Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

QUOTE(Sinera @ 2009 04 23, 10:08)
Buna buna mirksiukas.gif tai viskas tau gerai,pieniukas gaminasi thumbup.gif tik pratinkis be antspenio,zinok kelias dienas paskaudes ir praeis,visoms taip buna,as nuo pat pradziu be antspenio maitinu,kartais tikrai skaudedavo,bet man svocia pasake,kad cia tik savaitelei tas skausmas,tai kentejau dantis sukandus blush2.gif ir paskui ne skausmas,o malonumas maitinant paliko thumbup.gif tai va,gerk daug skysciu,stenkis pamiegot(nor man taip ir niekada nepavyksta to padaryt) blush2.gif ,nesinervink,ir viskas bus gerai mirksiukas.gif  4u.gif tu turi skypa?jei taip,tai atsiusk i AZ,jei kils klausimu,galesi parasyt per skype mirksiukas.gif

man pacioj pradzioj tai isvis lb stipriai skaudejo, net sasai buvo uzsideje doh.gif paskui gavau antspenius ir iki siol bijau be ju maitint nes kancios nerealios, kelis kart vos jau neverkiau bemaitindama doh.gif o del skysciu tai poreikis pas mane milziniskas, geriu ir geriu biggrin.gif kaip ir tau taip ir man pamiegot irgi neiseina, nors ir pasiryztu kad va eisiu db pamiegot bet vistiek atsiranda kokiu reikalu, taip diena ir praeina biggrin.gif deja skype neturiu

Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 04 23, 16:09)
man pacioj pradzioj tai isvis lb stipriai skaudejo, net sasai buvo uzsideje doh.gif  paskui gavau antspenius ir iki siol bijau be ju maitint nes kancios nerealios, kelis kart vos jau neverkiau bemaitindama doh.gif  o del skysciu tai poreikis pas mane milziniskas, geriu ir geriu biggrin.gif  kaip ir tau taip ir man pamiegot irgi neiseina, nors ir pasiryztu kad va eisiu db pamiegot bet vistiek atsiranda kokiu reikalu, taip diena ir praeina biggrin.gif  deja skype neturiu

lotuliukas.gif doh.gif as jau visa savaite ryte pabudus,sakau kad eisiu diena pamiegot doh.gif bet tu reikalu... ax.gif tai lauke aplinka tvarkytis,tai valgyt daryt,tai maziukas nemiega blush2.gif o kai jau prisiruosiu eit,tai nespeju uzsimerkt,o maziukas jau dainuoja lotuliukas.gif tai per du men tik pora sykiu buvau uzmigus,viena syki pusvalandziukui,kita syki pusantros val lotuliukas.gif tai pati negalejau patiket blush2.gif
ax.gif del antspeniu tai nzn,visvien patarciau bandyt be ju...zinau kad skauda,bet tik kelias dienas taip bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 04 23, 16:09)
deja skype neturiu

tai prasisiusk mirksiukas.gif www.skype.com ir parsisiusi,tai nieko nekainuoja,ir labai patogus bendravimo budas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 04 23, 15:34)
lotuliukas.gif  doh.gif as jau visa savaite ryte pabudus,sakau kad eisiu diena pamiegot doh.gif bet tu reikalu... ax.gif tai lauke aplinka tvarkytis,tai valgyt daryt,tai maziukas nemiega blush2.gif o kai jau prisiruosiu eit,tai nespeju uzsimerkt,o maziukas jau dainuoja lotuliukas.gif tai per du men tik pora sykiu buvau uzmigus,viena syki pusvalandziukui,kita syki pusantros val lotuliukas.gif tai pati negalejau patiket blush2.gif
ax.gif del antspeniu tai nzn,visvien patarciau bandyt be ju...zinau kad skauda,bet tik kelias dienas taip bus blush2.gif

