Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

QUOTE(celee @ 2009 02 12, 18:37)
a nu tai tada nieko rimto.. g.gif

Vakar man drauge atveze knyga apie kudikius berods vadinasi Kudikio ir motinos knyga tai ten viskas aprasyta apie kudikius ir apie maitinima ir kaip vystyti vienu zodziu nuo pat gimimo kaip leliuku rupintis tai vat ta knyga perskaicius patys geriausieji kursai butu o praktiskai viska isbandysim taip pat greitai biggrin.gif tu net greiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 02 12, 19:35)
Vakar man drauge atveze knyga apie kudikius berods vadinasi Kudikio ir motinos knyga tai ten viskas aprasyta apie kudikius ir apie maitinima ir kaip vystyti vienu zodziu nuo pat gimimo kaip leliuku rupintis tai vat ta knyga perskaicius patys geriausieji kursai butu o praktiskai viska isbandysim taip pat greitai  biggrin.gif tu net greiciau  4u.gif

na tikrai taip...man knygu jau nebeprireiks biggrin.gif o siaip girdejau kad gera knyga yra "Nestumo biblija'' thumbup.gif
Atsakyti
per paskaitele ne vien apie maitinima kalba.pasakoja apie pati gimdyma,kaip kas buna ir pan,bet aprodo gimdykla ir visa akuserini skyriu
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2009 02 13, 14:21)
per paskaitele ne vien apie maitinima kalba.pasakoja apie pati gimdyma,kaip kas buna ir pan,bet aprodo gimdykla ir visa akuserini skyriu

Nezinau zinok paklausiau gydytojos tai ji man taip pasake nors tada buvo ne mano gydytoja daug ten klausineti kazkaip ir nesinorejo nes ir ji pati taip matesi nenorom kalbejo apie tas paskaiteles unsure.gif kazkokia ne nuotaika buvo verysad.gif nebent kai nueisiu drauge lankyti paklausiu tenais kieno nors.
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 02 13, 12:50)
Nezinau zinok paklausiau gydytojos tai ji man taip pasake nors tada buvo ne mano gydytoja daug ten klausineti kazkaip ir nesinorejo nes ir ji pati taip matesi nenorom kalbejo apie tas paskaiteles  unsure.gif  kazkokia ne nuotaika buvo  verysad.gif  nebent kai nueisiu drauge lankyti paklausiu tenais kieno nors.

aisku paklausk,nes manau nieko is tu paskaiteliu neisvaro,sake buna kartais net labai daug nesciuju toje paskaiteleje,as kai buvau tai buvom 3nestukes ir vienas vyras,tai kai nedaug buvom atsakinejo i visus musu klausimus ir pacios noriai viska pasakojo thumbup.gif
Atsakyti
Vasario 25d. 11val, akuserijos ir ginekologijos skyriuje vyks paskaiteles nesciosioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 02 20, 20:43)
Vasario 25d. 11val, akuserijos ir ginekologijos skyriuje vyks paskaiteles nesciosioms smile.gif

o ten ateiti galima tiesiog be gydytojos rekomendacijos? butu visai saunu smile.gif noreciau
Atsakyti
manau kad nereikia jokiu rekomendaciju... nueit tiesiog i ta skyriu reikia ir pasisakyt ko atejai... neturetu isvaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 02 21, 16:22)
manau kad nereikia jokiu rekomendaciju... nueit tiesiog i ta skyriu reikia ir pasisakyt ko atejai... neturetu isvaryt biggrin.gif

aisku tada smile.gif na tada teks apsilankyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 02 21, 18:35)
aisku tada smile.gif na tada teks apsilankyti smile.gif

sekmes smile.gif
Atsakyti
gal buvo snd dalyvavusiu nesciuju paskaitelej? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 02 25, 20:00)
gal buvo snd dalyvavusiu nesciuju paskaitelej? g.gif  smile.gif

PRAZIOPSOJAU blush2.gif blush2.gif blush2.gif kazkaip galvojau kad bus siandien doh.gif bet vistiek turiu eiti i ta puse aplankyti giminaite smile.gif vakar pagimde mergyte tai siandien eisiu lankyti smile.gif
Atsakyti