Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

QUOTE(Sinera @ 2009 04 21, 12:22)
ax.gif Kur tu???dar ne?jau gandras is liniuotes tuoj isskris lotuliukas.gif Jei gimdai,tai lengvo gimdymo tau 4u.gif

celee,kaip tu?kaip lelyte? cool.gif

As dar ne smile.gif sedziu namie smile.gif penktadieni tureciau pagal paskaiciavima gydytojos matysim kaip cia bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 04 21, 15:19)
As dar ne  smile.gif  sedziu namie smile.gif  penktadieni tureciau pagal paskaiciavima gydytojos matysim kaip cia bus smile.gif

blink.gif Tu dar cia? As jau laukiau naujienu blush2.gif galvojau kad jau supuoji leliuka...... mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 04 21, 17:25)
blink.gif Tu dar cia? As jau laukiau naujienu blush2.gif galvojau kad jau supuoji leliuka...... mirksiukas.gif  wub.gif

Tai kad dar ne laikas palei data nors kitoms buna ir anksciau smile.gif matyt istemsiu iki pat galo ax.gif jei dar neuzsites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 04 21, 11:22)
celee,kaip tu?kaip lelyte? cool.gif

sveikutes smile.gif as tai jau jauciuos taip lyg isvis nebuciau gimdzius thumbup.gif tik keista ir biski baugu ar ne per anksti nustojo gimda valytis nes jau beveik nieko nebera, keli lasiukai dienoj tepasirodo g.gif o mazyle tai vargsta su pilvo putimu...kankinas lb vargsiuke, stengiuos padet kuo galiu bet vistiek... verysad.gif murksyte zinok ir as galvojau kad anksciau pagimdysiu nes ir tampiausiu neblogai ir mazai ilsejausi bet se tau dar ir pavelavo kelias dieneles... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 04 21, 19:19)
sveikutes smile.gif  as tai jau jauciuos taip lyg isvis nebuciau gimdzius thumbup.gif  tik keista ir biski baugu ar ne per anksti nustojo gimda valytis nes jau beveik nieko nebera, keli lasiukai dienoj tepasirodo g.gif  o mazyle tai vargsta su pilvo putimu...kankinas lb vargsiuke, stengiuos padet kuo galiu bet vistiek... verysad.gif  murksyte zinok ir as galvojau kad anksciau pagimdysiu nes ir tampiausiu neblogai ir mazai ilsejausi bet se tau dar ir pavelavo kelias dieneles... ax.gif

thumbup.gif kaip saunu,as sakiau kad greit viskas psimirsta mirksiukas.gif o del gimdos,tai labai normalu,ne visom vienodai... mirksiukas.gif man irgi gana greit nustojo...o kaip su maitinimu tau?O del pilvuko...tai nupirk Sab Simplekso,tikrai labai padeda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 04 21, 19:20)
thumbup.gif kaip saunu,as sakiau kad greit viskas psimirsta mirksiukas.gif o del gimdos,tai labai normalu,ne visom vienodai... mirksiukas.gif man irgi gana greit nustojo...o kaip su maitinimu tau?O del pilvuko...tai nupirk Sab Simplekso,tikrai labai padeda thumbup.gif

su maitinimu irgi pradedu bijot kad nepakanka pieno...negaliu suprast ar mazylei pilvuka skauda ar ji tiesiog nepavalgo nes buna kad nemiega po 3 val ir per ta laika ir valgo ir verkia ir raitosi, o ir pienas man nustojo taip stipriai beges.... g.gif beveik visas tas valandas nori but apsiziojus papa, net keista man... g.gif gal ji tiesiog ciulpia ta papa o ten nieko ir taip dar daugiau pritraukia oro... g.gif as visada uzsidedu antspenius maitindama, tai kai mazyle tarkim uzmiega istraukus randu antspenyje nemazai pieno kurio vaikas tiesiog nenuryja... g.gif ir atsirugsta daug kartu... unsure.gif mes espumisana naudojam bet nieko jis nepadeda... doh.gif o taip pat dideles naudos nei su guldymu ant pilvuko nei masazu nera... girdejau kad sab simplex daug kam padeda, reiks nusipirkt... ax.gif irgi lb idomu ar nieko blogo kad kartais vaika palieku miegot ant pilvuko? g.gif gal cia pasirodys keista, bet as jauciuosi zalia ir nieko nebesusigaudau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 04 22, 16:13)
su maitinimu irgi pradedu bijot kad nepakanka pieno...negaliu suprast ar mazylei pilvuka skauda ar ji tiesiog nepavalgo nes buna kad nemiega po 3 val ir per ta laika ir valgo ir verkia ir raitosi, o ir pienas man nustojo taip stipriai beges.... g.gif beveik visas tas valandas nori but apsiziojus papa, net keista man...  g.gif gal ji tiesiog ciulpia ta papa o ten nieko ir taip dar daugiau pritraukia oro... g.gif  as visada uzsidedu antspenius maitindama, tai kai mazyle tarkim uzmiega istraukus randu antspenyje nemazai pieno kurio vaikas tiesiog nenuryja... g.gif  ir atsirugsta daug kartu... unsure.gif  mes espumisana naudojam bet nieko jis nepadeda... doh.gif  o taip pat dideles naudos nei su guldymu ant pilvuko nei masazu nera... girdejau kad sab simplex daug kam padeda, reiks nusipirkt... ax.gif  irgi lb idomu ar nieko blogo kad kartais vaika palieku miegot ant pilvuko? g.gif  gal cia pasirodys keista, bet as jauciuosi zalia ir nieko nebesusigaudau... unsure.gif