pas mane lygiai ta pati situacija biggrin.gif o man dar kai pries akis egzaminai tai isvis nera laiko doh.gif as turbut tik viena karta buvau diena uzmigus thumbup.gif nu jau viena karta pasiryzau be antspeniu pamaitint ir lygtais nieko baisaus rolleyes.gif cool.gif yra pas mane kompe skype bet vis nesusikuriu, laiko nebuna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 04 23, 18:23)
pas mane lygiai ta pati situacija biggrin.gif  o man dar kai pries akis egzaminai tai isvis nera laiko doh.gif  as turbut tik viena karta buvau diena uzmigus thumbup.gif  nu jau viena karta pasiryzau be antspeniu pamaitint ir lygtais nieko baisaus rolleyes.gif  cool.gif  yra pas mane kompe skype bet vis nesusikuriu, laiko nebuna biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o tau abituros egzaminai? rolleyes.gif
tai nieko ten sunkaus ta skype susikurt mirksiukas.gif galesim bendraut ax.gif
saunuole,kad bandai be antspeniu maitint thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 04 24, 09:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o tau abituros egzaminai? rolleyes.gif
tai nieko ten sunkaus ta skype susikurt mirksiukas.gif galesim bendraut ax.gif
saunuole,kad bandai be antspeniu maitint  thumbup.gif 4u.gif  4u.gif  4u.gif

taip, iskaitas jau issilaikiau tai db egzaminai laukia... doh.gif nu snd jau skauda spenelius doh.gif bet kentesiu... minkiau minkiau papus bet nei lasas pieno neisbego, kuo toliau tuo labiau imu manyt kad tikrai truksta pieno... verysad.gif o jei vaikas atpila, tai reiskia kad pasisotinusi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 04 24, 11:47)
taip, iskaitas jau issilaikiau tai db egzaminai laukia... doh.gif  nu snd jau skauda spenelius doh.gif  bet kentesiu... minkiau minkiau papus bet nei lasas pieno neisbego, kuo toliau tuo labiau imu manyt kad tikrai truksta pieno... verysad.gif  o jei vaikas atpila, tai reiskia kad pasisotinusi? g.gif

buna kad atrodo visai krutine tuscia..vakar kaip issunktos man buvo doh.gif bet vaikas kai traukia,tai yra to pieniuko ax.gif o atpylineja del ivairiu priezasciu...gali but persivalgiu,gal skrandukas pasispaudzia...tai normalu,svarbu kad vaikui svoris augtu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 04 24, 11:19)
buna kad atrodo visai krutine tuscia..vakar kaip issunktos man buvo doh.gif bet vaikas kai traukia,tai yra to  pieniuko ax.gif o atpylineja del ivairiu priezasciu...gali but persivalgiu,gal skrandukas pasispaudzia...tai normalu,svarbu kad vaikui svoris augtu blush2.gif

bet ar galiu manyt kad ji soti? g.gif viena kart atpila jau apvirskinta piena kita kart ne... kita savaite dar tik pirma kart vaziuosim pas daktare skiepytis ir svertis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 04 24, 15:31)
bet ar galiu manyt kad ji soti? g.gif  viena kart atpila jau apvirskinta piena kita kart ne... kita savaite dar tik pirma kart vaziuosim pas daktare skiepytis ir svertis... 4u.gif

Tai va,tuomet ir pamatysi pavalgo ji ar ne mirksiukas.gif jei svoris auga,tai viskas puiku,reiskia kiek pavalgo,tiek jai uztenka ax.gif o kura diena vaziuosi?ar ne per ankti?juk dar ne menesiukas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 04 24, 22:55)
Tai va,tuomet ir pamatysi pavalgo ji ar ne  mirksiukas.gif jei svoris auga,tai viskas puiku,reiskia kiek pavalgo,tiek jai uztenka ax.gif o kura diena vaziuosi?ar ne per ankti?juk dar ne menesiukas... g.gif

vaziuosim 30d... 29 jau menuo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 04 25, 18:04)
vaziuosim 30d... 29 jau menuo rolleyes.gif

blink.gif jau menuo????nu sakes kaip greit laikas eina doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 04 26, 19:11)
blink.gif jau menuo????nu sakes kaip greit laikas eina doh.gif  biggrin.gif

tai va, as ir negaliu patiket rolleyes.gif
Atsakyti