sveikutes visos
pirmiausia labai,labai sveikinu tave celee susilaukus dukrytes!!![COLOR=red]
QUOTE(ingrica @ 2009 04 03, 21:06)
sveikutes visos
labas lb aciu
Papildyta:
QUOTE(kraziete @ 2009 04 03, 19:32)
Ar daug priaugai per nestuma? As per pirmaji maziau buvau priaugus. MAm dar iki gimdymo keli menesiai, o jau turiu +13kg
apie 18kg per visa nestuma
QUOTE(celee @ 2009 04 03, 22:53)
o as tik apie 10kg priaugau kazkaip ar ne per mazai nors dar kelios savaiciukes yra bet vistiek kazkaip palyginus mazai
QUOTE(murksyte @ 2009 04 04, 15:30)
o as tik apie 10kg priaugau kazkaip ar ne per mazai nors dar kelios savaiciukes yra bet vistiek kazkaip palyginus mazai
tiesiog gal taip turi buti...
QUOTE(murksyte @ 2009 04 04, 15:30)
Tikrai ne per mazai. Pati norma sakyciau Yra atveju kai tik po 4-5kg priauga ir tai, jei vaikiukas vystosi normaliai, sako, kad normalu
QUOTE(kraziete @ 2009 04 04, 22:56)
Tikrai ne per mazai. Pati norma sakyciau Yra atveju kai tik po 4-5kg priauga ir tai, jei vaikiukas vystosi normaliai, sako, kad normalu
Nu tai tada saunu nes emiau galvoti jau kazka negero Dabar telieka laukti
QUOTE(murksyte @ 2009 04 05, 11:10)
Nu tai tada saunu nes emiau galvoti jau kazka negero Dabar telieka laukti
as tai 14kg priaugau...o gydytoja dar mane ant dietu sodint norejo,tipo per daug...daune kazkokia sekancia diena po vizito pas ja,isvaziavau gimdyt,tai ir dietu nebereikejo ir vaikas normalus,ir vandenys skaidrus,ir svoris po gimdymo iskart 10kg krito... aisku dabar truputuka dasidejo1 ar 2 kg.
o kaip celee tau sekas mazike augint?pati maitini?
murksyte!!!!!tau jau visai ant nosies gimdymas
QUOTE(Sinera @ 2009 04 08, 15:23)
as tai 14kg priaugau...o gydytoja dar mane ant dietu sodint norejo,tipo per daug...daune kazkokia sekancia diena po vizito pas ja,isvaziavau gimdyt,tai ir dietu nebereikejo ir vaikas normalus,ir vandenys skaidrus,ir svoris po gimdymo iskart 10kg krito... aisku dabar truputuka dasidejo1 ar 2 kg.
Taip man visai jau cia pat galvoju kartais ar nebus anksciau, bet tik man cia taip atrodo nors visko gali buti Siaip tai jau laukiu atsibodo buti storai
QUOTE(Sinera @ 2009 04 08, 14:23)
Turbut zinau apie kokia gydytoja kalbi Ji kiek su kuo pasikalbi visas ant dietu sodina nesciasias ( liepia vien burokelius valgyt ), matuoja kiekviena centimetra ir sveria kiekviena grama. As vien del to pasirinkau geriau toliau vazinet, bet be streso. Mane tai biesina tokios gydytojos, kurios savo asmenines nuostatas kisa per prievarta savo pcientems
QUOTE(kraziete @ 2009 04 08, 20:48)
Turbut zinau apie kokia gydytoja kalbi Ji kiek su kuo pasikalbi visas ant dietu sodina nesciasias ( liepia vien burokelius valgyt ), matuoja kiekviena centimetra ir sveria kiekviena grama. As vien del to pasirinkau geriau toliau vazinet, bet be streso. Mane tai biesina tokios gydytojos, kurios savo asmenines nuostatas kisa per prievarta savo pcientems
Cia su tuo svoriu nevienodai kiekvienai vis kitaip.... bet svarbiausia kad visa kita butu gerai
QUOTE(Sinera @ 2009 04 08, 14:23)
mums visai gerai sekasi taip pati maitinu..tik neisivaizduoju kaip susitvarkyt su pienu...is vieno valgo per kita bega laukan ir siaip be liemenuko negaliu miegot, biski pristabdo ta begima
QUOTE(celee @ 2009 04 09, 12:19)
mums visai gerai sekasi taip pati maitinu..tik neisivaizduoju kaip susitvarkyt su pienu...is vieno valgo per kita bega laukan ir siaip be liemenuko negaliu miegot, biski pristabdo ta begima
Siaip sitoje srityje dar esu zalia bet kai ejau i paskaiteles tai paskojo apie tokius pieno surinkejus uzsidejus ant krutines pienukas nubega i ji. Nezinau kiek jis yra praktiskas neuzilgo galesiu ir pati isitikinti