Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

sveikutes visos 4u.gif 4u.gif
pirmiausia labai,labai sveikinu tave celee susilaukus dukrytes!!![COLOR=red] user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingrica @ 2009 04 03, 21:06)
sveikutes visos 4u.gif  4u.gif
pirmiausia labai,labai sveikinu tave celee susilaukus dukrytes!!![COLOR=red] user posted image

labas 4u.gif lb aciu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kraziete @ 2009 04 03, 19:32)
Ar daug priaugai per nestuma? As per pirmaji maziau buvau priaugus.  MAm dar iki gimdymo keli menesiai, o jau turiu +13kg doh.gif

apie 18kg per visa nestuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 04 03, 22:53)
labas 4u.gif  lb aciu ax.gif
Papildyta:

apie 18kg per visa nestuma smile.gif

o as tik apie 10kg priaugau g.gif kazkaip ar ne per mazai nors dar kelios savaiciukes yra bet vistiek kazkaip palyginus mazai g.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 04 04, 15:30)
o as tik apie 10kg priaugau  g.gif  kazkaip ar ne per mazai nors dar kelios savaiciukes yra bet vistiek kazkaip palyginus mazai  g.gif

tiesiog gal taip turi buti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 04 04, 15:30)
o as tik apie 10kg priaugau  g.gif  kazkaip ar ne per mazai nors dar kelios savaiciukes yra bet vistiek kazkaip palyginus mazai  g.gif

Tikrai ne per mazai. Pati norma sakyciau mirksiukas.gif Yra atveju kai tik po 4-5kg priauga ir tai, jei vaikiukas vystosi normaliai, sako, kad normalu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kraziete @ 2009 04 04, 22:56)
Tikrai ne per mazai. Pati norma sakyciau  mirksiukas.gif Yra atveju kai tik po 4-5kg priauga ir tai, jei vaikiukas vystosi normaliai, sako, kad normalu  thumbup.gif

Nu tai tada saunu smile.gif nes emiau galvoti jau kazka negero g.gif Dabar telieka laukti
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 04 05, 11:10)
Nu tai tada saunu  smile.gif nes emiau galvoti jau kazka negero g.gif  Dabar telieka laukti

blush2.gif as tai 14kg priaugau...o gydytoja dar mane ant dietu sodint norejo,tipo per daug...daune kazkokia doh.gif sekancia diena po vizito pas ja,isvaziavau gimdyt,tai ir dietu nebereikejo tongue.gif biggrin.gif ir vaikas normalus,ir vandenys skaidrus,ir svoris po gimdymo iskart 10kg krito... mirksiukas.gif aisku dabar truputuka dasidejo1 ar 2 kg. blush2.gif
o kaip celee tau sekas mazike augint?pati maitini? ax.gif
bigsmile.gif murksyte!!!!!tau jau visai ant nosies gimdymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 04 08, 15:23)
blush2.gif as tai 14kg priaugau...o gydytoja dar mane ant dietu sodint norejo,tipo per daug...daune kazkokia doh.gif sekancia diena po vizito pas ja,isvaziavau gimdyt,tai ir dietu nebereikejo tongue.gif  biggrin.gif  ir vaikas normalus,ir vandenys skaidrus,ir svoris po gimdymo iskart 10kg krito... mirksiukas.gif aisku dabar truputuka dasidejo1 ar 2 kg. blush2.gif

Taip man visai jau cia pat smile.gif galvoju kartais ar nebus anksciau, bet tik man cia taip atrodo nors visko gali buti ax.gif Siaip tai jau laukiu smile.gif atsibodo buti storai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murksyte: 08 balandžio 2009 - 17:49
QUOTE(Sinera @ 2009 04 08, 14:23)
blush2.gif as tai 14kg priaugau...o gydytoja dar mane ant dietu sodint norejo,tipo per daug...daune kazkokia doh.gif sekancia diena po vizito pas ja,isvaziavau gimdyt,tai ir dietu nebereikejo tongue.gif  biggrin.gif  ir vaikas normalus,ir vandenys skaidrus,ir svoris po gimdymo iskart 10kg krito... mirksiukas.gif aisku dabar truputuka dasidejo1 ar 2 kg. blush2.gif

Turbut zinau apie kokia gydytoja kalbi rolleyes.gif Ji kiek su kuo pasikalbi visas ant dietu sodina nesciasias ( liepia vien burokelius valgyt doh.gif ), matuoja kiekviena centimetra ir sveria kiekviena grama. As vien del to pasirinkau geriau toliau vazinet, bet be streso. Mane tai biesina tokios gydytojos, kurios savo asmenines nuostatas kisa per prievarta savo pcientems schmoll.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(kraziete @ 2009 04 08, 20:48)
Turbut zinau apie kokia gydytoja kalbi  rolleyes.gif Ji kiek su kuo pasikalbi visas ant dietu sodina nesciasias ( liepia vien burokelius valgyt  doh.gif ), matuoja kiekviena centimetra ir sveria kiekviena grama. As vien del to pasirinkau geriau toliau vazinet, bet be streso. Mane tai biesina tokios gydytojos, kurios savo asmenines nuostatas kisa per prievarta savo pcientems  schmoll.gif

Cia su tuo svoriu nevienodai kiekvienai vis kitaip.... g.gif bet svarbiausia kad visa kita butu gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 04 08, 14:23)

mums visai gerai sekasi thumbup.gif taip pati maitinu..tik neisivaizduoju kaip susitvarkyt su pienu...is vieno valgo per kita bega laukan doh.gif ir siaip be liemenuko negaliu miegot, biski pristabdo ta begima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 04 09, 12:19)
mums visai gerai sekasi thumbup.gif  taip pati maitinu..tik neisivaizduoju kaip susitvarkyt su pienu...is vieno valgo per kita bega laukan doh.gif  ir siaip be liemenuko negaliu miegot, biski pristabdo ta begima doh.gif

Siaip sitoje srityje dar esu zalia 4u.gif bet kai ejau i paskaiteles tai paskojo apie tokius pieno surinkejus uzsidejus ant krutines pienukas nubega i ji. Nezinau kiek jis yra praktiskas neuzilgo galesiu ir pati isitikinti smile.gif
Atsakyti