Nesijaudink,po truputi visko ir ismoksi mirksiukas.gif Del pieno nepergyvenk,jo gamyba priklauso nuo to,kiek ilgai vaikas traukia..MAn yra pasake,kad jokiu budu nenutrauk maitint,jei ir atrodo kad pieno sumazeja..nemaitink per antspeni(kam tau jis?)Man retai budavo kad jis po 3 val ismiegotu..ir dienu buna,kai atrodo kad krutine tuscia ax.gif tiesiog ilgiau pabukit lauke,tuomet vaikai ilgai miega,o paskui lb isalke ilagai valgo,tai automatiskai ir pieno paskui sekantiems maitinimams daugiau prisigamins mirksiukas.gif bet jei pradesi primaitint misinukais,tai greit ir krutines atsisakys unsure.gif (taigi GN palatose apie maitinima visa papke prirasyta buvo padeta,ten viskas gerai paaiskinta)
Migdyt ant pilvuko nepatartina,nes padidina staigios kudikiu mirties rizika(cia taip skaiciau)
del pilvuko,tai nupirk Sab simplekso ir vibrokolio zvakuciu(jos dar ir ramina)
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 04 22, 18:02)
Nesijaudink,po truputi visko ir ismoksi mirksiukas.gif Del pieno nepergyvenk,jo gamyba priklauso nuo to,kiek ilgai vaikas traukia..MAn yra pasake,kad jokiu budu nenutrauk maitint,jei ir atrodo kad pieno sumazeja..nemaitink per antspeni(kam tau jis?)Man  retai budavo kad jis po 3 val ismiegotu..ir dienu buna,kai atrodo kad krutine tuscia ax.gif tiesiog ilgiau pabukit lauke,tuomet vaikai ilgai miega,o paskui lb isalke ilagai valgo,tai automatiskai ir pieno paskui sekantiems maitinimams daugiau prisigamins mirksiukas.gif bet jei pradesi primaitint misinukais,tai greit ir krutines atsisakys unsure.gif (taigi GN palatose apie maitinima visa papke prirasyta buvo padeta,ten viskas gerai paaiskinta)
Migdyt ant pilvuko nepatartina,nes padidina staigios kudikiu mirties rizika(cia taip skaiciau)
del pilvuko,tai nupirk Sab simplekso ir vibrokolio zvakuciu(jos dar ir ramina)

be antspenio maitint nenoriu nes man nlb malonu, net sakyciau truputi ir skauda... doh.gif o misinukais vaiko tikrai nemaitinsiu, uztat ir pergyvenu kad nesumazetu pieno... schmoll.gif o tau taip nebuna kad abiejuose krutyse staigiai uzeina toks tempimas su skausmu, lyg jose pieno prisipildytu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 04 23, 10:48)
be antspenio maitint nenoriu nes man nlb malonu, net sakyciau truputi ir skauda... doh.gif  o misinukais vaiko tikrai nemaitinsiu, uztat ir pergyvenu kad nesumazetu pieno... schmoll.gif o tau taip nebuna kad abiejuose krutyse staigiai uzeina toks tempimas su skausmu, lyg jose pieno prisipildytu? g.gif

Buna buna mirksiukas.gif tai viskas tau gerai,pieniukas gaminasi thumbup.gif tik pratinkis be antspenio,zinok kelias dienas paskaudes ir praeis,visoms taip buna,as nuo pat pradziu be antspenio maitinu,kartais tikrai skaudedavo,bet man svocia pasake,kad cia tik savaitelei tas skausmas,tai kentejau dantis sukandus blush2.gif ir paskui ne skausmas,o malonumas maitinant paliko thumbup.gif tai va,gerk daug skysciu,stenkis pamiegot(nor man taip ir niekada nepavyksta to padaryt) blush2.gif ,nesinervink,ir viskas bus gerai mirksiukas.gif 4u.gif tu turi skypa?jei taip,tai atsiusk i AZ,jei kils klausimu,galesi parasyt per skype mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 04 23, 11:08)
Buna buna mirksiukas.gif tai viskas tau gerai,pieniukas gaminasi thumbup.gif tik pratinkis be antspenio,zinok kelias dienas paskaudes ir praeis,visoms taip buna,as nuo pat pradziu be antspenio maitinu,kartais tikrai skaudedavo,bet man svocia pasake,kad cia tik savaitelei tas skausmas,tai kentejau dantis sukandus blush2.gif ir paskui ne skausmas,o malonumas maitinant paliko thumbup.gif tai va,gerk daug skysciu,stenkis pamiegot(nor man taip ir niekada nepavyksta to padaryt) blush2.gif ,nesinervink,ir viskas bus gerai mirksiukas.gif  4u.gif tu turi skypa?jei taip,tai atsiusk i AZ,jei kils klausimu,galesi parasyt per skype mirksiukas.gif

Nu va kiek ir man cia svarbios informacijos smile.gif juk visai neuzilgo teks su tom paciom problemom susidurti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 04 23, 11:26)
Nu va kiek ir man cia svarbios informacijos  smile.gif  juk visai neuzilgo teks su tom paciom problemom susidurti  rolleyes.gif

aciuks.gif visada pasiruosus padet,aisku ka zinosiu,tikrai patarsiu ax.gif (parasyk skype,susisieksim mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 04 23, 12:54)
aciuks.gif visada pasiruosus padet,aisku ka zinosiu,tikrai patarsiu ax.gif (parasyk skype,susisieksim mirksiukas.gif )

Gerai butu saunu thumbup.gif mano skaipo vardas boruzele1100
Atsakyti