Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

QUOTE(murksyte @ 2009 04 09, 12:24)
Siaip sitoje srityje dar esu zalia  4u.gif  bet kai ejau i paskaiteles tai paskojo apie tokius pieno surinkejus uzsidejus ant krutines pienukas nubega i ji. Nezinau kiek jis yra praktiskas neuzilgo galesiu ir pati isitikinti  smile.gif

patariu tikrai toki isigyt, nes jei taip kaip man tekes tai siaubas doh.gif nespeju nei liemenuku nei maikiu keist, o nakti atsibundu visa baloj... doh.gif tik pradedu mazei pampersa keit ir iskart varva...matyt dar nusiteikimas kad va tuoj maitint reiks turi itakos.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 04 09, 16:53)
patariu tikrai toki isigyt, nes jei taip kaip man tekes tai siaubas doh.gif  nespeju nei liemenuku nei maikiu keist, o nakti atsibundu visa baloj... doh.gif  tik pradedu mazei pampersa keit ir iskart varva...matyt dar nusiteikimas kad va tuoj maitint reiks turi itakos.. doh.gif

Gali buti ir tai, bet sakyciau kad turetu susinormalizuoti visas tas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 04 03, 13:53)
aciu uz sveikinima ax.gif  ne petrauskas, pavardes neminesiu...

na man irgi teko gimdyt neplanuotai raseiniuose ir savaitgalis buvo ir gydytojas kaip supratau is kauno tik va pavardes tai nepamenu.toks aukstas apie 45 metus tai gal tas pats tik repliku nesulaukiau jokiu thumbup.gif gal gali i a/z mestelt kokia pavarde taviskio buvo?
o prieziura tai thumbup.gif po gimdymo ir mamu ir leliuku thumbup.gif kaune tokios po pirmo gimdymo negavau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Axe: 09 balandžio 2009 - 21:05
QUOTE(kraziete @ 2009 04 08, 20:48)
Turbut zinau apie kokia gydytoja kalbi  rolleyes.gif Ji kiek su kuo pasikalbi visas ant dietu sodina nesciasias ( liepia vien burokelius valgyt  doh.gif )

Jinai pati tikriausia tik puse grudo per diena suvalgo doh.gif

QUOTE(celee @ 2009 04 09, 12:19)
mums visai gerai sekasi thumbup.gif  taip pati maitinu..tik neisivaizduoju kaip susitvarkyt su pienu...is vieno valgo per kita bega laukan doh.gif  ir siaip be liemenuko negaliu miegot, biski pristabdo ta begima doh.gif

Man irgi tas pats doh.gif o tu ikloteliu i liemenele nenaudoji?as be ju tai niekaip negaliu blush2.gif bent jau rubai neperslampa thumbup.gif

QUOTE(Axe @ 2009 04 09, 23:03)
na man irgi teko gimdyt neplanuotai raseiniuose ir savaitgalis buvo ir gydytojas kaip supratau is kauno tik va pavardes tai nepamenu.toks aukstas apie 45 metus tai gal tas pats tik repliku nesulaukiau jokiu  thumbup.gif  gal gali i a/z mestelt kokia pavarde taviskio buvo?
o prieziura tai  thumbup.gif  po gimdymo ir mamu ir leliuku  thumbup.gif  kaune tokios po pirmo gimdymo negavau  schmoll.gif

Sveikinu 4u.gif
As irgi niekuo nesiskundziu,viskas ten thumbup.gif prieziura irgi superine mirksiukas.gif o del pavardes,tai vaikui virs lovytes ten tokia kortele uzkisdavo,tai ten ir akuserio ir gydytojo,kurie prieme gimdyma pavardes buna parasytos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 04 09, 16:18)
Gali buti ir tai, bet sakyciau kad turetu susinormalizuoti visas tas dalykas.

