Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

smile.gif
QUOTE(kraziete @ 2009 04 02, 10:11)
Gal gerai taip  thumbup.gif  As pirmaji vaika pries 11 metu gimdziau Kelmej, tai net dabar prisiminus nubega siurpai kunu, kaip ten elgesi su manim. Gal del to, kad jauna buvau (19m), gal, kad pinigeliu niekam nedaviau, nezinau... bet prisiminimai patys blogiausi. Tai su antruoju net ir i konsultacijas nusprendziau ten neit  schmoll.gif Vazineju i Siaulius privaciai, kosmosa nekainuoja, vazinejau iki siol kas menese (dabar gal jau dazniau reikes), gydytoja labai maloni, supratinga. Vienu zodziu esu labai patenkinta ir dziaugiuos, kad taip pasirinkau, nes vizitai ne baugina , o yra laukiami. O gimdyt man birzelio 2 , bet kazi ar sulauksiu  smile.gif

Nu va tau dar laiko yra pakankamai o man jau visai nedaug lieka, todel kai sugrysiu kazka daugiau galesiu papasakoti is raseiniu gimdymo namu ispudzius ax.gif istikruju kiekvienas atvejis buna vis kitoks smile.gif dabar telieka tik laukti pabaigti auginti pilvuka nestuke.gif
Atsakyti
laba dienele smile.gif na stai ir as smile.gif nezinau nuo ko pradeti... ax.gif kaip jau turetumet suprast nebeesu nestuke.gif rolleyes.gif pagimdziau kovo 29d... buvo naktis is sestadienio i sekmadieni... smile.gif kaip zinia savaitgalis ir gal jau kaip girdejot kad savaitgaliais raseiniuose budi taip giriami kauno daktarai... budejo vyras... kaip daktarui priekaistu jokiu neturiu, tikrai lb daug padejo per gimdyma, bet yra vienas bet... per daug sau leido metydamas kaip pavyzdziui tokias frazes jog esu tipine astuoniolikine, kad kazin ar gera busiu marti savo uosvienei ir pan... schmoll.gif cia tik keletas is daugelio... isivaizdavo kad jei jis is kauno tai jau geresniu uz ji nera ir akivaizdziai leido tai suprasti... jeigu akusere ar sesele ji nzn, dalyte (kuri yra thumbup.gif ) pries gimdyma perspejo kad nekreiptume demesio i daktara, tai pagalvokit kox jis zmogus... siaip raseiniuose prieziura ir per gimdyma ir po jo yra tikrai lb gera... vaikus priziurinti daktare su sesute lb malonios thumbup.gif visam personalui jokiu priekaistu tik vat apie ta kauno daktara patylesiu, nekokia nuomone... schmoll.gif palatos man asmeniskai patiko, gulejau vienvieteje... kiekviena diena ateidavo apziureti mane ir vaika kaip laikomes po gimdymo... daug lb patare ir kantriai paaiskino vaiku daktare su sesute zindymo atzvilgiu ir kaip priziureti vaika grizus namo... thumbup.gif zodziu tikrai rekomenduoju vaziuoti gimdyt i raseiniu akuserini skyriu thumbup.gif as nesigailiu ji pasirinkusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 04 02, 16:54)
laba dienele smile.gif  na stai ir as smile.gif nezinau nuo ko pradeti... ax.gif  kaip jau turetumet suprast nebeesu nestuke.gif  rolleyes.gif  pagimdziau kovo 29d... buvo naktis is sestadienio i sekmadieni... smile.gif kaip zinia savaitgalis ir gal jau kaip girdejot kad savaitgaliais raseiniuose budi taip giriami kauno daktarai... budejo vyras... kaip daktarui priekaistu jokiu neturiu, tikrai lb daug padejo per gimdyma, bet yra vienas bet... per daug sau leido metydamas kaip pavyzdziui tokias frazes jog esu tipine astuoniolikine, kad kazin ar gera busiu marti savo uosvienei ir pan... schmoll.gif cia tik keletas is daugelio... isivaizdavo kad jei jis is kauno tai jau geresniu uz ji nera ir akivaizdziai leido tai suprasti... jeigu akusere ar sesele ji nzn, dalyte (kuri yra thumbup.gif ) pries gimdyma perspejo kad nekreiptume demesio i daktara, tai pagalvokit kox jis zmogus... siaip raseiniuose prieziura ir per gimdyma ir po jo yra tikrai lb gera... vaikus priziurinti daktare su sesute lb malonios thumbup.gif  visam personalui jokiu priekaistu tik vat apie ta kauno daktara patylesiu, nekokia nuomone... schmoll.gif  palatos man asmeniskai patiko, gulejau vienvieteje... kiekviena diena ateidavo apziureti mane ir vaika kaip laikomes po gimdymo... daug lb patare ir kantriai paaiskino vaiku daktare su sesute zindymo atzvilgiu ir kaip priziureti vaika grizus namo... thumbup.gif  zodziu tikrai rekomenduoju vaziuoti gimdyt i raseiniu akuserini skyriu thumbup.gif  as nesigailiu ji pasirinkusi thumbup.gif

