienas thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

SVEIKINU NAUJEI ISKEPTA MAMYTE IR JOS MAZAJA DUKRYTE!!!user posted image

Sveikutes Visoms aciu uz sveikinimus smile.gif Na stai pagaliau ir as smile.gif Is ligonines gryzau pirmadieni teko paguleti ilgiau nes dare cezrio pjuvi. Na pirmiausia galvojau kad teks paciai pagimdyti todel saremius prakentejau apie 13val su skatinamaisiais schmoll.gif Bet jau paskui buvo neimanoma ir kartu rizikinga nes ilgai isbuta be vandenu todel ir nusprende daryti cezari. O siaip kas liecia ten esanti personala tikrai saunus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif su visom teko pabendrauti per tas dienas smile.gif Na o mergyte mano sveika nors ir gime maza 2.971 51 ugis smile.gif Taciau tik kazkaip nelabai sekasi su maitinimu tenka ir su misineliais gal paskui viskas susitvarkys tikiuosi g.gif Dabar jau ir skaudeti pilvuka pradeda tai biski pasikankinam va taip ir gyvanam, augam smile.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murksyte: 13 gegužės 2009 - 11:20
Šaunu Murksyte, kad viskas gerai baigėsi good.gif svarbiausia sveika graži mergytė thumbup.gif dėl skatinamųjų ir tokio ilgo sąrėmiavimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuse: 13 gegužės 2009 - 12:00
sveikinu visus ka tik gimusius leliukus.

Saunu, kad pasitikite Raseiniu ligonine ir jos ginekologais. As pasigimdziau pries kelias savaites, bet ....Kaune. Is pradziu atvaziavau i Raseiniu ligonine, bet kadangi truputi per anksti, tai pediatres atsisake priimti "neisnesiota" kudiki. toks ten ir neisnesiotas - 3 savaitem anksciau, be to gime 3 kg, 51 ugio. Kauniskis daktaras susinervino, pasake vaiku skyriui, kad tikrai tuoj uzdarys si gimdymo skyriu, jei ju toks poziuris i darba. Ir kadangi dar nebuvo gimdymo veikla man prasidejus, parekomendavo vaziuoti i Kauna. Ir nuvaziavom i 2 klinikine ligonine, visiskai nesigailiu, nes ten tai tikrai kompetentingai priziuri tiek mama, tiek naujagimi.
Labai bijojau Cezario, vien jau todel bijojau gimdyt Raseiniuose, bet ir neprireike. Kazkodel nepasitikiu raseiniskem ginekologem, bet nors ir pataikiau ant kauniskio, vis tiek teko i Kauna vaziuot biggrin.gif
Mano nuomone tokia - jei viskas gerai, galima ir namie pasigimdyt, bet jei tik kokia komplikacija, norisi saugumo, greitu sprendimu is gydytoju ir profesionalumo. Drauges vaikutis gime su infekcija, tai jos net nesugebejo temperaturos jam pamatuoti, kauniskes gydytojos, atvaziavusios su reanimobiliu, bare jas, kad nieko nedare. schmoll.gif

Tiesa, Kaune jokiu kysiu nedalinau, bet prieziura nesiskundziau. Gulejau palatoje viena, ir net vyras galejo guleti salia kitoje lovoje, gaila, kad jo nebuvo g.gif tongue.gif

Aisku, kai salia artimieji, patogiau, bet kada gali kazka atnesti is namu, o man Kaune kai kazko prisireikdavo, teko apseiti.
Atsakyti