nu lb tikiuosi, nes ziauru.. doh.gif

QUOTE(Sinera @ 2009 04 10, 10:55)
Man irgi tas pats doh.gif  o tu ikloteliu i liemenele nenaudoji?as be ju tai niekaip negaliu blush2.gif  bent jau rubai neperslampa thumbup.gif

naudociau jei rasciau kur nusipirkt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 04 10, 10:55)
Jinai pati tikriausia tik puse grudo per diena suvalgo doh.gif
Man irgi tas pats doh.gif  o tu ikloteliu i liemenele nenaudoji?as be ju tai niekaip negaliu blush2.gif  bent jau rubai neperslampa thumbup.gif
Sveikinu 4u.gif
As irgi niekuo nesiskundziu,viskas ten  thumbup.gif prieziura irgi superine mirksiukas.gif o del pavardes,tai vaikui virs lovytes ten tokia kortele uzkisdavo,tai ten ir akuserio ir gydytojo,kurie prieme gimdyma pavardes buna parasytos rolleyes.gif

kazkur turiu ta kortele bet ten kaip su vistos koja parasyta kiek pamenu doh.gif bet man rodos tokia kaip celee parase i a/z
Atsakyti
QUOTE(Axe @ 2009 04 09, 22:03)
na man irgi teko gimdyt neplanuotai raseiniuose ir savaitgalis buvo ir gydytojas kaip supratau is kauno tik va pavardes tai nepamenu.toks aukstas apie 45 metus tai gal tas pats tik repliku nesulaukiau jokiu  thumbup.gif  gal gali i a/z mestelt kokia pavarde taviskio buvo?
o prieziura tai  thumbup.gif  po gimdymo ir mamu ir leliuku  thumbup.gif  kaune tokios po pirmo gimdymo negavau  schmoll.gif

Sveikos.

Nors ir ne Raseiniuose gimdžiau,bet vis įlendu pas jus paskaityt.Būtent dėl to,kad savaitgaliais ten dirba mano ginekologas.Vis įdomu apie jį nuomones paskaitinėti. Tikriausiai pas gyd. V.Leskauską gimdei ax.gif Man jis super gydytojas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 04 10, 13:59)

ju pirkti yra vaistinese tik gali buti brangoki as ju kainos net nezinau g.gif kai busiu pasidomesiu ir siaip norejau tau ikelti paveiksliuka kaip jie atrodo bet neisejo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 04 10, 13:59)

yra vaistinese mirksiukas.gif kainos nuo 10lt. As naudoju fixies,jie 11lt kainuoja,bet drauge rekomendavo chiko,sake kad geresni,reikes pabandyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 04 10, 17:43)
yra vaistinese mirksiukas.gif  kainos nuo 10lt. As naudoju fixies,jie 11lt kainuoja,bet drauge rekomendavo chiko,sake kad geresni,reikes pabandyt  blush2.gif

a nu aisku..kazkada norfoj maciau, bet paskui kai vel ieskojau nebebuvo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 04 10, 19:29)
a nu aisku..kazkada norfoj maciau, bet paskui kai vel ieskojau nebebuvo... g.gif

ax.gif tikrai patariu nusipirkt....as net neisivaizduoju kaip tu be ju gali....nes kaip suprantu tau doh.gif ,kaip ir man doh.gif miegot tai isvis tragedija,nes irgi baloj atsikeldavau doh.gif biggrin.gif

nestuke.gif Murksyte,dar negimdai??? mirksiukas.gif As pagimdziau likus porai sav iki termino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 04 11, 11:42)
ax.gif tikrai patariu nusipirkt....as net neisivaizduoju kaip tu be ju gali....nes kaip suprantu tau  doh.gif ,kaip ir  man doh.gif  miegot tai isvis tragedija,nes  irgi baloj atsikeldavau doh.gif  biggrin.gif

nestuke.gif Murksyte,dar negimdai??? mirksiukas.gif As  pagimdziau likus porai sav iki termino blush2.gif

As dar kolkas ne, sedziu namie smile.gif gali visko buti kad bus ir anksciau bent jau taip gydytoja sake. Siaip tai jauciasi ta pabaiga skauda dubens kaulus kazkaip verzia visur spaudzia o jei dar mano pupa pradeda spardytis tai isviso ne kas biggrin.gif Tai ir veziojuosi daiktus masinoje jei kas tai ir vazioujam biggrin.gif Is dalies tai jau laukiu nors ir bijau trupuciuka zinai pirma karta kaip ir visom ax.gif
Atsakyti