Nu zinok pakelei nuotaika man siandiena smile.gif smagu girdeti kad viskas gerai tau ir mazylei na o daktaras tai jau tikrai sau daug leido lezuviu malti na bet svarbu kad viskas gerai smile.gif na kaip suprantu tik savaitgaliais jis buna? ir dar klausymas ar taviskis dalyvavo gimdyme?
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 04 02, 16:34)
Nu zinok pakelei nuotaika man siandiena  smile.gif smagu girdeti kad viskas gerai tau ir mazylei  na o daktaras tai jau tikrai sau daug leido lezuviu malti na bet svarbu kad viskas gerai  smile.gif  na kaip suprantu tik savaitgaliais jis buna? ir dar klausymas ar taviskis dalyvavo gimdyme?

lb malonu kad pakeliau nuotaika ax.gif ne butinai jis, gal vis kitas budi savaitgaliais, bet faktas tas kad savaitgaliais budi kauniskiai... lb neissigask jei teks savaitgali gimdyt, gal kitas daktaras ar daktare bus is kauno... mirksiukas.gif o to tikrai linkeciau... bet gal jis tik su manim taip elges, nes tox komentras buvo kad su vyresnem visada buna kitaip, o su tom jaunom vienos problemos.. blink.gif per daug zodziu sau leido... neplanuotai bet dalyvavo ir lb dziaugiuosi... ax.gif tik daktarai tarpais liepdavo iseit kad netycia nenugriutu nors jis visa laika sypsojos ir nenusimate kad taip gali nutikt:D per pati stumima tik nebuvo ir nemate kaip lindo lauk vaikas rolleyes.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(celee @ 2009 04 02, 19:42)
lb malonu kad pakeliau nuotaika ax.gif  ne butinai jis, gal vis kitas budi savaitgaliais, bet faktas tas kad savaitgaliais budi kauniskiai... lb neissigask jei teks savaitgali gimdyt, gal kitas daktaras ar daktare bus is kauno... mirksiukas.gif  o to tikrai linkeciau... bet gal jis tik su manim taip elges, nes tox komentras buvo kad su vyresnem visada buna kitaip, o su tom jaunom vienos problemos.. blink.gif  per daug zodziu sau leido... neplanuotai bet dalyvavo ir lb dziaugiuosi... ax.gif  tik daktarai tarpais liepdavo iseit kad netycia nenugriutu  nors jis visa laika sypsojos ir nenusimate kad taip gali nutikt:D  per pati stumima tik nebuvo ir nemate kaip lindo lauk vaikas rolleyes.gif

Aisku smile.gif na smagu dabar tau savotiskai pavydziu ax.gif nors rupesteliu dabar daugiau bet vistiek smagu smile.gif na o siaip saremiai kaip ar ilgai teko kenteti ar tas skausmas jau toks nepakeliamas kad reikia saukti 4u.gif 4u.gif ax.gif aisku cia kiekvienai buna kitaip smile.gif
Atsakyti
Sveikute celee 4u.gif Pagaliau mirksiukas.gif
Didziausi sveikinimai sulaukus dukrytes wub.gif
user posted image

