Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

idomu, ar raseiniuose kur nors yra pirkt ciuzinuku i vezimeli? g.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 25, 21:28)
idomu, ar raseiniuose kur nors yra pirkt ciuzinuku i vezimeli? g.gif

Taip yra pirkti Dvejuose gaideliuose (cia netoli senuku jei zinai) man irgi tokio reiketu smile.gif bent jau kai buvau anksciau maciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murksyte: 26 kovo 2009 - 09:46
QUOTE(murksyte @ 2009 03 26, 10:44)
Taip yra pirkti Dvejuose gaideliuose (cia netoli senuku jei zinai) man irgi tokio reiketu smile.gif bent jau kai buvau anksciau maciau smile.gif

as is ten ir lovyte ir ciuzini i lovyte pirkau, bet i vezimeli kad butu kazkaip nepastebejau...reiks pasiziuret g.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 26, 13:06)
as is ten ir lovyte ir ciuzini i lovyte pirkau, bet i vezimeli kad butu kazkaip nepastebejau...reiks pasiziuret g.gif

biggrin.gif celee,jau gandras is liniuotes iskrido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 03 26, 17:53)
biggrin.gif celee,jau gandras is liniuotes iskrido biggrin.gif

isskrido, bet ne pas mane... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 26, 19:41)

Nu nu biski palauk dar tai turesi kompanija lotuliukas.gif biggrin.gif galesim kartu smile.gif Siaip ten toj parduotuvej reikia klausti kitaip ten gali ir nepastebeti labai jau viskas sugrusta g.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 26, 19:41)

lotuliukas.gif nepajusi kaip atskris lotuliukas.gif o murksyte,kada tau gimdyt?
Atsakyti
QUOTE(murksyte @ 2009 03 27, 09:45)
Nu nu biski palauk dar tai turesi kompanija  lotuliukas.gif  biggrin.gif galesim kartu  smile.gif Siaip ten toj parduotuvej reikia klausti kitaip ten gali ir nepastebeti labai jau viskas sugrusta  g.gif

mhmm,reiks pasidomet nes ziuriu kad tokio daikciuko prireiks... g.gif jau vakar kai sueme ir per strenas ir per pilva jau galvoju fsio vaziuosim, bet tik atsiguliau ir viskas nurimo... doh.gif

QUOTE(Sinera @ 2009 03 27, 13:36)
lotuliukas.gif  nepajusi kaip atskris lotuliukas.gif  o murksyte,kada tau gimdyt?

greiciau galetu, man jau nusibodo but su pilvu doh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2009 03 27, 14:36)
lotuliukas.gif  nepajusi kaip atskris lotuliukas.gif  o murksyte,kada tau gimdyt?

Man reikes gimdyti balandzio 24 bet gydytoja sako gali buti ir anksciau smile.gif Kazkaip niekaip tos liniuotes neiseina padaryti kad rodytu 4u.gif viska nusistaciau bet nerodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murksyte: 27 kovo 2009 - 14:19
QUOTE(murksyte @ 2009 03 27, 15:13)
Man reikes gimdyti balandzio 24 bet gydytoja sako gali buti ir anksciau  smile.gif Kazkaip niekaip tos liniuotes neiseina padaryti kad rodytu  4u.gif  viska nusistaciau bet nerodo  g.gif

reikia nusikopijuot ta nuoroda ir cia savo nustatymuose,ten kur yra parasas iklijuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(celee @ 2009 03 27, 16:48)
reikia nusikopijuot ta nuoroda ir cia savo nustatymuose,ten kur yra parasas iklijuot smile.gif

tai kad ir padariau taip bet vistiek nerodo g.gif 4u.gif reik bandyti dar kart
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murksyte: 27 kovo 2009 - 16:11
QUOTE(murksyte @ 2009 03 27, 17:10)
tai kad ir padariau taip bet vistiek nerodo  g.gif  4u.gif reik bandyti dar kart

kazkas ne taip tada padaryta.... g.gif
Atsakyti