QUOTE(celee @ 2009 04 22, 16:13)
su maitinimu irgi pradedu bijot kad nepakanka pieno...negaliu suprast ar mazylei pilvuka skauda ar ji tiesiog nepavalgo nes buna kad nemiega po 3 val ir per ta laika ir valgo ir verkia ir raitosi, o ir pienas man nustojo taip stipriai beges....
beveik visas tas valandas nori but apsiziojus papa, net keista man...
gal ji tiesiog ciulpia ta papa o ten nieko ir taip dar daugiau pritraukia oro...
as visada uzsidedu antspenius maitindama, tai kai mazyle tarkim uzmiega istraukus randu antspenyje nemazai pieno kurio vaikas tiesiog nenuryja...
ir atsirugsta daug kartu...
mes espumisana naudojam bet nieko jis nepadeda...
o taip pat dideles naudos nei su guldymu ant pilvuko nei masazu nera... girdejau kad sab simplex daug kam padeda, reiks nusipirkt...
irgi lb idomu ar nieko blogo kad kartais vaika palieku miegot ant pilvuko?
gal cia pasirodys keista, bet as jauciuosi zalia ir nieko nebesusigaudau...
Nesijaudink,po truputi visko ir ismoksi
Del pieno nepergyvenk,jo gamyba priklauso nuo to,kiek ilgai vaikas traukia..MAn yra pasake,kad jokiu budu nenutrauk maitint,jei ir atrodo kad pieno sumazeja..nemaitink per antspeni(kam tau jis?)Man retai budavo kad jis po 3 val ismiegotu..ir dienu buna,kai atrodo kad krutine tuscia
tiesiog ilgiau pabukit lauke,tuomet vaikai ilgai miega,o paskui lb isalke ilagai valgo,tai automatiskai ir pieno paskui sekantiems maitinimams daugiau prisigamins
bet jei pradesi primaitint misinukais,tai greit ir krutines atsisakys
(taigi GN palatose apie maitinima visa papke prirasyta buvo padeta,ten viskas gerai paaiskinta)
Migdyt ant pilvuko nepatartina,nes padidina staigios kudikiu mirties rizika(cia taip skaiciau)
del pilvuko,tai nupirk Sab simplekso ir vibrokolio zvakuciu(jos dar ir ramina)