kaip visas gimdymas praejo?ar ilgai kankinais? o tas gydytojas gal toks aukstas ir kudas? rolleyes.gif nes paskutine nakti pries isvaziujant is GN toks is kauno budejo ax.gif
matai,as tau gi sakiau,kad prieziura tikrai labai puiki thumbup.gif ir sesutes,ir daktaryte mirksiukas.gif o daug su leliukais gulejo,kai tu ten buvai?mes tai tryse skyriuje buvom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 04 02, 19:37)
ax.gif
Aisku  smile.gif  na smagu dabar tau savotiskai pavydziu  ax.gif  nors rupesteliu dabar daugiau bet vistiek smagu  smile.gif  na o siaip saremiai kaip ar ilgai teko kenteti ar tas skausmas jau toks nepakeliamas kad reikia saukti 4u.gif  4u.gif  ax.gif aisku cia kiekvienai buna kitaip  smile.gif

tiek tu rupesteliu, manoji galima sakyt lb rami... ax.gif sestadienio ryta 5val prasidejo tokie nlb malonus skausmai, nuvykau pas daktare ji mane apziurejo ir pasake kad kaklelis jau suminkstejes ir greit sulauksiu... visa diena skausmas tik stiprejo ir 12 val nakties nusprendziau kad daugiau nebegaliu kentet ir vaziuojam i ligonine... atvykus tas pats daktaras dar pareiske kad per anksti atvykau, bet nespejau nei daiktu palatoj issikraut kai nusivede i gimdykla ir prakirpo vandenis... nu tada ir prasidejo visas smagumas doh.gif tie skausmai kur buvo visa diena palyginus niekis su tuo kas dar lauke... man asmeniskai tikrai lb skaudejo ir tikrai daug saukiau nes kitaip negalejau... ta minute laiko iki saremio kai gali paiilset tai atrode ne minute o sekunde..cia tik atsikvepiai cia vel meldi dieva kad greiciau praeitu... doh.gif vat, bet db visa tai praeitis ir atrodo lyg nebuciau isvis gimdziusi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sinera @ 2009 04 03, 11:48)
Sveikute celee 4u.gif  Pagaliau mirksiukas.gif
Didziausi sveikinimai sulaukus dukrytes wub.gif
user posted image

kaip visas gimdymas praejo?ar ilgai kankinais? o  tas gydytojas gal toks aukstas ir kudas? rolleyes.gif  nes paskutine nakti pries isvaziujant is GN toks is kauno budejo ax.gif
matai,as tau gi sakiau,kad prieziura tikrai labai puiki thumbup.gif ir sesutes,ir daktaryte mirksiukas.gif o  daug su leliukais gulejo,kai tu ten buvai?mes tai tryse skyriuje buvom ax.gif

aciu uz sveikinima smile.gif taip, tas daktaras aukstas ir kudas... jis man sake kad kitos pirma karta gimdancios po 10val gimdo o as pagimdziau per 3val... jau patys tie didziausi skausmai ir paskui stumimas truko 3 val, tai gan greit.. ax.gif tiksliai negaliu pasakyt kiek moteriskiu buvo skyriuje, bet pirma diena kai gulejau tai maciau kad tikrai nemazai, o jau ta diena kai mane isleido tai toks vaizdas buvo kad as viena likus buvau smile.gif taip, prieziura tai thumbup.gif lb malonus zmones dirba tam skyriuje smile.gif
Atsakyti
Sveikinu sulaukus savo mazojo turto good.gif clap.gif

Smagu, kad atsiliepimai thumbup.gif

tai negi vel pradejo Petrauskas budet? taip berods jo pavarde buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2009 04 03, 13:03)
Sveikinu sulaukus savo mazojo turto  good.gif clap.gif

Smagu, kad atsiliepimai thumbup.gif

tai negi vel pradejo Petrauskas budet? taip berods jo pavarde buvo g.gif

aciu uz sveikinima ax.gif ne petrauskas, pavardes neminesiu...
Atsakyti
Prisijungiu prie sveikinimu ir as 4u.gif Smagu, kad viskas praejo greit ir sekmingai thumbup.gif . Mes visos turbut to tikimes, bet kaip bus - laikas parodys. Linkiu tavo mazylei augt sveikutei wub.gif
As is savo pirmo gimdymo is vis neatsimenu jokio skausmo, kai dabar pagalvoju g.gif Nu praejo daug metu labai (11m) Dabar kai mastau, tai toks jausmas, kad dabar darzelinukai turbut daugiau zino apie vaiku gimima, nei as tada zinojau. Interneto tada nebuvo, pasiskaitinejau kazka tik tokioj tarybinej knygoj :Jauniesiems tevams", bet ten daugiau apie vaiko prieziura rase. NEzinojau nei kas tie saremiai, nei kur ten turi skaudet. Prisimenu vakarop nugara kazkaip pradejo skaudinet vis dazniau ir stipriau, tai sakau, gal jau reik vaziuot smile.gif Nuvaziavau, kaip dabar galvoju turbut gerokai per anksti, nes dar ilgai reikejo gimdykloj ir po kolidorius slampinet, nes mane ten paliko viena, o seseles nuejo i savo kambari ir sake pasikviest jei labai reiks. As net uzmgigus ten buvau smile.gif Vaikelis gime 3 val ryto. Nepamenu visai, kad butu skaudeje ir kaip tie saremiai buvo. Pamenu tik, kai stumimas jau buvo prasidejes, kad is paskutiniuju stengiaus stumt ir susukau, tai sesele mestelejo, kad nerekciau cia, nes saukimas atima jegas ir nebepastumsiu. Tai greit uzsiciaupiau ir nei garso daugiau neisleidau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kraziete @ 2009 04 03, 18:25)
Prisijungiu prie sveikinimu ir as  4u.gif  Smagu, kad viskas praejo greit ir sekmingai  thumbup.gif . Mes visos turbut to tikimes, bet kaip bus - laikas parodys. Linkiu tavo mazylei augt sveikutei  wub.gif
As is savo pirmo gimdymo is vis neatsimenu jokio skausmo, kai dabar pagalvoju  g.gif Nu praejo daug metu labai (11m) Dabar kai mastau, tai toks jausmas, kad dabar darzelinukai turbut daugiau zino apie vaiku gimima, nei as tada zinojau. Interneto tada nebuvo, pasiskaitinejau kazka tik tokioj tarybinej knygoj :Jauniesiems tevams", bet ten daugiau apie vaiko prieziura rase. NEzinojau nei kas tie saremiai, nei kur ten turi skaudet. Prisimenu vakarop nugara kazkaip pradejo skaudinet vis dazniau ir stipriau, tai sakau, gal jau reik vaziuot  smile.gif Nuvaziavau, kaip dabar galvoju turbut gerokai per anksti, nes dar ilgai reikejo gimdykloj ir po kolidorius slampinet, nes mane ten paliko viena, o seseles nuejo i savo kambari ir sake pasikviest jei labai reiks. As net uzmgigus ten buvau  smile.gif Vaikelis gime 3 val ryto. Nepamenu visai, kad butu skaudeje ir kaip tie saremiai buvo. Pamenu tik, kai stumimas jau buvo prasidejes, kad is paskutiniuju stengiaus stumt ir susukau, tai sesele mestelejo, kad nerekciau cia, nes saukimas atima jegas ir nebepastumsiu. Tai greit uzsiciaupiau ir nei garso daugiau neisleidau.  verysad.gif

na as jau pavyzdziui praejus kelioms dienoms sunkiai galiu apibudint kaip atrodo saremis o ka jau kalbet apie 11 metu... aciu uz linkejima ir sveikinima ax.gif ne taip jau ir sekmingai praejo...ir plysau ir kirpt teko doh.gif ant manes daktaras bembejo kad atseit nieko apie gimdyma neismanau niekuo nesidomejau ir pan... schmoll.gif bet istikruju ir domejaus ir si ta zinau gal aisku ne viska, bet db tai jau zinosiu visam gyvenimui.. as per stumima saukt jau nebesugebejau biggrin.gif lb oro trukt pradejo... ten kiek ikvepi per saremi tai vos uztenka, o stumt ilgokai reikia... daktaras dar pilva spaude nes pati kazin ar buciau isstumus...mergaite didele gime 3kg 700g, o as pati tai smulki smile.gif
Atsakyti
Ar daug priaugai per nestuma? As per pirmaji maziau buvau priaugus. MAm dar iki gimdymo keli menesiai, o jau turiu +13kg doh.gif
Atsakyti